• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam

slm hulyaeyup ocak ayında bende 7 gun once adetten az mıktarda regl oldum normalde reglım bır hafta suruyo 5gun surdu ıkı uc gun sonra test yaptım negatıf cıktı doktorada gıttım amabısey cıkmadı.hormonlardan olabılecegını bebek bekledıgım ıcın pıskolojı olabılecegını soyledı.benımkı boyleydı tabı herkesınkı bı olmaz

selam kızlar. ben adımı listeye yazdırmadım ama bugun ogrendim hamile oldugumu. daha once dıs gebelik gecirdim. o zaman hamile kaldıgımda yazdırmıstım listeye ismimi mayıs hamişiydim :( simdi benimle birlikte hamiş olanlar anne oldular bebişlerini kucaklarına aldılar bebeklerini gule gule buyutsunler inş. ismimi listeye yazabilirmisiniz 18 ocakta adet olmam gerekiyordu.yarın inş. doktora gidecem o kotu gunlerin psikolojisini atlabildik ama gene de sevincim buruk korkularım var aynısı gene olurmu diye :(
Ben o gunden sonra buradaki listeyi takip edemedim. cok sayfa birikmiş okuyabildigim kadar okucam Rabbim henizinde gonlune gore versin inş.

tebrik ederim canım,hayırlı olsun,bebeğini,sağlıkla kucağına al inşallah...

Günaydın kızlar, bugün regl günüm ama henüz bir belirti yok,dün geceyi çok kötü geçirdim
saat 23.00 de yattım ay sanki midemde taş var sağa sola dön yok wc ye zor attım kendimi bulantı istiğfar öldüm, sonra acayip bir kasık ağrısı bütün vücudum uyuştu kolumu kaldıramadım, nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum.. işe zor geldim erken çıkmayı planlıyorum, bu gün test yapsam çıkarmı acaba kızlar??? bu yaşadıklarım hamilelik belirtisi değil sanırım, pek umudum yok gibi ama :(

Günaydın kızlar, bugün regl günüm ama henüz bir belirti yok,dün geceyi çok kötü geçirdim
saat 23.00 de yattım ay sanki midemde taş var sağa sola dön yok wc ye zor attım kendimi bulantı istiğfar öldüm, sonra acayip bir kasık ağrısı bütün vücudum uyuştu kolumu kaldıramadım, nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum.. işe zor geldim erken çıkmayı planlıyorum, bu gün test yapsam çıkarmı acaba kızlar??? bu yaşadıklarım hamilelik belirtisi değil sanırım, pek umudum yok gibi ama :(

günaydın canım,bu yaşadıkların tabiki de hamilelik belirtisi güzelim,eğer üşütme,hastalık vb.bi durum yoksa tabii,adet günün bugünse büyük ihitmalle çıkar testte,hatta emin olmak için kan testi yaptırabilirsin,ama idrarda da silikte olsa çıkabilir,hadi bakalım,inşallah hamilesindir,iyi haberlerini bekliyoruz:))

uklacim stres yapma canim...3-4 gun bekle bence...stresten dolayi olabiliyor, ben cok yasadim sonrasi kotu oluyor

ama innnsallaahhh hamissindir bu arada

ebruuuumm nerdesin yaa adını görüp msj atıyorum yoksun :(((((

canım bende bugün ayın 24 dü oldugunu hatırlayıp hemen netı actım bılgeden haber varmı dıye ya umarım hamılelık belırtılerını yasıyosundur :dance:ay insallah allahım hamişsındır:Saruboceq:dualrım senle cnm haberdar et beni test falan yaparsan mutlakaa.s.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar benım adet gunumde dun ıdıama bugun hala olmadım cok heycanlıyımınsallah olmam sızce test nezaman yapayım.

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (24.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
guclu.z:::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********
haticesu::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 mart
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
yuzdeyuzakrep::::::::::::::::::::::::::4 mart
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 mart
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::-14 mart// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 15 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::17 mart( 9. ay )
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: 20 mart ( 5. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
şeker pembe::::::::::::::::::::::::::::: 21mart // kocişe doğum günü hediyesi olması dileğiyle
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 mart ( 6 . ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24mart ( 8. ay
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat

iyi akşamlr arkadaşalr nasılsınz. gozlugum kırılmıştı bnde bugun doktora gıttım hem muayene olım hemde camlarımı tekrardan yazdırayım diye.hatırlaayanlr vardır belkı belimdne rahatsızım ben.gitmişkende belim içinde doktora göruneyım istedim vee 2tarfalı bel fıtıgı varmiş arkadaşlr.dıkkatetceksın dınelnceksın agır kaldırmıycaksın dedi.ilaç daverdi ama ben ilaçalrı sımdı kullanamyı dusunmuyorum adetım gelırse gelsın geçsinde öle hanı heray hamileyım yaaaa :) nolurnolmaz dedim.kafamda akrıştı yaa.doktr simit uzerıne otur dedi ilk aşama olark yani dedim doktora ben oturum sımıte faydası olmuyor deidm.2. aşamada enjeksiyonla tedavı oluyormuş,bilmiyorum artık belimi heray ertelıyorum ama aslında önce onun tedavısıne baksm daha iyi olcak galıba

iyi akşamlr arkadaşalr nasılsınz. gozlugum kırılmıştı bnde bugun doktora gıttım hem muayene olım hemde camlarımı tekrardan yazdırayım diye.hatırlaayanlr vardır belkı belimdne rahatsızım ben.gitmişkende belim içinde doktora göruneyım istedim vee 2tarfalı bel fıtıgı varmiş arkadaşlr.dıkkatetceksın dınelnceksın agır kaldırmıycaksın dedi.ilaç daverdi ama ben ilaçalrı sımdı kullanamyı dusunmuyorum adetım gelırse gelsın geçsinde öle hanı heray hamileyım yaaaa :) nolurnolmaz dedim.kafamda akrıştı yaa.doktr simit uzerıne otur dedi ilk aşama olark yani dedim doktora ben oturum sımıte faydası olmuyor deidm.2. aşamada enjeksiyonla tedavı oluyormuş,bilmiyorum artık belimi heray ertelıyorum ama aslında önce onun tedavısıne baksm daha iyi olcak galıba

çok geçmiş olsun canım, belfıtığı çok önemli. Yüzebileceğin bir yer olsa da yüzsen çok iyi geliyor.

selam kızlar. ben adımı listeye yazdırmadım ama bugun ogrendim hamile oldugumu. daha once dıs gebelik gecirdim. o zaman hamile kaldıgımda yazdırmıstım listeye ismimi mayıs hamişiydim :( simdi benimle birlikte hamiş olanlar anne oldular bebişlerini kucaklarına aldılar bebeklerini gule gule buyutsunler inş. ismimi listeye yazabilirmisiniz 18 ocakta adet olmam gerekiyordu.yarın inş. doktora gidecem o kotu gunlerin psikolojisini atlabildik ama gene de sevincim buruk korkularım var aynısı gene olurmu diye :(
Ben o gunden sonra buradaki listeyi takip edemedim. cok sayfa birikmiş okuyabildigim kadar okucam Rabbim henizinde gonlune gore versin inş.

tebrikler canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.

kızlar gnydn hepinize benim ismim listede vardı galiba heycandan listeyide bulamadım ama hamileyim inş... kan testi yaptırdım 118,9 cıktı inş. saglıklı bi şekilde bebegimi kocagıma alabilrim Allah herkesin gönlüne göre versin

geçmiş olsun canım,sıkıntılı bişey bel fıtığı,tez zamanda kurtulursun inşallah,çok dikkat etmen lazım kendine.

Back
X