Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Merhaba kizlar benim 5.5 haftalik bebegim kan tahlilim 18270 cikti dokt cok yuksek degerin dedi haftaya tekrar gidicem ikiZZ olabilir dedi

hayırlı olsun cnm.sana bişey soracağım. doktor 2. keseyi göremedimi. niye sordun dersen benim 4+4de 3206 idi seninkine göre hesaplarsam eğer 4+6 da 3206*20 6412. 5+1de 6412*2= 12824. 5+3 de 12824*2=25608. 5+5 de 51296 oluyo tahminen.

küçük bi hastaneye gittim ben ordaki makinalaraz haftalıkta bebeğin haftasını esaplamaıyacak bir makineydi. diyorumki acaba makineden görmemiş olabilirmi ikiz mi acaba

Sonuç çıktı sonunda 847,52 çıkmış değer biraz yüksek gibi geldi bana acaba çoğul gebelik olabilir mi ? Yrn drla konuşacağım bakalım ne diyecek
a bayaı yuksek belkıde ıkızdr :)) neden olmasın kız 193 ılkıne gore 4 kat artmş nerdeyse hadı bakalım :) hayırlsıı ınşallah

a bayaı yuksek belkıde ıkızdr :)) neden olmasın kız 193 ılkıne gore 4 kat artmş nerdeyse hadı bakalım :) hayırlsıı ınşallah
Ya ben çok istiyorum aslında ikiz olsun ama çok zor bir süreç zaten pko var bende düşük riskim yüksek iyice artar riskim bide 2 çocuğa bakmak çok zor olur sanırım :) ama bi kerede 2 taş birden fena sayılmaz :)

kız düşmez korkma ii tutuncaklar anneye :) Allah ıkı tepsı tatlı gelır desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…