• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

dalyancim, cok cok gecmis olsun...Allah en kisa zamanda hamis kalmani ve bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin....hic uzulme canim, Allah'in dedigi olur...simdi olmasaydi ilerde daha kotu sIkIntilar olacakti...belki cok zor hastaliklarla uzuntulerle karsilasacaktin canim...biran evvel kendini toparla, baska topiklerde gormustum 1-2 ay sonrasinda tekrar hamis kalanlari...Allah seni de onlardan eylesin ve diger bebis isteyenlere hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisler nasip etsin canim

bu arada herkese gunaydinnn

ebruuuum günaydın canım nasılsın? hafta sonu giremedim neler yaptın tatlım?

herkese günaydın, dalyancıım çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik ve tombiş bi bebiş nasip etsin inşallah, üzülme olurmu, ne güzel ki en azından hamile kalabiliyosun eşlerinde hiç sperm bulunamayan arkadaşlarımızda var canım allahım derdimize deva versin herşeyin hayırlısını isteyelim hep birlikte.

dalyancim, cok cok gecmis olsun...Allah en kisa zamanda hamis kalmani ve bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin....hic uzulme canim, Allah'in dedigi olur...simdi olmasaydi ilerde daha kotu sIkIntilar olacakti...belki cok zor hastaliklarla uzuntulerle karsilasacaktin canim...biran evvel kendini toparla, baska topiklerde gormustum 1-2 ay sonrasinda tekrar hamis kalanlari...Allah seni de onlardan eylesin ve diger bebis isteyenlere hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisler nasip etsin canim

bu arada herkese gunaydinnn

çok teşekkür ederim canım, Allah hepimize nasip etsin inşallah!

herkese günaydın, dalyancıım çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik ve tombiş bi bebiş nasip etsin inşallah, üzülme olurmu, ne güzel ki en azından hamile kalabiliyosun eşlerinde hiç sperm bulunamayan arkadaşlarımızda var canım allahım derdimize deva versin herşeyin hayırlısını isteyelim hep birlikte.

tabiki Allah'a şükrediyorum, herzaman! Herşeyin bir zorluğu var. Kolay değil. Allah hepimizin yanında olsun!

canım doktor, kendiliinden düşeceeğini söyledi ve ertesi günde öyle oldu, hiçbirşeye fırsat kalmadı yanii... ben iyiyim kafam allak bullak sadecee... çok teşekkürler iyi dileklerin için...

Dalyancım çok geçmiş olsun, Üzülme tatlım sağlıklı bir bebiş olsaydı zaten anneciğini bırakıp gitmezdi, en azından hamile kalabildiğini öğrendin, düşükten sonra bebiş çok çabuk gelir derler, Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasio etsin sana canım, tabi bizlere de...:Saruboceq:

can isocum slmm, diger topikte seni gordum laf attim bilesin kaydirigubbakcemile2
bu hafta sonunda esim karar verecek ameliyat isine, bu arada Allah'tan umut kesilmez deyip calismalara start verdik. 1-0 malubiyetle :utangac:
sende ne haberler var

can isocum slmm, diger topikte seni gordum laf attim bilesin kaydirigubbakcemile2
bu hafta sonunda esim karar verecek ameliyat isine, bu arada Allah'tan umut kesilmez deyip calismalara start verdik. 1-0 malubiyetle :utangac:
sende ne haberler var

hadi bakalım iyi çalışmalar canım, umarım sonunda bebişiniz geliverir hayırlısıyla, diğer topikte yazını gördüm ama orası çok kalabalık oyüzden seninle burdan konuşayım istedim orda msjlar karışınca senle rahat sohbet edemiyoruz, yoğun bir haftasonundan sonra iyiyim çok şükür, cmrtesi kontrolüm var hapım bitiyo umarım benim kist beni terk etmiştir artık, eşiminde ilaçları bitiyo test yaptırcak merakla bekliyoruz işte, inşallah verdiğiniz karar hakkınızda çook hayırlı şeyler getirir tatlım allah yardımcınız olsunŞeniz

dalyancım çok üzüldüm canım venim rabbim sabırlar vers,n tezzamanda yenidengökten sana bir melek yollasın oda anneye patipati gessin ve unutma cennette bi melek seni beklior herkese nasip olmaz bu meleğim

kızlar yengem hamileydi ikiz bebekleri vardi ikincisini 5.ayından sonra farkettiler o midesinin orda olunca doktorda yengeme söylemiş ikincisinin kordonu ince çok zayıf diye ve iki gün önce bebegi karnında ölmüş ikizlerin biri ve diyerinede zara vere bilirmiş inşallah öbürüne bişe olmaz allah ona ömür verir inşallah

kızlar...karnım ağrıyor bu gün olmam lazım ama tık yok hala...
bir iki gün beklicem mecbur...
ses soluk olursa yazarım....

kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam

kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam

canım üstüne görmüş ola bilirsin sen yinede kendine dikkat et agır kaldırma kolla kendini

selam kızlar. ben adımı listeye yazdırmadım ama bugun ogrendim hamile oldugumu. daha once dıs gebelik gecirdim. o zaman hamile kaldıgımda yazdırmıstım listeye ismimi mayıs hamişiydim :( simdi benimle birlikte hamiş olanlar anne oldular bebişlerini kucaklarına aldılar bebeklerini gule gule buyutsunler inş. ismimi listeye yazabilirmisiniz 18 ocakta adet olmam gerekiyordu.yarın inş. doktora gidecem o kotu gunlerin psikolojisini atlabildik ama gene de sevincim buruk korkularım var aynısı gene olurmu diye :(
Ben o gunden sonra buradaki listeyi takip edemedim. cok sayfa birikmiş okuyabildigim kadar okucam Rabbim henizinde gonlune gore versin inş.

tbr ederim canımmm inşallah bu sefer sağlıkjla alırsın bebişini kucağına stres yapma yanındayız..:)

Dalyancım çok geçmiş olsun, Üzülme tatlım sağlıklı bir bebiş olsaydı zaten anneciğini bırakıp gitmezdi, en azından hamile kalabildiğini öğrendin, düşükten sonra bebiş çok çabuk gelir derler, Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasio etsin sana canım, tabi bizlere de...:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X