• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.

tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.

sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.

Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.

bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:

Merhaba canım;

Yazdıklarında haklısın çevre, beslenme koşulları stres gerçekten çok önemli ve birde eşlerde de problem varsa iş daha da uzuyor, çıkılmaz hale gelebiliyor.
ben bu ay çatlatma iğnesi oldum eşimle çalışmalara devam ama hiç ümidim yok, okadar stresli bir iş ortamım varki bu stresle benim bebişim felan olmaz. ya bi an kafam atıp çık git diyor ama 6 yıllık tazminatım var, üstelik şu an eşimde işsiz, gündüz çalışmak yetmiyormuş gibi iş çıkışı eve laptopla iş götürüyorum çünkü akşamın bir vakti müdürler arayıp iş soruyorlar, bu ortamda birde eşimle bebiş için çalışmaya çalışıyoruz.
bu gün artık iyice bunaldım, hiçbirşey için artık ümidim kalmadı :( böyle gidersede anne olamıycam galiba....senağlama

kızlar ben hala regl olmadım.şaşırıyorum çünkü benim öyle gecikmezdi.10 şubatta olmam gerekiyodu. dün test yaptım negatif çıktı. şimdi kızlar sağlık ocağına gidip kanda baktırsam mı sizce. çünkü şimdi bunu yapmasam araya hafta sonu girecek ve eğer hamileysem yarın bunu söylemek için güzel bi gün.ne yapim sizce kızlar. stresten mi gecikti ki bilemiyorum.

yaptır bence canım, en azından kafan rahat olur. İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..:Saruboceq:

kadriyecim, canım benim uzun zamandır yakalayamıyorum seni. nasılsın...evet süt hormonu canım. eğer göğsünüzde şişkinlik, hassasiyet acı ya da süt geliyorsa zaman kaybetmeden baktırın. bugun regl oldum yine..ama eşim varikosel ameliyatı olacak herlde. o yüzden sadece ismimi yazarsan sevinirim. mart-nisan olmaz çünkü. istersen listeden silebilirsin de.

uklacım geçen sene aynı senin gibiydi. 7/24 çalışıyorum işte evde. bence hormonlarına baktır ve sakın stres yapma. bir de kafama takıldı. eşinin işsiz oldugunu yazmışsın. bu sizi zorlamasın canım maddi olarak. detaylı düşündünüz mü tatlım. çünkü hamile kalırsan bir süre çalışamayacaksın.

kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:

grnt028iw7.th.jpg

damlatır damlatmaz hemen böyle oldu bekletmedi bile

bu sonuca göre hamileyim di mi kızlar :1shok::1shok:

bi de bugun benim doğumgünüm inanamıyorum yaaaaaaaaaa

kızlar sabah size yazmıştım dün adet olmam lazımdı ve asla gecikmezdi adetim diye az önce test yaptım işte sonuc :dance:

grnt028iw7.th.jpg

tebrik ederim haydi halayaaa:teytey::teytey::teytey:

bijoux canım iyi ki doğmuşun..ne güzel d. günü hediyen yuce Allah tan gelmişş...evet hamişsin canım..allah gönlüne göre verir inşalllah. vallahi yanında olup sarılmak isterdim sana..yarın eşine sürpriz yap sevgililer günü hediyesi vallahi süper yaa

bijoux canım iyi ki doğmuşun..ne güzel d. günü hediyen yuce Allah tan gelmişş...evet hamişsin canım..allah gönlüne göre verir inşalllah. vallahi yanında olup sarılmak isterdim sana..yarın eşine sürpriz yap sevgililer günü hediyesi vallahi süper yaa

canım çok teşekkür ederim a.s. amin inşallah. kız erkek farketmez ama bu ay rüyamda adı burak olan bir erkek bebek görmüştüm :1shok:

canım ben de sana sarılmak isterdim inan :1hug: içtenliğin için çok teşekkür ederim. allah isteyen herkese yaaştsın bu duyguyu :nazar:

grnt028iw7.th.jpg

delikafaduldendelikafadulden canım çok sewindim yaaaa ne güzel bi doğum günü ne güzel bi sewgigliler günü hediyesidir bu darısı bizlerin başınaa.....a.s.:nazar:a.s.:nazar:a.s.

grnt028iw7.th.jpg

canım çook çook tebrik ederim,ne mutlu sana,doğumgününde bebişin geldi sana en büyük hediyeyi verdi,yarında sevgililer günü,çifter çifter kutlamalar,maşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

grnt028iw7.th.jpg

canım benım yaa tebrıkelrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

ebru canım benım bozma moarlını eşınınde varıkosel amelıyatı olması egrıkıyorsa ertelemesın canım yarım saatlıkbı amelıyat ve bı rıskı de yok yanı özle olcak bıraz ama eşın emınımkı kafaya takıyodur cinsel konuda azlıkolcakmı faln dıye hıçbi zararı olmuyor istersen özeldn daha ayrıltılı konusabilirz biliyosunz kı herkonuda oldukca tebrubelıyım aayy guluyorum halımee yaaa

delikafaduldendelikafadulden canım çok sewindim yaaaa ne güzel bi doğum günü ne güzel bi sewgigliler günü hediyesidir bu darısı bizlerin başınaa.....a.s.:nazar:a.s.:nazar:a.s.

amin canım bol bol dua edicem hepiniz için tek tek :ecrin_bebek:

evet ya süper hediye oldu eşim de doğumgünü hediyesi almış bana daha hediyenin yüzüne bile bakamadım :roflol:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (13.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::: ( 15. ay )

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )

canım çook çook tebrik ederim,ne mutlu sana,doğumgününde bebişin geldi sana en büyük hediyeyi verdi,yarında sevgililer günü,çifter çifter kutlamalar,maşallah,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çoook teşekkür ederim a.s.
evet canım ya bugünü bekliyormuş allahım dualarımı kabul etti darısı hepinizin başına kızlar :nazar:

Back
X