Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

dün kontrole gittim doktorum 39+ da çatı muayenesi yaptığını söyledi, daha önce sert oluyormuş aşağısı ve muayene etmek mantıksız oluyormuş şuan 38+1 deyim ve bu sıcaklar artık çekilmiyor
sizlerde durum nasıl? nts de kasılmalar gözükmüş, 50-80 arası. 40. haftayı beklemez bebeğim inşallah

Ben 37.haftamda çatı muayenesi oldum cnm...canim acimadi deil walla ama neyseki normal doguma uygunsun dedi dr um...sicaklarla da aram hiiic iyi deil maalesef klimanin altinda terliorum resmen...benim nst de sancim cikmadi hic sdc adet sancisi gibi yalanci sancilarim var onlarda normal dedi dr...40.haftaya kdar beklicez insallah kizim sagsaglim sancimla gelir de sezeryana gerek kalmaz

inşallah herşey istediğimiz gibi olur. Son günlerde artık sabretmek zor geliyor. Bu 9 ay çabuk geçti de şu son haftalar geçmek bilmiyor bir türlü

Herkese hayırlı bir hafta diliyorum. Benim doğumum cuma günü gerçekleşti çok şükür. Yardımlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim, Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah :)

Benim cati muaynesini yapti gecen hafta. Catim uygun degilmis darmis 27sinde sezeryan dogum olcak insallah.

Hayirli olsun canim rabbim saglikla büyümesini nasip etsin inşallah darisi bize benimde pazartesi inşallah sabirsizlaniyorum artik

Bende 22 temmuzda dogum yaptim kizlar cok sukur. Rabbim herkese saglikli dogum ve hayirli hamilelik nasip etsin insallah

Bende pazartesi insallah peki nasil gecti dogum normalmi sezeryanmi bebisin nasil sagligi kilosu
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...ben normal dogum yaptim cnm biraz zor gecti ama Rabbime şükürler olsun ki artik kucagimda.Bebisimizin sagligi iyi 3320 gr 51 cm doğdu...

9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

OoooO Napsın adam uyanmayınca butun doktorlar aynı şeyi yapıyor başka turlu nasıl ulaşacak kaç kat göbeğin ayrıca kalp atışını duymasaydın bu sefer ona panik yapacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…