• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım iğnelere başladık 5. gün çağırdı doktor tık yok yine yumurta oluşmamış bugün 10. gün yine gittik yine bişi yok yumurta oluşmuyo yaaa
dolayısıyla da aşılama olamıyorum malesefff:(

canım iğnelere başladık 5. gün çağırdı doktor tık yok yine yumurta oluşmamış bugün 10. gün yine gittik yine bişi yok yumurta oluşmuyo yaaa
dolayısıyla da aşılama olamıyorum malesefff:(

AMA AMA SEN ÇOK STRESLİSİN CANIM YAA ÖNCELIKLE SAKINLEŞ BUAY OLMASSA DIGER AY OLUR İNŞ STRESTENDE OLMUYODUR BELKI:1hug:

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.ne olur dua edin bebişim için.yarın 11 de toplanacak memorialde.

üsteki üyenin İSMİNİN ALTINDAKİ YAZIYA 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
KONUMU ZİYARET EDIN KIZLAR

mona rosa senn yerine bende heyecanlandım şimdi... ama biz ne kadar heyecanlansak da olacak olan yerini buluyor rahat ol canm sen inş tatlı tatlı bebişlerin olurrr....

kadriyecim stresli değilim inanki olmadığını duyunca üzüldüm tabi ama tedavinin başından bugüne kadar kendimi kesin hamile kalıcam gibi görüyodum ve bi o kadarda rahhattım ama şimdi endişelenmeye başladımmmm

Arkadaşlar bu hesaplayıcılara göre 3 martta adet olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp idrar testi yaptım evde.Sonuç negatif.Bu arada lekelenme var yani sanırım yarın adet olacam.Negatifi görünce ağladım ama şimdi çok iyiyim.Herşeyde vardır bir hayır.Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

selam kızlar bugün aşılamadan tam 10 gün gecti insallah tutmustr heycan dorukta nefes bile alamıyorum içimde kramplar dolasıyo off insallah hepimizin bebeişleride gelir ya cok az kaldı :)))isallah bebeğim benimledir

selam kızlar bugün aşılamadan tam 10 gün gecti insallah tutmustr heycan dorukta nefes bile alamıyorum içimde kramplar dolasıyo off insallah hepimizin bebeişleride gelir ya cok az kaldı :)))isallah bebeğim benimledir

inş canım nezman test yapcaksın inş bebegın senınledır

kızlar 32 günde bir adet oluyorum.
sizce 8 yada 9.günlerde yumurtalamış olabilirmiyim? o günler akıntı oldu
bugün 14.günüm ama akıntı yok
ne dersiniz.?

hee sağol canım ben tarih veremiycem çünkü tutmuyo düzensiz oluyorum napcaz şimdi en son 6 şubatta olmuştum :lepi:

ben 6 ay hap kullandım bırakalı 65 gün oldu hapı bıraktıktan sonra normal 3 gün içinde oldum 2 adetim 35 gün sürdü şimdi henüz olmadım o yüzden bilmiyorum ne zaman olacağımı bekarken bazen 1 ay bazen 1 aydan az ama tam günü tutturmıyodum doktora gitmiştim hormon testi yapmıştı normal çıkmıştı genelde bu tip sorunlar oluyo demişti bana 4 ay d.kontrol hapı verdi düzene girdi sonra bıraktıktan sonra yine 1 aya çıktı böyle canım yüzden net gün bilmiyorum allah kerim ne zaman olursam oluyorum ama belirtileri oluyo kahve tonu akıntım gelmeye başlıyo karnım ağrıyo o zaman anlıyorum olacağımı mağlesef :1closedeyes::delphin:

bumuyani arkadaşım

ben 6 ay hap kullandım bırakalı 65 gün oldu hapı bıraktıktan sonra normal 3 gün içinde oldum 2 adetim 35 gün sürdü şimdi henüz olmadım o yüzden bilmiyorum ne zaman olacağımı bekarken bazen 1 ay bazen 1 aydan az ama tam günü tutturmıyodum doktora gitmiştim hormon testi yapmıştı normal çıkmıştı genelde bu tip sorunlar oluyo demişti bana 4 ay d.kontrol hapı verdi düzene girdi sonra bıraktıktan sonra yine 1 aya çıktı böyle canım yüzden net gün bilmiyorum allah kerim ne zaman olursam oluyorum ama belirtileri oluyo kahve tonu akıntım gelmeye başlıyo karnım ağrıyo o zaman anlıyorum olacağımı mağlesef :1closedeyes::delphin:

kızlar 32 günde bir adet oluyorum.
sizce 8 yada 9.günlerde yumurtalamış olabilirmiyim? o günler akıntı oldu
bugün 14.günüm ama akıntı yok
ne dersiniz.?

canım ben yenı bişey ögrendım 2adet tarıhı arasında gecn gun sayısından 14 çıkart yanı 32-14
18. adet oldugun gun nezmansa 18gun ileri gıt yanı senın yumurtaman adetbaşlangıcının 18,gunu nette dokotrların konuştuklaır videolar varya orda dınlemiştim canımtabı kesın kesın dogrudur demıyorum

bumuyani arkadaşım

son adet tarıhin nezmandı canım benım doktorum dediki 35gune kadr olan adet dongusu normalmiş 1haftaya kadr olan gecıkmelrde normal dedi.mesela tv de bişi izlersin moralın bozulr bişeye çoksevınırısn böle durumlarda bıleadet gununde sapmalarolabilirmiş

son adet tarıhin nezmandı canım benım doktorum dediki 35gune kadr olan adet dongusu normalmiş 1haftaya kadr olan gecıkmelrde normal dedi.mesela tv de bişi izlersin moralın bozulr bişeye çoksevınırısn böle durumlarda bıleadet gununde sapmalarolabilirmiş

en son adetim 6 şubattı canım ondan bir öncekide 30 aralıktı yılbaşında bütün planlarım altüst olmuştu hiç unutamam kötükedihüso :roflol:

elinize kagıt kalem alın . 2 adet arasındakı sureyı yazın
14 sayısını o sayıdan çıkartın mesela benım için yaapyım size. 33gunde bi adet oluyorum.
34 -14/20
4+20 /24
yanı benım ortalama yumurtalma gunum 24şubattı

Back
X