olmadığım adet tarıhıne endeksledım sırf 3 haftalık olsun dıe Allahın geç döllenmesı tatlı bebişi buyusun aklı ersın kızıdıgım zaman geç döllenme deılmısın hep ondan bu huysuzlukların dıcemD: kızarken
çok garıp bırde hcg değeri ile kaç haftalık oldugunu hesaplayan sıte var ona gorede 5 haftalıgım ozamn sen haftaya doğururusunEheehe çok mantıklı
çok garıp bırde hcg değeri ile kaç haftalık oldugunu hesaplayan sıte var ona gorede 5 haftalıgım ozamn sen haftaya doğururusuno sıteye gore
aman Allah korusun kızzz sus posıtıf pozıtıf oda kıkırdıodur içerdeAyy kız yeter güldürup durma bebeğe bisry olcak
aman Allah korusun kızzz sus posıtıf pozıtıf oda kıkırdıodur içerde
Analarıan cekerlerse nedne olmasınBizimkiler kikirdayarak çıkarlarsa sasirmam valla
Merhaba kizlar benim 5.5 haftalik bebegim kan tahlilim 18270 cikti dokt cok yuksek degerin dedi haftaya tekrar gidicem ikiZZ olabilir dedi
Sonuç çıktı sonunda 847,52 çıkmış değer biraz yüksek gibi geldi bana acaba çoğul gebelik olabilir mi ? Yrn drla konuşacağım bakalım ne diyecek
14 kasımda aşılamam yapıldı dr 28inde test yap demişti ben 27sinde işk testi yaptım 193.76 çıkmıştı bu sabah verdiğim testte 847.52 çıktıbattan kaç gün sonraki değer cnm
a bayaı yuksek belkıde ıkızdr :)) neden olmasın kız 193 ılkıne gore 4 kat artmş nerdeyse hadı bakalım :) hayırlsıı ınşallahSonuç çıktı sonunda 847,52 çıkmış değer biraz yüksek gibi geldi bana acaba çoğul gebelik olabilir mi ? Yrn drla konuşacağım bakalım ne diyecek
14 kasımda aşılamam yapıldı dr 28inde test yap demişti ben 27sinde işk testi yaptım 193.76 çıkmıştı bu sabah verdiğim testte 847.52 çıktı
Ya ben çok istiyorum aslında ikiz olsun ama çok zor bir süreç zaten pko var bende düşük riskim yüksek iyice artar riskim bide 2 çocuğa bakmak çok zor olur sanırım :) ama bi kerede 2 taş birden fena sayılmaz :)a bayaı yuksek belkıde ıkızdr :)) neden olmasın kız 193 ılkıne gore 4 kat artmş nerdeyse hadı bakalım :) hayırlsıı ınşallah
30ekimde adet oldum adet takipçisine göre 27si adet tarihimdi druma görede 28i bugün 30u olduğuna göre 2. Gün yaptırmış oluyrmtahmini adet tarihinden kaç gün sonra ki test cnm
kız düşmez korkma ii tutuncaklar anneye :) Allah ıkı tepsı tatlı gelır desene :)Ya ben çok istiyorum aslında ikiz olsun ama çok zor bir süreç zaten pko var bende düşük riskim yüksek iyice artar riskim bide 2 çocuğa bakmak çok zor olur sanırım :) ama bi kerede 2 taş birden fena sayılmaz :)
İnşallah canım benim :) valla bilemedim kör istedi bir göz Allah verdi iki göz daha ne isterim ki :) yeterki sağlıklı sıhhatli olsun :)kız düşmez korkma ii tutuncaklar anneye :) Allah ıkı tepsı tatlı gelır desene :)
canım doktora gttınmı kese kalp atışı fılan hadı hayırlı olsun :)4+3 test sonucu
Tabiki gittim ikiz olma ihtimali miz var hemde :)) perşembe 7+0 olacak ve kontrol varcanım doktora gttınmı kese kalp atışı fılan hadı hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?