- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
hadi hayırlı uğurlu olsun bu sene ıkız bebek senesı sanırım :)Tabiki gittim ikiz olma ihtimali miz var hemde :)) perşembe 7+0 olacak ve kontrol var
İnşaallah öyledir tabi önce hayırlısı ama suan sadece ihtimal belki perşembe belli olur ama en net 10. Hafta belli oluyormushadi hayırlı uğurlu olsun bu sene ıkız bebek senesı sanırım :)
İstanbul Avcılar'da cnm B bebegim seni bekliyorum
Gecenin 3,5unda test yaptım; pozitif hamileyimmmm... Tam denemekten vazgecmisken, olmuyo demekki demisken! Hala inanamıyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Hicbir belirti de yoktu bide hatta bu ay spora gittim insallah bisey olmaz
Gecenin 3,5unda test yaptım; pozitif hamileyimmmm... Tam denemekten vazgecmisken, olmuyo demekki demisken! Hala inanamıyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Hicbir belirti de yoktu bide hatta bu ay spora gittim insallah bisey olmaz
Kasık ağrılarının hepsi normal. Fakat ağrı dayanilmayacak kadarsa, kaşık ağrısına bel ağrısı eşlik ediyorsa , ağrı ile beraber ateş mide bulantısı varsa ya da ağrıya kanama eşlik ediyorsa tehlikeliymismrhaba kizlar,
kasimin 26'sinda idrar testimde silik cikti ayni gun kan yaptim ve 109 ile pozitifi gorduk adet gunumede henuz 4 gun vardi
daha sonra 226 ve 449 'a yukseldi
simdi sabirsizlikla keseyi gormeyi bekliyoruz esimle.
hapsurdugum zaman kasigima siddetli agri girdi bu sabah ve korktum biraz bisi oldumu diye
mrhaba kizlar,
kasimin 26'sinda idrar testimde silik cikti ayni gun kan yaptim ve 109 ile pozitifi gorduk adet gunumede henuz 4 gun vardi
hapsurdugum zaman kasigima siddetli agri girdi bu sabah ve korktum biraz bisi oldumu diye
öncelikle hayırlı olsun cnm. bende hamileliğimin başından beri hastayım 20 gün oldu. sürekli hapşırıyordum sonrada öksürük musallat oldu. benimde kasığım acıyor sürekli her öksürdüğümde. bişey olmaz inşallah düşünme böyle şeyler..
tesekkurler canım cok sukur oyle sikKasık ağrılarının hepsi normal. Fakat ağrı dayanilmayacak kadarsa, kaşık ağrısına bel ağrısı eşlik ediyorsa , ağrı ile beraber ateş mide bulantısı varsa ya da ağrıya kanama eşlik ediyorsa tehlikeliymis
minnta Canım kasık agrıları baslarda normal zamanla gecıyor Hapsırırken cok mu kasıyorsun acaba kendını.
İçini ferah tut şuanda hepimiz cok tııtıtz aman bırsey olcakmı dusuncesı oldugu ıcın aklımızda herseyı daha cok buyutebılıyourz.SEn kendını ıcını ferah tut ınsallah bırsey yoktur.Bebiişinide inşallah hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın
ne zaman gdcen canım doktora peki... değerlerimiz hemen hemen aynı bende ne zaanmn gıtsem dıe düşünüp duruom :)mrhaba kizlar,
Bu arada tembel anneyım galıba Günaydın kızlar yenı uyandım :)
kız oyle deme bnde ewde durmaktan sıkılıodum ama hamıle oldugumu duyunca sıkılmayıda unuttum :))Ohh ne guzel valla hayat sana guzel canım.Ah ah bende sımdı ıste olmak yerıne sıcak yatagımda olmak ısterdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?