Kasımda Aşk Başkadır...

sende benim gibi umutsuzsuz desene???
hakkımızda hayırlısı canım....

iyi geceler kızlar bu gece kimseciklerde uğramıyor buraya bende kaçıyorum yarın akşama görüşürüz iyi bakın kendinize öptüm hepinizi

yaaa kızlar bi insanın adet sonrası 8 gün derecesi aynı olurmu 36,1 yumurtlamıycakmıyım acaba ??????

yaaa kızlar bi insanın adet sonrası 8 gün derecesi aynı olurmu 36,1 yumurtlamıycakmıyım acaba ??????

Olabilir canım endiselenme her ay farklı günlerde yumurtlama oluyor ateş ölçmeye devam et çalısmalarını da aksatma sakın

İyilik güzellik canım sen nasılsın? Benim bugün 18. Gunüm beklemedeyim iste :26:

İyilik güzellik canım sen nasılsın? Benim bugün 18. Gunüm beklemedeyim iste :26:

Allah iyilik hoşluk versin canım..
bende beklemedeyim ama biraz umutsuzum malum...
ha bide masum cum ff benim ilk önce 15. güne çizgi attı sonra 16. güne geçti çizgi...
neden ki ne anlamadım.sen daha deneyimlisin nedendir???

günler geçiyor canım umarım hepimiz mutlu sonla bu topiği noktalayabiliriz bat 1 kasım olanlardan haber yok heralde merak ettim

Akıntı ve ateş durumuna göre Nadirde olsa degisiklik yapabiliyor Ovulasyon testini de pozitif olarak girsen o da tereddüte düşmez

Arkadaşlarımm konu başlığını görünce hemen yazayım dedim...Allah gönlünüze göre versin Allahım yar ve yardımcınız olsun...

iylik ne olsun canım sende ne var ne yok kuzucuk nasıl oldu

sağol canım iyiyi diyemicem.kızım bugün daha iyi ama
ben hasta oldum yaaaaa.
kızımdan geçti sanırım....fenayim sorma...
benim kalan ateş ölçümleride güme gider böle ateşim var az az sankiiii....
gerçi umudum yok ama ya hamişsem diye ilaçta içmek istemiyorum.....
zor valla işim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…