• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy kız hergecehergecenasıl yapıyonz yaa aklıma ne geldı bız ilk evlendıgımz zamnalrda hergecı gectım afedersınz ama gunde bıkaç kez hatta bı akaşmda bıkaç kez yapıyoduk anacım nasılyapıyodı-ukkı ozmanlr ole yaaŞeniz

aman ne yapalım canım, çatlatma iğnesinden önceki aylarda ben hep zoraki isteksiz yapardım görev gibi gına gelmişti, ayyy yapmamak için bahanede olmazdı :))))
neyseki şimdi bişey oldu böyle isteksiz değilim zoraki kalkardım yerimden şimdi kocişi tutup ben götürüyorum yada hadeee diye bağırıyorum :))) ama olayın suyu çıktı artık, kociş şu bizim velet gelsede ... :))) anacım evlendik 2 ay sonra korunmayı bıraktık çocuk için baktık çocuk olmayınca şartlanıyo insan ozaman işte ne romantizm kalıyo ne heyecan :(((

kız hade yazmısınya bende onu hedıyeee dıye okudum :)
kocişi tutup ben götürüyorum yada hadeee diye

ayy hemilk zamanlr nasıl iş yapılıyor bılmıyoduk hemde daha çokaypıyoduk beee açıkcası nerdeyse ilk altı ay ben analmamıştım neyın ne olduugnu ansıl olduugnu nasıl boşaldıgımı faln ayy aklıma geldıkce guluyorumyaa ozmankı hallerime

ben il evlendigimde okadar acemiydimki hiç bişe bilmiyodum o işi bile utanarak yapıyodum ama şimdi öyle deyil bilgenin dedigi gibi canım istedimi hade dedimmi tamam gerçi oda istedimi ben geri cevirmiyom bende istedimmi o geri cevirmiyo delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM

benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM

adet getırmk için ilaç kullanmaya akrsıyım canım heray böle gecıkme oluyormuydu olmuyorsa kullanma belek benım 15gun gectrıgı bıle olmuştu ama ben ilaç kullanamdım bekle sende her ihtimale karsı

adet getırmk için ilaç kullanmaya akrsıyım canım heray böle gecıkme oluyormuydu olmuyorsa kullanma belek benım 15gun gectrıgı bıle olmuştu ama ben ilaç kullanamdım bekle sende her ihtimale karsı
ocakta aşılama tedavisi yapldı.aşılamadan sonra adet oldum.bu a olmadım.adetim gelince tüp bebeğe başlanacaktı.ilacı kullanan var yan etkisi yok dedi kullananlar.ben de kulllanayım bari diyorumCADIARZU

bende bu ayda ümitler tükendi diğer aya kaldı artık buay klomen kullanıcam yeni adet tarihimi artık tahmin edemiyorum ama siz yinede 15 mart yazın klomenli

ben de dün regl oldum hanımlar. ikinci ayım ve yine hamile kalamadım.beni mart listesine eklerseniz sevinirim bu kürtaj benim dengemi bozdu. adet oluyorum ama ilk üç gün sadece kahverengi leke şeklinde geliyor. kanama halini 4 .gün de alıyor. o yüzden adet başlangıç tarihimi net bilemiyorum. lekelenmeyimi esas alıcam yoksa kanamanın başladığı tarihi mi bilen varmı

slm kızlar nasılsınız güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

Back
X