- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
insallah insallahhInsalahh canimm bekliyorum dort gözle
Çok sevindim canım darısı tüm isteyenlerin başına hayırlı sağlıklı hamislikler dilerim:))Merhaba arkadaslar.ben hamile oldugumu kesinnn olarak dun ogrendim cok mutluyum insalalhh bebeklerimizi kucagimizia aldigimiz gunler gelir
Tesekkurler cnim bende sana ayni dileklerimi yolluyorumÇok sevindim canım darısı tüm isteyenlerin başına hayırlı sağlıklı hamislikler dilerim:))
Teşekkür ederim canımTesekkurler cnim bende sana ayni dileklerimi yolluyorum
Canimnsana yardimci olmak isterdim ama ben daha dun ogrendim cnim. Bel agrim okuyor cok ayakta kalirsam yemek yapana kadar belim ayrıldı sanki . Bencede baska dr a git cnm . Kese icin alttan mi muayene etti cnmİyi akşamlar arkadaşlar bende hamileyim ama kaç haftalık hala bilmiyorum bir hafta önce kan testinde 297 cıktı dün doktora gittim zar zor keseyi gördü ama kaç hftalık olduğunu söylemedi değişik bi doktor zaten bidaha gitmeyeceğim ona benim size sormak istediğim hemen hemen aynı sanırım hamileliğimiz benim belim çok ağrıyor çalışıyorum sandalyefe oturmaktan bugun 4:30 da bir başladı 6 da cıkana kadar zor durdum ağladım ağlayacaktım ağrıdan sizdede varmı böyle ağrı
Ilknsonucunmu 310 cikti cnm kac gunkuk gecikmeyle ogrendinbenimde beta hcg 310 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim sonucu bekliyorum inşallah iki katına çıkar ama beklemek çok zor
Yok canım altan değil üsten muane etti keseyi gören kaç haftalık onuda söyler ama yok yani hiç bişey söylemedi. Bende sanah 8 akşam 6 çalışıyorum masa başı oturmaktan heralde 4 den sonra ağrıdan duramadım hala aynıyım vallahaCanimnsana yardimci olmak isterdim ama ben daha dun ogrendim cnim. Bel agrim okuyor cok ayakta kalirsam yemek yapana kadar belim ayrıldı sanki . Bencede baska dr a git cnm . Kese icin alttan mi muayene etti cnm
Kese gorundugune gore 6bhaftalik vardir cnm sonn adet tarihine gore kac haftalik . Uzan cnm dinlen gecer ins yere yat halinin üstüneYok canım altan değil üsten muane etti keseyi gören kaç haftalık onuda söyler ama yok yani hiç bişey söylemedi. Bende sanah 8 akşam 6 çalışıyorum masa başı oturmaktan heralde 4 den sonra ağrıdan duramadım hala aynıyım vallaha
Ilknsonucunmu 310 cikti cnm kac gunkuk gecikmeyle ogrendinins ikinkatina cikmistir bende yarin gidicem dr a kan icin stres sardi valla :/
Su doktorlara sasiyorim.ya. sen bakma ona canim. Benim de ilk degerim 319 ve katlandi gitti. Keseyi de gorduk. Doktor boyle diyosa gitme bence o doktora bi daha.Adet günümde erken gebelik testi yaptım poztif çıktı. adetim 2 gün geciktiğinde kan verdim. ilk sonuç 310 doktor tekrar bakalım iki katına çıkarsa normal yoksa dış gebelik olablir dedi
Canim tebrikler :) ben de de cok bel agrisi var ve hala kasikalrim da agriyo. Ama dayanamayacak kadar coksa doktoruna sor bence canimİyi akşamlar arkadaşlar bende hamileyim ama kaç haftalık hala bilmiyorum bir hafta önce kan testinde 297 cıktı dün doktora gittim zar zor keseyi gördü ama kaç hftalık olduğunu söylemedi değişik bi doktor zaten bidaha gitmeyeceğim ona benim size sormak istediğim hemen hemen aynı sanırım hamileliğimiz benim belim çok ağrıyor çalışıyorum sandalyefe oturmaktan bugun 4:30 da bir başladı 6 da cıkana kadar zor durdum ağladım ağlayacaktım ağrıdan sizdede varmı böyle ağrı
Su doktorlara sasiyorim.ya. sen bakma ona canim. Benim de ilk degerim 319 ve katlandi gitti. Keseyi de gorduk. Doktor boyle diyosa gitme bence o doktora bi daha.
Canim tebrikler. Folik asit aliyor musun canim. Onu mutlaka al. Dengeli ve saglikli beslenmeye calis. Internette cok guzel beslenme programlari var canim bi bak istersenMerhabalar herkesee bende dün hamile olduğumu öğrendim. . İlk hamileliğim.ve daha çok küçükmüş 3+4 dedi doktor. Kesesi daha olusmamis neler yapıcam hiç bilmiyorum ekstra yemem yada yememem gereken ne var arkadaşlar
Canim zaten degerin 1500u gecmeden kese gorunmuyor. Ben 3000lerde gördüm. Canini sikma. Keseyi gorunce de kalp atisi icin bekleneye baslayacaksn. Ben keseyi gordum simdi de kalp atisini bekliyorum heyecanla :)ilk testi yaparken ultrasonda göremedi. bence zaten çok erkendi. kan testi yapmadan direk ultrasyonla bakılır mı ya. sonucumu görüyüm direk iyi bi doktor aramaya başlayacam zaten.
Canim zaten degerin 1500u gecmeden kese gorunmuyor. Ben 3000lerde gördüm. Canini sikma. Keseyi gorunce de kalp atisi icin bekleneye baslayacaksn. Ben keseyi gordum simdi de kalp atisini bekliyorum heyecanla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?