Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Omega 3 yani balık hapı verdi

benımde bebegım senın kı gıbı kucuk tedavı gormeye basladım gunde ıkı tane multıvıtamın almaya artı omega 3 hapı kullanmaya basladım. Cok ıyı anlıyırum senı zor bır surec Allah yardımcımız olsun ınsallah bebeklerımız saglıklı bır sekılde dunyaya gelir.

Oğlum da 29. Haftada 1600gr 40 cm di. Gayet normal dedi doktor. Kontroller sıklaşmaya başladı mı sizde. Normalde 4 haftada bir randevu veriyordu şimdi 3 hafta sonra gel dedi. Bu haftasonu randevum var 32+ olacağız o gün. Bir de şu nts ye ne zaman başlanılacak, haberi olan var mı =)

Masallah cnm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah biz de 2.kez 3 hafta sonra gitmeye basladik nst cihazi son haftalarda saniyorum

Kizlarrr nasilsiniz bayadir yazismiyoruz...bgn bizim kontrolumuz vardi ilk defa nts cihazina baglandik kizimla...dogum yaklastikca heyecan artio

Kizlarrr nasilsiniz bayadir yazismiyoruz...bgn bizim kontrolumuz vardi ilk defa nts cihazina baglandik kizimla...dogum yaklastikca heyecan artio
Hersey yolundadir insallah bebisin boyu kg nasil Bizim de bu ay sonu nst artik nefes alamiyorum yatarken cok zorlaniyorum az kaldi diyorum ama zaman gecmiyo sanki

Hersey yolundadir insallah bebisin boyu kg nasil Bizim de bu ay sonu nst artik nefes alamiyorum yatarken cok zorlaniyorum az kaldi diyorum ama zaman gecmiyo sanki
Cok sukur prensesimiz gayet saglikli 2600 gr olmus boyu da 10 gun önden gidio biz ailecek uzunuz ztn o yuzden pek sasirmadik :) benim de mide yanmalarim cok fena geceleri de uykuyu unuttum ben ztn sirt agrilarim var ama saglikla gelsinler de insallah

ayy ne güzel maşallah, artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Haftalar kaldı artık

Kizlar 33+0 da doktorum 2500 kg dedi bebegim icin 34+2 de agrimdan dolayi acile gittim ayni cihaz farkli bi doktor olcum yapti 2100 dedi 33 haftayla uyumlu gelisimi 1 hafta geri suyunda çok fazla dedi moralimi bozdu eve gonderdi resmen simdi hangisine guvenmem gerekiyo cihaz ayni sonucta ne bilim kafam çok karisti boyle bi durumla karsilasan varmi

Amin cnm sağlıklı olsunlarda

normal doğum mu sezeryan mı? doktorunuz bu konu hakkında konuştu mu? ben bir kaç ay önce sorduğumda son haftalarında belli olur demişti. Sizde durumlar nasıl?

Bizim bugün ogkeden sonra kontrolumuz var 37+0 iz çatı muayenesi olmaz degik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…