Ben 2007 ağustosda evlendim ilk 2 ay d.kontrol hapı kullandım, sonra eşimle beklemeye gerek yok yapalım bebiş dedik ama olmadı, nerdeyse 16 ay olacak korunmayalı, deniyoruz sonra bende 2 kez kist oldu, ilk olduğunda drum ilaç verdi geçmişti 3-4 ay sonra gel bebek olmadıysa tedavi uygularız dedi, bizde biraz daha deneyelim diye 9 ay bekledik olmayınca geçen ay işte bende tekrar kist oluşunca (ben hamileyim sandım) dr a gittik. yine kist oluşmuş, sonra adet olmam için ilaç verdi, sonrasında yumurta oluşumu için ilaç verdi, bu pazarda ilk yumiş çatlatma iğnemi oldum bakalım çalışıyoruz. bu arada dr eşimden de spermiogram testi istedi normal şartlarda erkekde sprm sayısının 20 milyon çıkması gerekiyormuş ve bunun alt açılımları var hızlı hareketli %25 topla hareketli sprmlerin %50 olması şart, ve morfolojide %8 olmalı imiş. neyse eşimde sprm sayısı 14 milyon çıktı hızlı hareketli %29 toplam hareketli %50 morfoloji %4 çıktı, bu arada ben herşeyi kafama takıcamya bu morfoloji çokmu önemli acaba demekten kendimi alamıyorum eşimde bana çok kızıyo daha ortada bebek yok, önce onu düşün ne stres yapıyosun bebek olupda bişey çıkarsa ona göre düşünürüz diye bana söylenip duruyo

( ama elimde değil herşeyden panik oluyorum. Üstelik sıkıntıdan saçlarımda egzama çıkmış dr a gittim. ilaçda kullanıyorum üff ya, ay içimi döktüm birazda uzun oldu kusuruma bakma canım yaa.:1no2::bbo:senağlama