• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (10.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat

umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
zuhra84 ekledım canım senı

canım nasıl neler yapıyosun? bir gelişme varmı sende?kaydirigubbakcemile2

ok cnm ya bede bı gelısme yok cokta düşünmüyorum artık aslında hazıranda tayıncıyız ona kafayı takıyorum nereye gıtcez acba dıye ama hiç agrım sızım kalmadı allaha şükürkaydirigubbakcemile5senın içinde dua edıyorum her namazda umarım bu ay o mutluluga kavususrsun cnm:Saruboceq:

kızlar geçen hafta doktora gıttıgımde bişeye sahit oldum benden önce ı kadın muayene oldu yaslıydı baya 56 yasındaymısmerak ettım nesı var dıye sordum doktora 12.cocuguna hamıleymıs sasırdım kaldım orda sevınılıcek bı durummu üzülünücek bı durummu karmasık oldum yanı e burası urfa dedı doktor tmm cocuk cok güzel bı duygu ama o yastada cocugun saglıgıyla oynanmazkı dedı doktor yanı cocuk 12.cocugu hem anneye zarar verebılır hemde cocukta zeka bozuklugu falan olabılır dedı ve hiç testını falan yaptırmamaıs 6.ayındaymıs allahın bılıcegı iş artık oda dımı.allah her ıstıyene versın dedım içimden o an yorum yapamadım yanı allah saglık verıı umarım o bebişede

ok cnm ya bede bı gelısme yok cokta düşünmüyorum artık aslında hazıranda tayıncıyız ona kafayı takıyorum nereye gıtcez acba dıye ama hiç agrım sızım kalmadı allaha şükürkaydirigubbakcemile5senın içinde dua edıyorum her namazda umarım bu ay o mutluluga kavususrsun cnm:Saruboceq:

canım benim, Allahım dualarını, dualarımızı kabul etsin inşallah, sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize, İnşallah tayininizde istediğiniz yere çıkar canım, çok dert etme kendine eşin yanında bak hem, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin karde:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5lncim.

kızlar geçen hafta doktora gıttıgımde bişeye sahit oldum benden önce ı kadın muayene oldu yaslıydı baya 56 yasındaymısmerak ettım nesı var dıye sordum doktora 12.cocuguna hamıleymıs sasırdım kaldım orda sevınılıcek bı durummu üzülünücek bı durummu karmasık oldum yanı e burası urfa dedı doktor tmm cocuk cok güzel bı duygu ama o yastada cocugun saglıgıyla oynanmazkı dedı doktor yanı cocuk 12.cocugu hem anneye zarar verebılır hemde cocukta zeka bozuklugu falan olabılır dedı ve hiç testını falan yaptırmamaıs 6.ayındaymıs allahın bılıcegı iş artık oda dımı.allah her ıstıyene versın dedım içimden o an yorum yapamadım yanı allah saglık verıı umarım o bebişede

bence kadın 56 sına gelmiş çocuk istediğini pek sanmıyorum ama İnşallah sağlıklı bir bebek olur, zor işler bunlar, Allah isteyene versin inşallah canım ya.

yuhhhhhhhhhhhh dıyebılıyorum sadece

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün? kardelncim agrı sızı kalmadı dimi? en son görüstügümüzde adet olmayı bekliyodun inş. rahatlamışsındır

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün? kardelncim agrı sızı kalmadı dimi? en son görüstügümüzde adet olmayı bekliyodun inş. rahatlamışsındır

iyiyiz bildiğinz gibbenımderelgımbıtmk uzere yıne başlıyoruz bıaylık maartona.eşim diyor gecn gun buaynasılbı taktık uygulayalımkarıcımdiye :) bende dedimanacım unuttugumz ataldıgımz uygulamadıgımz atktıkmı kaldı saldımçayıra mevlam kayıra yaaplım diye diyorumamnn canım sıkkın bıraz bıay yıone umıtlen umıtlen elıne gecen kocaa bı hiç olsun

slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim konuştuk doktorla sonrada muane etti ve rahim agzında iltihap varmış onun içinde ikitane ilaç verdi biri fitil diyeride 3 tane hap fitiller bitene kadar ilişki yok sonrada rahim agzında iltihap oldugu için hamile kalmamı engelliyomuş zaten iki hafta önce çok kaşıntım olmuştu meger ondanmış neyse işte ilaç verdi onlar bitince martta tedaviye başlıyorum yumurta çatlatma tedavisi önce beş günlük hap veriyo haplar bittimi kontrole cagrıyo yumurta oluştumuda igne veriyo sonra dörtgün ilişki veriyo yani mart ayında başlıyorum tedavime ben ikinci gebeligimide bu tedaviyle kaldım hayırlısı neyse o olsun

iyiyiz bildiğinz gibbenımderelgımbıtmk uzere yıne başlıyoruz bıaylık maartona.eşim diyor gecn gun buaynasılbı taktık uygulayalımkarıcımdiye :) bende dedimanacım unuttugumz ataldıgımz uygulamadıgımz atktıkmı kaldı saldımçayıra mevlam kayıra yaaplım diye diyorumamnn canım sıkkın bıraz bıay yıone umıtlen umıtlen elıne gecen kocaa bı hiç olsun

kadriyecim sıkma hiç sen canını herseyin hayırlısı olsun inşallah mart ayı ugurlu gelir benimde hiç ümidim yok şubattan bende senin gibi saldım cayıra mevlam kayıra-tatlicadiarzu- napalım düsündükce kendimize stres yapıyoruz hayırlısı olsun :Saruboceq:

Back
X