hayırlı olsun cnm benim allah anneli babalı buyutsun cnm bir sey yapmana gerek yok bu sıra biraz dikkat et yeter doktr ilaç verdimi onu iç agır bir seyler kaldırma bende yeni ögrendim 4 haftalık kese olusmus ama cocuk gözükmedi alt baktı göründü artk 2 hafta sonra tekrara gidecem kalp atışlarını duyacam cok heycanlıyım =)Merhabalar herkesee bende dün hamile olduğumu öğrendim. . İlk hamileliğim.ve daha çok küçükmüş 3+4 dedi doktor. Kesesi daha olusmamis neler yapıcam hiç bilmiyorum ekstra yemem yada yememem gereken ne var arkadaşlar
selam cnm bu dedikleri bana da oluyor korma yat dinlen bebek keseye yerleşiyor dedi doktar arada arıların olabilr dedimerhaba kızlar bnm 5 gündür karnımda adet olcakmışım gibi aralıklarla gelen hafif karın kramplarım oluyor.adetim 6 gün gecikti gece terlemelerim hafif akıntım vardı.bugün test yaptım öğlen öylesine ve 2.çizgi çok net değildi ama 1 dk sonra hemen çıktı..sonra inanamadım 2.testide yaptım yine 2.çizgi çıktı..gebeyimdir dedim ama şu anda hafif ağrılarım oluyor gaz sancısı gibi bazen oluyo bazen geciyo bu neden olur sizlerde de oldu mu...?muhtemelen 4 haftalık gebeyim
Ben iki yildir bebek istiyordum cnim uzun zamandir kullaniyorum. Sen de basla hemen. Ilk uc ay kullanman gerekli.teşekkür ederim. sonucu da öğrenirsem rahatlayacam. folik asite ne zaman başladın. doktor onu da vermedi
Son adetime göre 5 inci haftada canım senin kaç haftalık ben süpriz bir şekilde çok erken öğrendim adetimi 2 gün geçmişti benimki erkenden kendini gösteriyorKese gorundugune gore 6bhaftalik vardir cnm sonn adet tarihine gore kac haftalik . Uzan cnm dinlen gecer ins yere yat halinin üstüne
korktum canım o kadar heycanlandım ki ağlıoyorum sabahtan beri çok sevinçliyim pko vardı çnkü korkuyordum ama şimdide ağrım oluyo aralıklarla korktum ama sağol içimi rahatlattın :)selam cnm bu dedikleri bana da oluyor korma yat dinlen bebek keseye yerleşiyor dedi doktar arada arıların olabilr dedi
Benim bas dönmelerim disinda iyi canim :) bulantim yok henuz. Senin nasil gidyorselam kızlar nasılsınız bugun nasıl gidyor hamilelik =)
Canim agrilar oluyor normaldir. Bende de var. Gaz da oluyor. Tebrik ederim. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin :)merhaba kızlar bnm 5 gündür karnımda adet olcakmışım gibi aralıklarla gelen hafif karın kramplarım oluyor.adetim 6 gün gecikti gece terlemelerim hafif akıntım vardı.bugün test yaptım öğlen öylesine ve 2.çizgi çok net değildi ama 1 dk sonra hemen çıktı..sonra inanamadım 2.testide yaptım yine 2.çizgi çıktı..gebeyimdir dedim ama şu anda hafif ağrılarım oluyor gaz sancısı gibi bazen oluyo bazen geciyo bu neden olur sizlerde de oldu mu...?muhtemelen 4 haftalık gebeyim
Sağol canım hepimize hayırlı olsun ya bugune kadr agrıyordu ama geçiyordu üç dört dk ya bugun kasıgım değilde belim çok kötüydü işten taksiyle geldim geldiğim gbi yattım şimdi kalktımda çok şükür azalmış ben napcam işte bilmiyorum inşallah hergün böyle olmaz dün sordum doktra olur bel ağrısı kanama olmadıgı sürece sıkıntı yok dediCanim tebrikler :) ben de de cok bel agrisi var ve hala kasikalrim da agriyo. Ama dayanamayacak kadar coksa doktoruna sor bence canim
önemli degil cnm benim dikkat et sen kendine yarın dokt sorar sana cnm anlat allah anneli babalı büyütsün cnm bende cok heycanlıyım =)korktum canım o kadar heycanlandım ki ağlıoyorum sabahtan beri çok sevinçliyim pko vardı çnkü korkuyordum ama şimdide ağrım oluyo aralıklarla korktum ama sağol içimi rahatlattın :)
yarın doktora gidicem zaten :)
valla cnm benimde iyi arada agrılarım oluyor ve yemeklerin kokusu cok keskinlesti o kadar 2 hafta sonra tekrar gidecem kapl atışlarını dinleycem allahının izni ile =)Benim bas dönmelerim disinda iyi canim :) bulantim yok henuz. Senin nasil gidyor
rabbim herkese nasip etsin çok güzel bir duygu Allahımmmmm hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin canım :):)önemli degil cnm benim dikkat et sen kendine yarın dokt sorar sana cnm anlat allah anneli babalı büyütsün cnm bende cok heycanlıyım =)
Hahaha cnim ben adetimden bir gun omce test yaptim silik cizgi cikti sok oldumSon adetime göre 5 inci haftada canım senin kaç haftalık ben süpriz bir şekilde çok erken öğrendim adetimi 2 gün geçmişti benimki erkenden kendini gösteriyor
Bu gaz ne zaman bitecek acabaCanim agrilar oluyor normaldir. Bende de var. Gaz da oluyor. Tebrik ederim. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin :)
Insallah yukselmistir cnm kac gun gecikme ile yaorin testi cnim. Bazen yavas yavas yukseliyor hepsi kotu sonuclancak degil cnm moralini yüksek tut varsa muz ye hergun cnm.Kizlar ben dun kan testi yaptirdim degerim 37.71 cikti yarn doktoruma gidicem test tekrrlanicak ins. Yukselme olur degerde benim gibi olupta yukselen varmi degeri ben simdi hamilemiyim sevinemiyorum bile
Ay benim bu doktoru hiç begenmedim bana insan kaç haftalık oldugunu söylemezmi ayın 20sinde bidaha gitcem bakalım bu sefer başka doktora anca hayırlısıyla elimize almayı nasıp etsin rabbim inşallahHahaha cnim ben adetimden bir gun omce test yaptim silik cizgi cikti sok oldumertesi gunde kan verdim ayni adet gunumde kandada cikti cok şükür. Yarin de gidecegim cnm bende pcos vardi sukurler olsun mucizEm gerceklesti .cnm kese girunduyse bence 5haftadan buyuktur
Insalahh cnim benden iji gun once dogum yapacaksınAy benim bu doktoru hiç begenmedim bana insan kaç haftalık oldugunu söylemezmi ayın 20sinde bidaha gitcem bakalım bu sefer başka doktora anca hayırlısıyla elimize almayı nasıp etsin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?