Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

İyi akşamlar arkadaşlar bende hamileyim ama kaç haftalık hala bilmiyorum bir hafta önce kan testinde 297 cıktı dün doktora gittim zar zor keseyi gördü ama kaç hftalık olduğunu söylemedi değişik bi doktor zaten bidaha gitmeyeceğim ona benim size sormak istediğim hemen hemen aynı sanırım hamileliğimiz benim belim çok ağrıyor çalışıyorum sandalyefe oturmaktan bugun 4:30 da bir başladı 6 da cıkana kadar zor durdum ağladım ağlayacaktım ağrıdan sizdede varmı böyle ağrı

benimde beta hcg 310 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim sonucu bekliyorum inşallah iki katına çıkar ama beklemek çok zor

Canimnsana yardimci olmak isterdim ama ben daha dun ogrendim cnim. Bel agrim okuyor cok ayakta kalirsam yemek yapana kadar belim ayrıldı sanki . Bencede baska dr a git cnm . Kese icin alttan mi muayene etti cnm

benimde beta hcg 310 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim sonucu bekliyorum inşallah iki katına çıkar ama beklemek çok zor
Ilknsonucunmu 310 cikti cnm kac gunkuk gecikmeyle ogrendin ins ikinkatina cikmistir bende yarin gidicem dr a kan icin stres sardi valla :/

Bana da dr testi tekrarla demisti 194 tu 370 e cikmis 2 gunde.cok sevindim.haftaya keseyi goruruz insallah

Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hamile arkadaşlarında yardımcısı olsun.
Bende pazartesi öğrendim,düşükten sonra o kadar iyi geldi ki anlatamam.
Bhcg 2200 küsür çıktı, karındanda keseyi gördük sırada kalp atışı var tabikii kaçıncı haftada görülür acaba?

Canimnsana yardimci olmak isterdim ama ben daha dun ogrendim cnim. Bel agrim okuyor cok ayakta kalirsam yemek yapana kadar belim ayrıldı sanki . Bencede baska dr a git cnm . Kese icin alttan mi muayene etti cnm
Yok canım altan değil üsten muane etti keseyi gören kaç haftalık onuda söyler ama yok yani hiç bişey söylemedi. Bende sanah 8 akşam 6 çalışıyorum masa başı oturmaktan heralde 4 den sonra ağrıdan duramadım hala aynıyım vallaha

Kese gorundugune gore 6bhaftalik vardir cnm sonn adet tarihine gore kac haftalik . Uzan cnm dinlen gecer ins yere yat halinin üstüne

Ilknsonucunmu 310 cikti cnm kac gunkuk gecikmeyle ogrendin ins ikinkatina cikmistir bende yarin gidicem dr a kan icin stres sardi valla :/

Adet günümde erken gebelik testi yaptım poztif çıktı. adetim 2 gün geciktiğinde kan verdim. ilk sonuç 310 doktor tekrar bakalım iki katına çıkarsa normal yoksa dış gebelik olablir dedi

Adet günümde erken gebelik testi yaptım poztif çıktı. adetim 2 gün geciktiğinde kan verdim. ilk sonuç 310 doktor tekrar bakalım iki katına çıkarsa normal yoksa dış gebelik olablir dedi
Su doktorlara sasiyorim.ya. sen bakma ona canim. Benim de ilk degerim 319 ve katlandi gitti. Keseyi de gorduk. Doktor boyle diyosa gitme bence o doktora bi daha.

Canim tebrikler :) ben de de cok bel agrisi var ve hala kasikalrim da agriyo. Ama dayanamayacak kadar coksa doktoruna sor bence canim

Su doktorlara sasiyorim.ya. sen bakma ona canim. Benim de ilk degerim 319 ve katlandi gitti. Keseyi de gorduk. Doktor boyle diyosa gitme bence o doktora bi daha.

ilk testi yaparken ultrasonda göremedi. bence zaten çok erkendi. kan testi yapmadan direk ultrasyonla bakılır mı ya. sonucumu görüyüm direk iyi bi doktor aramaya başlayacam zaten.

Canim tebrikler. Folik asit aliyor musun canim. Onu mutlaka al. Dengeli ve saglikli beslenmeye calis. Internette cok guzel beslenme programlari var canim bi bak istersen

ilk testi yaparken ultrasonda göremedi. bence zaten çok erkendi. kan testi yapmadan direk ultrasyonla bakılır mı ya. sonucumu görüyüm direk iyi bi doktor aramaya başlayacam zaten.
Canim zaten degerin 1500u gecmeden kese gorunmuyor. Ben 3000lerde gördüm. Canini sikma. Keseyi gorunce de kalp atisi icin bekleneye baslayacaksn. Ben keseyi gordum simdi de kalp atisini bekliyorum heyecanla :)

Canim zaten degerin 1500u gecmeden kese gorunmuyor. Ben 3000lerde gördüm. Canini sikma. Keseyi gorunce de kalp atisi icin bekleneye baslayacaksn. Ben keseyi gordum simdi de kalp atisini bekliyorum heyecanla :)

teşekkür ederim. sonucu da öğrenirsem rahatlayacam. folik asite ne zaman başladın. doktor onu da vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…