- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.461
kardelencim agzına saglık ne güzel seyler yazmışsın öyle.bizede amin demek düser.AMİN YARABBİM....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uklacım kesinlikle ve kesinlikle stresli bir şekilde çalışma. bak kaç senedir de çalışıyormuşsun aynı iş yerinde. bazı yerlerde tavrını koy canım. senin çok çalıştığını gördükçe daha fazla yükleniyorlar.. benim de başıma geldi ne yazık ki. şimdi bilg mı yanıma almadım, yarın bakarız diyorum. birşey demiyorlar. sen de onu yap. prolaktin hormonum arttı işler yüzünden. kimsenin başına gelmesin canım. testlerinizi tam yaptırın tek seferde. reglinin 12. günü gibi dr a muayeneye git boylece yumurtanın nasıl geliştiğini anlarsın. normalde hergun 2 mm e kadar büyürmüş yumurtalar. sonrasını sen tahmin edersin. eşin de inş kısa zamanda iş bulur canım. ben 31 yaşındayım. güyaa kendi hesabıma gore su an bebeğim olsa 1-1.5 yaşında falan olacaktı, ama tedavi ile uğraşıyorum. şimdi de eşimin hiç yokken varikosel sorunu çıktı...her yıl bişey çıkıyo.eşim ameliyat mı olsa yoksa direk aşılamaya mı geçsek bilemiyorum
kızlar şu hayatta insanların başına o kadar şey geliyor ki insan önce haline şükredecek, sonra da hayırlısı için dua edecek. bir sn sonrasının bile garantisi yok düşününce. ama diğer yandan da anne olma isteği insanın aklına gelince insanın yüreği kabarıyor. bir gün ben de diyebilecek miyim hamileyim diye merak ediyorum. ama olacak sa da hayırlısı olsun. ne yapalım bizim mucizelerimiz de bir gün gelecek inşallah..şööyle gerile gerile şiş karınla dolaşacağız şakkıdı
elacım sen inşallah birkaç ay sonra gezeceksin, kendini hazırladın mı tatliş...nasıl gidiyor...alışabildin mi kendine gelebildin mi :1hug:
kızlar şu hayatta insanların başına o kadar şey geliyor ki insan önce haline şükredecek, sonra da hayırlısı için dua edecek. bir sn sonrasının bile garantisi yok düşününce. ama diğer yandan da anne olma isteği insanın aklına gelince insanın yüreği kabarıyor. bir gün ben de diyebilecek miyim hamileyim diye merak ediyorum. ama olacak sa da hayırlısı olsun. ne yapalım bizim mucizelerimiz de bir gün gelecek inşallah..şööyle gerile gerile şiş karınla dolaşacağız şakkıdı
elacım sen inşallah birkaç ay sonra gezeceksin, kendini hazırladın mı tatliş...nasıl gidiyor...alışabildin mi kendine gelebildin mi :1hug:
iyiyim elacım sen nasılsın....
tepkiler nasıl ailene filan haber verdin değil mi??
Eşim dururmu hiç tüm herkezi aradı sadece aile değil tüm sülale öğrendi.Telefonum susmuyor.İrem çok farklı bir duygu inş. en yakın zamanda hepinize nasip olur.:CüvCüv:
elacım, eşim iki sene üst üste yaptırdı bişeyi yok dediler. bu sene anormal derecede düşmüş. tek taraflı imiş. yarın başka bir dr a daha görünecek. ameliyat için parayı nasıl halledeceğiz bilmiyorum. aslında iki senedir istiyoruz fakat ben prolaktin tedavisi gördüğüm için birkaç ay ara vermiştik.
kardelencim inşallah tatlım o günleri de göreceğiz elbet. allah sevdikleri kullarına dert verirmiş bizim derdimiz de buymuş tatlım.
yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.a.s. bu arada bugün ben tam sağlık ocağına gidecektim ki regl oldum. ilk denemeydi çalışmaya devam![]()
yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.a.s. bu arada bugün ben tam sağlık ocağına gidecektim ki regl oldum. ilk denemeydi çalışmaya devam![]()