Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Gecenin 3,5unda test yaptım; pozitif hamileyimmmm... Tam denemekten vazgecmisken, olmuyo demekki demisken! Hala inanamıyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Hicbir belirti de yoktu bide hatta bu ay spora gittim insallah bisey olmaz

hayırlı olsun cnm. Rabbiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

mrhaba kizlar,
kasimin 26'sinda idrar testimde silik cikti ayni gun kan yaptim ve 109 ile pozitifi gorduk adet gunumede henuz 4 gun vardi
daha sonra 226 ve 449 'a yukseldi
simdi sabirsizlikla keseyi gormeyi bekliyoruz esimle.
hapsurdugum zaman kasigima siddetli agri girdi bu sabah ve korktum biraz bisi oldumu diye

Gecenin 3,5unda test yaptım; pozitif hamileyimmmm... Tam denemekten vazgecmisken, olmuyo demekki demisken! Hala inanamıyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Hicbir belirti de yoktu bide hatta bu ay spora gittim insallah bisey olmaz

Günaydın hamiş bayanlar nasılsınız
Tebrik ederim canım hayırlı olsun

Kasık ağrılarının hepsi normal. Fakat ağrı dayanilmayacak kadarsa, kaşık ağrısına bel ağrısı eşlik ediyorsa , ağrı ile beraber ateş mide bulantısı varsa ya da ağrıya kanama eşlik ediyorsa tehlikeliymis

öncelikle hayırlı olsun cnm. bende hamileliğimin başından beri hastayım 20 gün oldu. sürekli hapşırıyordum sonrada öksürük musallat oldu. benimde kasığım acıyor sürekli her öksürdüğümde. bişey olmaz inşallah düşünme böyle şeyler..

canım cok saol evet haklsiin dusunmemek ve bugunlerimizin keyfini cikarmak lazim :)

minnta Canım kasık agrıları baslarda normal zamanla gecıyor Hapsırırken cok mu kasıyorsun acaba kendını.
İçini ferah tut şuanda hepimiz cok tııtıtz aman bırsey olcakmı dusuncesı oldugu ıcın aklımızda herseyı daha cok buyutebılıyourz.SEn kendını ıcını ferah tut ınsallah bırsey yoktur.Bebiişinide inşallah hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın

tesekkurler canım cok sukur oyle sik

canım cok tesekkur ederim haklisin cok takip titzeniyoruz sanriim :

ne zaman gdcen canım doktora peki... değerlerimiz hemen hemen aynı bende ne zaanmn gıtsem dıe düşünüp duruom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…