- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #34.461
depresyona girdim adeta yaaaaa :1no2: :a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok teşekkür ediyorum her duamda herkesi tüm isteyenleri anıyorum bana bunu yaşatan Rabbim hepinize yaşatır merak etmeyin çok dua edin allah yürekten edilen hiç bi duayı boş çevirmiyo, belki bugün değil ama bi gün mutlaka olacak canlarım
benim moralim çok bozuk kızlar eşim bir hafta önce askere gitti veee öyle umutluydum ki bu ay hamile kaırım diye çok dua ettim eşim askerdeyken güzel haberi vereyim diye :gitme: ama olmadı ve sabaha kadar ağladım :sinifsinif: artık umudum tükendi ya ne yapcam bilmiyorum kendimide çok yanlız hissediyorum of offfff :gitme: :gitme:
benim moralim çok bozuk kızlar eşim bir hafta önce askere gitti veee öyle umutluydum ki bu ay hamile kaırım diye çok dua ettim eşim askerdeyken güzel haberi vereyim diye :gitme: ama olmadı ve sabaha kadar ağladım :sinifsinif: artık umudum tükendi ya ne yapcam bilmiyorum kendimide çok yanlız hissediyorum of offfff :gitme: :gitme:
kızlar çok teşekkür ediyorum her duamda herkesi tüm isteyenleri anıyorum bana bunu yaşatan Rabbim hepinize yaşatır merak etmeyin çok dua edin allah yürekten edilen hiç bi duayı boş çevirmiyo, belki bugün değil ama bi gün mutlaka olacak canlarım
tama bir sene oldu buraya üye olalı o zamn konuştuğumuz arkadaşların bi kaç tanesi hariç hepsi hamile kaldı hatta bebekleri oldu bile ben hep bekleyen olucam diyodum bakın adım bile umutsuzdu yani oldu işte Allah ne zaman isterse o zman oluyo, hayırlı zmanda diye dua edin ben hep öyle dua ettim gerçekten benim için çok uygum bi zamanda hamile kaldım
canım benım :teselli:bız varızaılen var yablız degılsın allah eşine tez zamanda kavuştursun seni ve umudunu kaybetme hiç bir zaman umut olmazsa bızde olmayız canımm allaha dua et dıleklerın yerıne gelıcektırr:teselli:
Ay canım ya Hayırlısı böyleymiş belki
üzülme nolur
eşin askerden gelince hamile kalırsın inşallah
hem tüm hamileliğinde kocacında yanında olur elinden tutar
düşünsene yanlız hamilelik güzel olmaz benceeeee
hem askerdeki adama naz da yapamazsın kiiiiii
üzülme ne olur hakkında herşeyin hayırlısı olsun
insan sözle teselli olmuyo bunu çok iyi biliyorumbana hep derlerdi stres yapma üzülme düşünme diye ama bunlar boş laf biliyorum insanın aklından bi saniye bile çıkmıyoama alınıza hep aynı şeyleri yaşayan hatta daha kötüsünü yaşayanları getirin, bakın ben 7 ayda tedaviye başladım klomen falan bi faydası olmadı, rahim filmi çekildi tüpler kapalı ameliyat dediler yıkıldım, o doktora gitmedim bi daha bıraktım tedaviyi falan, temmuzda ankarada tekrar rahim filmi çekildi hiçbi şey yok dediler ve filmden sonra hamile kaldım,insanlar neler yaşıyo neler var, sabırsızlanıyoruz elimizde değil ama buna inanın bizim için en yiy zamanı Allah biliyor
:gitme: orası öylede ne bileyim beni gelince hamile görmesini çok istiyodum :Saruboceq:
Her şerde bi hayır vardır canım ya
ben 4 ay önce boş gebelik yaşadım
zorla ilaçlarla düşük yaptırdılar
bebek gelişmedi
o kadar feci bişeydiki anlatamam
parçan kopup gidiyo
elin kolun bağlı
ben genede üzmedim kendimi hayırlısı buymuş
Allahım bunu uygun görmüş bana
sende üzülme vakti zamanı gelince alıcaz bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza
inancımızı hiç yititmememiz gerekiyo
Çok üzgünüm çoook haklısın canım ama işte insan kendini tutamıyor hayırlısı olsun rabbim te zamanda hepimizn yüzüne güler inşallah şu güzel ramazanın hürmetine :Saruboceq:
insan sözle teselli olmuyo bunu çok iyi biliyorumbana hep derlerdi stres yapma üzülme düşünme diye ama bunlar boş laf biliyorum insanın aklından bi saniye bile çıkmıyoama alınıza hep aynı şeyleri yaşayan hatta daha kötüsünü yaşayanları getirin, bakın ben 7 ayda tedaviye başladım klomen falan bi faydası olmadı, rahim filmi çekildi tüpler kapalı ameliyat dediler yıkıldım, o doktora gitmedim bi daha bıraktım tedaviyi falan, temmuzda ankarada tekrar rahim filmi çekildi hiçbi şey yok dediler ve filmden sonra hamile kaldım,insanlar neler yaşıyo neler var, sabırsızlanıyoruz elimizde değil ama buna inanın bizim için en yiy zamanı Allah biliyor
canım benim güzel hemşerim çok mutlu oldum bu müjdeli haberine...allahım benim gibi isteyen herkese de göstersin...rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin canım...ben de geçen sene haziran ayında beri bebek sahibi olmaya çalışıyorum ve benim de bu ay 15. ayım klomen filan kullandım olmadı...sen kür filan bişey kullandın mı canım?