• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gunaydinn can iso...ben iyiyim geldim calisiyorum
sen nasilsin
benim kocis yine test olacak bugun...dua edin canim yaa..bu sefer iyi olsun sonuclar..kocise dr ameliyata su an gerek yok demis.

ebruum canım bende iyiyim dualarım seninle merak etme rabbim iyi sonuçlar almanızı nasip eder inşallah benim eşimede dr ameliyata gerek yok dedi şimdi ilaç kullanıyo 2 hafta sonrada test yaptırcak bakalım hayırlısı inşallah

can iso ne kullaniyor ilac..bizimkisi ilac falan vermedi yaa..bir de bitkisel biseyler kullaniyor musunuz

canım bitkisel olarak keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz çok faydasının olduğunu hamile kalan arkadaşlarımızında kanıtlarıyla gördüm hihoyyyt ilaç olarakta benim drum aşılamaya geçeceğiz diye klomen vermişti üroloğa gittiğimizdede solda varikosel başlangıcı var ama ameliyata gerek yok 2 ay kullan test sonucuna bakalım diye ephynal 300 (e vitamini) ve l-arginine verdi bakalım sonuca göre bişeyler belli olur artık

keci boynuzunu nasil kullaniyorsunuz. bize de asilama demis dr. ben de esmie sordurayim o vitaminleri kullansin mi diye
bir de havuc yedirmeye basladim ben kirt kirt

keci boynuzunu nasil kullaniyorsunuz. bize de asilama demis dr. ben de esmie sordurayim o vitaminleri kullansin mi diye

bi sorsun bakalım kullan der belki bide benim eşimin ikinci testte etkisini hemen belli etmişti ilaçları, sizde kullanırsınızda faydası olur umarım canım keçiboynuzunu da önce 2 buçuk su bardağı suyu kaynatıyosun sonra 7-8 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıp kaynayan suya atıyosun ağzı kapalı 3 dakika kaynıyo sonra ağzını açmadan ateşi kapatıp 20 dakika dinlendiriyosun ilk 1 hafta sabah akşam içiyo daha sonra sadece akşam yatarken içiyo 3 ayın sonunda kürü bırakıyosun ve ara ara yine devam ediyosun aldığın keçi boynuzlarınında kırık olamamasına dikkat ediyosun ve kürü hergün taze olarak hazırlıyosun
canım bide havucun suyunu verirsen daha faydalıymış bi çok arkadaşta havuç suyu kürü olarak kullanıyo havucu taze sıkıp suyu yatmadan önce 1 bardak içiliyo

canım inşallah eşinin sonucu ii çıkar, bizimde drumuz eşimden test gerekebilir demişti eşimde bu nedenle test yaptırdı, ancak sayı 20.000 milyon olmalıymış eşimde 14 milyon çıkmıştı,sadece sayıyı arttırmak gerekebilir ilk yaptırdığı için stres yaşamış olabilirsin demiş. bende hemen evde keçiboynuzu kürü uygulamaya başladım yaklaşık 2 haftayı geçti yarım litre suyu tencerede kaynat, kaynayan suya 8-10 adet keçibuynuzunu yıkayıp kırarak at. 5 dk tekrar kaynat sonra 20 dk dinlendir içindeki keçiboynuzlarını çıkar at.. yarısını sabah aç karnına yarısını gece yatmadan içir. 1 haftadan sonra sadece akşamları yatarken içecek. birde havuç kürü var ama ben eşime her akşam bir haftadır 8-10 adet havuç sıkıp suyunu içiriyorum, araştırdım kürdede havuç suyu uygulanıyor daha yararlıymış.

ben de dün regl oldum hanımlar. ikinci ayım ve yine hamile kalamadım.beni mart listesine eklerseniz sevinirim bu kürtaj benim dengemi bozdu. adet oluyorum ama ilk üç gün sadece kahverengi leke şeklinde geliyor. kanama halini 4 .gün de alıyor. o yüzden adet başlangıç tarihimi net bilemiyorum. lekelenmeyimi esas alıcam yoksa kanamanın başladığı tarihi mi bilen varmı

ayda bı bı oluyor eleklenmen yanı normal olman tarıhte leke başlıyorsa lekeyı esaralcaksın canım bıde 2ay daha erkn ancatopartar rahım kendını canım.gözunu karratmak gıbı olmasın ama benım 1bucuk seneyı buldu canım.inş sen benım kadr bekelmssın hemncecık gelır bebegın

ebru canım şimdiden geçmişolsun eşinin yanındasın galıba en guzel dualrımız gönderıyoruz sana :) amelıyattan sonra doktor ilaç verır zatn onları kullansın canım

[ YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (16.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::: ( 15. ay )

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )

can iso, kadriye ve ukla kizlar bilgi icin cok tesekkur ederim. :Saruboceq: allah gonlunuze gore versin. saat 4 te soylerim esime ilacla ilgili soylediklerinizi o da dr a sorsun...

kadriyecim dr esime ameliyata gerek yok demis. direk asilama demis. ama benim reglimin 5. gunu. artik bir dahaki aya kaldi.

kadriyecim esim istemedi beni...ben de calisiyorum zaten ben anadolu yakasindayim, esim avr yakasinda
telefondan ogrenecegim artik

can iso, kadriye ve ukla kizlar bilgi icin cok tesekkur ederim. :saruboceq: Allah gonlunuze gore versin. Saat 4 te soylerim esime ilacla ilgili soylediklerinizi o da dr a sorsun...

Kadriyecim dr esime ameliyata gerek yok demis. Direk asilama demis. Ama benim reglimin 5. Gunu. Artik bir dahaki aya kaldi.

hee pardon canım saat 4te cıkcakmış demissin ya bndee eşin ameliyatta gırcek de 4te çıkcak analdım ok canım eşin iyi sorsun doktora doktor ilaç verır mutlaka vermesede eşin ustelesinb kımı doktorar ilaça da karsıcanım.

canım hayırlısı olsun bizede haber ver olurmu, kadriyeciğim ne zamandır söylüyorum ama okuyan olmadı galiba, rica etsem beni bekleme listesinden alıp, adet tarihimi 26 şubat olarak düzeltirmisin canım?

ayy kizlar benimkisini de mart 7 olarak alin bari....7 rakami benim icin ugurludur ama gorecegiz....hep allahtan hayirlisini diliyorum. dogrusunu, zamanini ancak o bilir.....

Back
X