E
ela_06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.361
kızlar ben dayanamıcam sölicem bugün kocişime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben dayanamıcam sölicem bugün kocişime
irem kafanı akrıştırmk istemem canım ama gebelde adetın hemn bıtımınde yapılıyor hcg hamıleık rıskını en aza ındırmek bı gebelık varsa olumsuz bıseye sebepolmamk ıcın bunu dokotrunda söylemış oekı nıye 21.gunu gecıldınkı bnce ilacı içme bıde hcg cektırenler adha cabuk hamılekalıyorlar en azından önumzdekıayı da boş gecıırn canım yanı aşılamayı bısonrakıaya erteleyın
kııızzzzz durdugun kabahat ben olsam duydugum gibi telefon ederdim gelmesini bile beklemezdim inanki. ha 14 subat ha 13 subat ne fark eder zaten hayatının en büyük hediyesini veriyosun tatlım ne gün oldugu önemli bile deil bence....:içelim:
günaydın kızlarrr!! nasılsınız?
dalyan'cım tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,irem'cim sana da geçmiş olsun,hsg olayını kolaylıkla halletmişsin,umarım en yakın zamanda da bebişin gelir sana:))
kızlar bugün doktora gttim çok mide bulantım vardı.VE sıkı durun hamileymişim.Hemde 2 aylık geçen ay üstüne görmüşüm...Allah hepinize nasip etsin inş.
canım problem sadece bnede olsa yumurtam oluşsa ara vereyim ama yumurta oluşumu sıfırrr... eşimde sperm sayısı az normal yol imkansız yani....onun için hemen aşılma...
normaldi 4 gün oldu sadece ama kanamam olduğu için anlamadım bişe 2 aylık olmuş iremcim bugün gördüm ultrasonda okdar tatlıydiki minacık
canım benm ya tutunmuş annesine..kalp atışları bile oluşmuş işte..Allahım senn yaşadığın bu güzelliği isteyen herkese nasip etsinnn.....
Amin canım rabbim hepinize nasip etsin inş.koları bacakları minacık bişe.Boş yere üzülüyordum meğer hamileymişim :CüvCüv:
canlarım ben çıkıyorum 17,30 da bitiyor benim mesai.Yarın görüşürüz artık.Öptüm hepinizi.Ay çok hecanlıyım kocişime sölicem .görüşürüz.
ukla tatlım hosgeldin nasılsın bakem
iyiyim canım sen nasılsın,
pazar çatlatma iğnesi oldum ya hiç ağrım yok diyodum bir de millete ağrım yok diye yazıyodum ayyy valla ölüyorum kasık ağrısından yumurtam zonkluyor bu ne ya sağ tarafta idi yumoş şimdi orayı hissediyorum niye acaba ya anlamadım:1no2:
iyiym bende nasıl olayım. dr.una sordunmu uklacım normalmiymiş agrı olması:uhm: