- 12 Aralık 2015
- 61
- 38
- 8
- 40
Benim bel agrilarim cok fena...ogretmenim ayakta durmaktan baska carem yok eve geldigimde resmen belim kopuoaa kuzenımın kızının ısmıde erva cok tatlı bır kızgüzel ve anlamlı bir isim olmus canım cok begendım.
bizde Lina ismine karar verdik belki ik,nci bir isimde koyabiliriz ama hala bakınmaktayız :)
Buarada bel agrılarınız basladımı benım basladı yuruyus yapıyorum ama bazen uyutmuyor resmen(
senin kaldımı eksıklerın süt pompası medela aldım ben baska bu markadana alan varmı ?
Adiyla yasasin insallah biz de duru zeynep koymaya karar verdikMrb kizlar bizde diren idil Koymaya Karar verdikkk :) kismetse
Adiyla yasasin insallah biz de duru zeynep koymaya karar verdik
Maalesef ne yatabiliyorum ne oturabiliorum ne de ayakta durabiliorum...dogum iznim normalde mayis sonu baslio ama karne donemine kadar ayrilmayi dusunmuorum seminerde okula gitmicem kismetseGün içinde en azından belını esnetmeye calıs canım.bıde sert yatak bele cok iyi gelıyor. Doğum iznine nezaman ayrılmayı planlıyorsun peki?
Maalesef ne yatabiliyorum ne oturabiliorum ne de ayakta durabiliorum...dogum iznim normalde mayis sonu baslio ama karne donemine kadar ayrilmayi dusunmuorum seminerde okula gitmicem kismetse
benımde sabahları kaltıgımda belım cok agrıyor ılık dus alıyorum yada utuyle havlkuyu ısıtp sırtıma koyuyorum oda ıyı gelıyor.
Buara benım bebegın hareketlerını az hıssetmeye basladım dun suyuna amnıon sıvısına baktılar normal dedıler. kalp atıs hızıda normalmıs. Doktor genel ultrasona yonlendırdı bebegın gelısımıne bakıcklarmıs cok endıselıyım tatlı yedıkten sonra da hareketı nerdeyse olmuyor sızde varmı boyle bır dıurum cok endıselıyım ınsallah genel ultrasondan da bırsey cıkmaz(
Bazen benim kizim da cok hareketli bazen de sakin oluyor...dun cikolata yememe ragmen cok az kipirdadi...bgn de yine hareketli...icini ferah tut bence...Rabbimin izniyle bise olmazbenımde sabahları kaltıgımda belım cok agrıyor ılık dus alıyorum yada utuyle havlkuyu ısıtp sırtıma koyuyorum oda ıyı gelıyor.
Buara benım bebegın hareketlerını az hıssetmeye basladım dun suyuna amnıon sıvısına baktılar normal dedıler. kalp atıs hızıda normalmıs. Doktor genel ultrasona yonlendırdı bebegın gelısımıne bakıcklarmıs cok endıselıyım tatlı yedıkten sonra da hareketı nerdeyse olmuyor sızde varmı boyle bır dıurum cok endıselıyım ınsallah genel ultrasondan da bırsey cıkmaz(
Benim Tiroid im vardı zaten hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum, her ay kontrol ediliyor, değerler iyi mi diye. Bi arkadaşım da hamileyken başladı Tiroid hapına, vücut yeterince üretmeyinceAcaba hamilelikte tiroid'i var olan var mi kizlar.....
Canim doktora gorundun mu insallah onemli bise yokturcanım benım bır haftador bu sekılde takıp edıyorum oyuzden bu kadar endıselendım her her gunu tutmuyor evet uzun surunce ınsan endıslenıyor....
Canim doktora gorundun mu insallah onemli bise yoktur
Kesinlikle araba almalisin kucuk biyerse zaten aracsiz devamli dolasacagin icin bebek arabasi kurtarici olur uyumasi kalkmasi benim ikinci cocugum bebek arabasindaki rahatligi hicbiseyde bulamadim tabiki tercih senin saglikla al kucagina inşallahMerhaba kızlar, umarim siz ve bebisleriniz iyidir :) bebeği taşımak için ne almalıyım sizce? Kucuk bi kasabaya atandik, cok fazla gezme firsatimizin da olacagini dusunmuyorum
kanguru, bebek tasima cantasi ve araba arasinda hangisini tercih etmeliyim sizce
Yaz bebegi olacak bir de, yardimci olursaniz sevinirim
Benim bu hafta pek gelişmemiş arkadaşlar 1450 gr 39 cm doktor da omega verdi ve bebişim assagıdaymıs megnezyumada başlattı umarım doguma kadar bi risk olmazzzKizlar hicbisey yazmıyoruz farkindamisiniz hadi bebiklerimizin kilolarini paylasalim en son nezaman gittik kac kg falan ilk ben yazayim 30.haftada 1800 boy 42 cm
Benim de gebelikte çıktı ama hipotroit gibi düşük takibe alındı simdiBenim Tiroid im vardı zaten hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum, her ay kontrol ediliyor, değerler iyi mi diye. Bi arkadaşım da hamileyken başladı Tiroid hapına, vücut yeterince üretmeyince
Emin olki isim de belli bi fikrim olmasaydı direk zeynep koyardm çok guzelllAdiyla yasasin insallah biz de duru zeynep koymaya karar verdik
Ya canim acaba yemenle alakali olabilirmiBenim bu hafta pek gelişmemiş arkadaşlar 1450 gr 39 cm doktor da omega verdi ve bebişim assagıdaymıs megnezyumada başlattı umarım doguma kadar bi risk olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?