Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Merhaba kizlar benim 5.5 haftalik bebegim kan tahlilim 18270 cikti dokt cok yuksek degerin dedi haftaya tekrar gidicem ikiZZ olabilir dedi

Merhaba kizlar benim 5.5 haftalik bebegim kan tahlilim 18270 cikti dokt cok yuksek degerin dedi haftaya tekrar gidicem ikiZZ olabilir dedi
VAY HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BIR BEKLERKEN IKI OLMASI IKI KEZ MUTLULUK GOZUN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN UMARIM

Canim cok sagol ama kesin bisey yok sadece degere gore konustu doktor 2 yasinda oglum var ikiz bana agir gelebilirtabikide herseyin hayırlısı saglikli olsunda

Benimde 4+3 te 5616 çıktı ve kese büyüktü bana da ikiz olabilir dediler bu perşembe kontrole gidicem 7+0 olacak yani 8. Haftanın ilk günü merakla bekliyorum. Ama 10. Haftaya kadar belli olmadığı da olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…