• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kardelencim ağzına sağlık....Hiç umadığımız anda karşımıza çıkıveriyor.Ben okadar taktım ağladım ne oldu hiç bişe hem kendimi hem eşimi üzdüm şunu bilin kızlar zamanı var herşeyin.Ama takılıyor işte herkez takma derdi ama elde değilki

kızlar şu hayatta insanların başına o kadar şey geliyor ki insan önce haline şükredecek, sonra da hayırlısı için dua edecek. bir sn sonrasının bile garantisi yok düşününce. ama diğer yandan da anne olma isteği insanın aklına gelince insanın yüreği kabarıyor. bir gün ben de diyebilecek miyim hamileyim diye merak ediyorum. ama olacak sa da hayırlısı olsun. ne yapalım bizim mucizelerimiz de bir gün gelecek inşallah..şööyle gerile gerile şiş karınla dolaşacağız şakkıdı
elacım sen inşallah birkaç ay sonra gezeceksin, kendini hazırladın mı tatliş...nasıl gidiyor...alışabildin mi kendine gelebildin mi :1hug:

uklacım kesinlikle ve kesinlikle stresli bir şekilde çalışma. bak kaç senedir de çalışıyormuşsun aynı iş yerinde. bazı yerlerde tavrını koy canım. senin çok çalıştığını gördükçe daha fazla yükleniyorlar.. benim de başıma geldi ne yazık ki. şimdi bilg mı yanıma almadım, yarın bakarız diyorum. birşey demiyorlar. sen de onu yap. prolaktin hormonum arttı işler yüzünden. kimsenin başına gelmesin canım. testlerinizi tam yaptırın tek seferde. reglinin 12. günü gibi dr a muayeneye git boylece yumurtanın nasıl geliştiğini anlarsın. normalde hergun 2 mm e kadar büyürmüş yumurtalar. sonrasını sen tahmin edersin. eşin de inş kısa zamanda iş bulur canım. ben 31 yaşındayım. güyaa kendi hesabıma gore su an bebeğim olsa 1-1.5 yaşında falan olacaktı, ama tedavi ile uğraşıyorum. şimdi de eşimin hiç yokken varikosel sorunu çıktı...her yıl bişey çıkıyo. :delphin: eşim ameliyat mı olsa yoksa direk aşılamaya mı geçsek bilemiyorum

CAnım varikosel hamile kalmaya engel eşim ameliyat olunca kesin bence faydası olur.Ürologlar zaten direk sölüyor varikosel gebeliğe engel diye.Çift taraflıysa zaten tamamen engel vakit kabetmeyin olsun ameliyat 6 aya kadar sonuç veriyor

kızlar şu hayatta insanların başına o kadar şey geliyor ki insan önce haline şükredecek, sonra da hayırlısı için dua edecek. bir sn sonrasının bile garantisi yok düşününce. ama diğer yandan da anne olma isteği insanın aklına gelince insanın yüreği kabarıyor. bir gün ben de diyebilecek miyim hamileyim diye merak ediyorum. ama olacak sa da hayırlısı olsun. ne yapalım bizim mucizelerimiz de bir gün gelecek inşallah..şööyle gerile gerile şiş karınla dolaşacağız şakkıdı
elacım sen inşallah birkaç ay sonra gezeceksin, kendini hazırladın mı tatliş...nasıl gidiyor...alışabildin mi kendine gelebildin mi :1hug:

Ebrucum üzme kendini bak bende 14 ay içim içimi yedim üzme derlerdi ben yine takardım ondan aslında üzme demicem elimizde olan bişe değil.Okadar iyi anlıyorum ki seni.İnş. canım yaşıcaksın bu duguyu :1hug: NEzamandır deniyorsunuz? Valla hala şoktayım maş. hiç bir belirtim yok sanki hamiş değilim göbişim şişsede bir anlasam hamişliğimi canım :CüvCüv:

canımsın ben ınanıyorum ümıdını kaybetme hatta burdan hamıle olarakta sohbet edıcez senlekaydirigubbakcemile5dedıdgın gıbı allah hayırlısını versın:Saruboceq:

iyiyim elacım sen nasılsın....
tepkiler nasıl ailene filan haber verdin değil mi??

Eşim dururmu hiç tüm herkezi aradı sadece aile değil tüm sülale öğrendi.Telefonum susmuyor.İrem çok farklı bir duygu inş. en yakın zamanda hepinize nasip olur.:CüvCüv:

Eşim dururmu hiç tüm herkezi aradı sadece aile değil tüm sülale öğrendi.Telefonum susmuyor.İrem çok farklı bir duygu inş. en yakın zamanda hepinize nasip olur.:CüvCüv:

inş. canım hepimiz yaşarız bu duyguyu kendimi şöyle bi yerine koydum da of offf şimdiden insan garip oluyo bu zamanlar en güzel zamnlar ilk heyecanlar umarım sorunsuz bi şekilde gelir bebişin kucağınızaa...hihoyyyt:emir_bebek:

elacım, eşim iki sene üst üste yaptırdı bişeyi yok dediler. bu sene anormal derecede düşmüş. tek taraflı imiş. yarın başka bir dr a daha görünecek. ameliyat için parayı nasıl halledeceğiz bilmiyorum. aslında iki senedir istiyoruz fakat ben prolaktin tedavisi gördüğüm için birkaç ay ara vermiştik.

kardelencim inşallah tatlım o günleri de göreceğiz elbet. allah sevdikleri kullarına dert verirmiş bizim derdimiz de buymuş tatlım.

elacım, eşim iki sene üst üste yaptırdı bişeyi yok dediler. bu sene anormal derecede düşmüş. tek taraflı imiş. yarın başka bir dr a daha görünecek. ameliyat için parayı nasıl halledeceğiz bilmiyorum. aslında iki senedir istiyoruz fakat ben prolaktin tedavisi gördüğüm için birkaç ay ara vermiştik.

kardelencim inşallah tatlım o günleri de göreceğiz elbet. allah sevdikleri kullarına dert verirmiş bizim derdimiz de buymuş tatlım.

canımçok bı mıktradeğilşkı bız özel hasatende yaptırmıştık ssk ile analşması vardı tabı 500 ytlye yaptırmıştık tatlım

Merhaba arkadaşlar,uzun süredir bu başlığa giremiyorum....bu liste çok uğurlu,giren mutlaka hamile çıkıyor.....sakın umudunuzu kaybetmeyin...evliliğimin altıncı ayında hamile kalmama rağmen o kadar bebek istiyordumki adet bitiminde bile test yapıyordum belki üstüne görme falandır diye....hepinize bir an önce melekelerinizi nasip etsin allah,ım....sıkıntı stres yapmayın ve yumurtlama günlerinizi kaçırmayın....

kızlar ben kırmızı karımı gördüm.hayırlısı böyleymiş artık napalım.isteyen tüm arkadaşlara hayırlısıyla versin Rabbim.beni listeden çıkarabilirsin bumuyanicim

Back
X