- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.421
kızlar merhaba...hayırlı cumalar
bugun işe gitmedim, kafa izni aldım..inşallah iyisinizdir.
eskiden bebek isteyen çiftlere dr ların dediği gibi 1 senenin sonunda gebelik oluşmazsa tetkikler yapılmalı diyordum hep, ama şimdi tam tersi düşünüyorum...bebek istiyorsanız ve ilk 3-4 ayda gebelik oluşmamışsa hem eşinizin hem de kendinizin tüm detaylı testlerini yaptırın bence arkadaşlar. dünden benim mesajları okuyanlar varsa hatırlarlar. ben prolaktin hormonu ile uğraştım bir süre. ki bu hormonu 1 sene bekleyişten sonra yaptırdım. o sıralar eşimin değerleri normal görünüyordu, meğer onda da morfolojide sorun varmış.
ayrıca kesinlikle 1-2 dr a bırakmayın. başka dr lara da gösterin sonuçlarınızı.
tabii bende oldu diye herkeste olacak iye birşey yok, sakın yanlış anlamayın. çoğumuz iş kariyer derken geç evleniyor, beslenme, çevre koşulları, stres derken, o hep bahsi geçen annelerimiz takip mi yaptırıyordu lafı bana göre boşta kalıyor.
sakın yanlış anlamayın beni, maksadım kesinlikle sizi yanlış yönlendirmek falan değil. amacım kafanızda oluşan şüpheler varsa vakit kaybetmeden işin uzmanına görünmeniz.
Bu arada jinekologun isteyeceği sperm testine kalmayın. siz jinekoloğa , eşiniz ise üroloğa görünsün bence a.s.
bu siteyi çok geç keşfettim keşke daha önce bulsaydım. Bu site sayesinde çok bilgi edindim bu arada. :enbuyukkk:
Merhaba canım;
Yazdıklarında haklısın çevre, beslenme koşulları stres gerçekten çok önemli ve birde eşlerde de problem varsa iş daha da uzuyor, çıkılmaz hale gelebiliyor.
ben bu ay çatlatma iğnesi oldum eşimle çalışmalara devam ama hiç ümidim yok, okadar stresli bir iş ortamım varki bu stresle benim bebişim felan olmaz. ya bi an kafam atıp çık git diyor ama 6 yıllık tazminatım var, üstelik şu an eşimde işsiz, gündüz çalışmak yetmiyormuş gibi iş çıkışı eve laptopla iş götürüyorum çünkü akşamın bir vakti müdürler arayıp iş soruyorlar, bu ortamda birde eşimle bebiş için çalışmaya çalışıyoruz.
bu gün artık iyice bunaldım, hiçbirşey için artık ümidim kalmadı