Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar ben de bugun ogrendim asilama yaptrdim asilamanin 15.gunu 194.2 cikti haftaya carsamba kese icin cagrdlar he bir de testi 2 gun sonra tekrarla dedi dr.degerim nasil sizce.

Merhabalar herkesee bende dün hamile olduğumu öğrendim. . İlk hamileliğim.ve daha çok küçükmüş 3+4 dedi doktor. Kesesi daha olusmamis neler yapıcam hiç bilmiyorum ekstra yemem yada yememem gereken ne var arkadaşlar

Kızlar hayırlı olsun:) ben yeni katıldım aranıza 1.5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz bat 9 du iki gün geçti bekliyorum her ay umutlaniyorum elbet vardır zamani bende çok farklı bişey oldu bu ay adetten bi gün önce az bişey az bi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi acaba???

merhaba dostlar , bende 5 hf hamıleyım kese gözüktü beta degerlerimde oldukça ıyı artmış en son 10 bındı
fakat nedense sümük tarzı akıntım var açık kahve doktor gunde 1 tane progestan verdı kullanıyorum yaşayan var mı benzer durumu

Merhaba arkadaslar.ben hamile oldugumu kesinnn olarak dun ogrendim cok mutluyum insalalhh bebeklerimizi kucagimizia aldigimiz gunler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…