• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

adetine ne kadar var canım adet ağrısı mı bu yoksa beklemedemisin ??

canım ben bu pazar çatlatma iğnesi oldum, ondan kasık ağrılarım oluştu, iki gündür bişeeyim yoktu bu gün öğleden sonra ağrılaım başladı, bu iyi bişeymi pek anlayamadım..

:dance:

bende ıyıyım cnm işte buarada tanıstıgıma memnun oldum bende sezen:1hug:cnm senın agrıların normal bence catlatma ıgnesı catlatmıstır döllenme agrısıdrı belkıde kımbılır insallah:Saruboceq:

bende çok memnun oldum canım, inşallah döllenme ağrısıdır. şimdi bi dr un yorumunuokuyordum iğneden sonra kasık ağrısı yumurtlama ağrısıdır bu iyi bi işarettir diyor.. yani döllenme galiba ayyy bilmiyorum çokda heveslenmek istemiyorum hayal kırıklığı çok fena oluyor...

heee kususra bakma canım ben yanlış anlamışım..büyük ihtimalle yumoşun çatlıyodur ve bu ii haber çalışmalara dewam demek oluyo canımmm:))))))

daha sonra üzülmeni istemediğim için şimdi çok sewinme canım bikaç gün daha bekle sonra sabah idrarınla bi test yap bakalım ne çıkacak ayrıca bu bebiş ilk bebiş mi olacak???

heee kususra bakma canım ben yanlış anlamışım..büyük ihtimalle yumoşun çatlıyodur ve bu ii haber çalışmalara dewam demek oluyo canımmm:))))))
ayy valla çatlama iğnesinin sonra ilişki dedi dr yani 1 gün sonrasında, ve ertesi gün dedi biz 3 gün üstüste çalıştık amabugün mola verdik, çok ağrım var, ya bugün çatlayıpda günü kaçırırsamda diyede düşünmeden edemiyorum. ama 3 gün üstüste sperm kalitesi düşer diye 4. gün yapmayalım dedik inşallah kaçırmam yaaa:utangac::1no2:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (12.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat

ayy valla çatlama iğnesinin sonra ilişki dedi dr yani 1 gün sonrasında, ve ertesi gün dedi biz 3 gün üstüste çalıştık amabugün mola verdik, çok ağrım var, ya bugün çatlayıpda günü kaçırırsamda diyede düşünmeden edemiyorum. ama 3 gün üstüste sperm kalitesi düşer diye 4. gün yapmayalım dedik inşallah kaçırmam yaaa:utangac::1no2:

ağrı yapması kötü canım ama sperm kalitesi olarak düşünme hiç olmamasındansa sayının az olması çok önemli değildir demi??*

elacım çok çok sevindim yaa darısı isteyen herkesin başınaa :nazar:

ya kızlar dün adet olmam gerekiyordu, ki asla şaşmaz adet günüm, ama olmadım. karnım ve göğüslerim çok ağrıyor sanki her an olacakmış gibi :bbo:

napayım sizce, bekleyeyim mi bir iki gün daha, yoksa bugün test alıp yapayım mı :uhm:

bence 2-3 gün daha bekle canım..ama hiç ama hiiiçç şaşmaz diyosan kan testi yaptır, stresten kurtul ve bize de müjdeli haberini ver : ) inşaallah bebişin seninledir tatlım...

Günaydın canlarım...Dün eşim e söledim şok oldu anlatamam sarılıp ağladık birbirimize.Rabbim hepinize nasip etsin inş.:1hug:

ela cım çok sevindim hamile olduğunu görünce inş.sağlıkla bebişine kavuşursun darısı başımıza hiç mi belirti yaşamadın ısı ölçümü falan yapmışmıydın

Sağol canım.Darısı başını inş.:Saruboceq: hiç birtim olmadı anlayamadım hastalanınca hiç aklıma gelmedi.Halende belirtim yok.Rüya gibi :CüvCüv:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (13.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )

kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.

tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.

sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.

Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.

bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:

Canım benım neguzel anlatmısısn prolaktın dediğin sut hormunumu snaa yazcam yazcam vakıt bulamdım bıturlu yaa

kızlar ben hala regl olmadım.şaşırıyorum çünkü benim öyle gecikmezdi.10 şubatta olmam gerekiyodu. dün test yaptım negatif çıktı. şimdi kızlar sağlık ocağına gidip kanda baktırsam mı sizce. çünkü şimdi bunu yapmasam araya hafta sonu girecek ve eğer hamileysem yarın bunu söylemek için güzel bi gün.ne yapim sizce kızlar. stresten mi gecikti ki bilemiyorum.

Back
X