İlki 193,76 iki gün sonra yaptır tekrar dedi dr bıgün yaptırdım merakla bekliom sonucuilki kaçtı canım ıkıncıyı kaç gun sonra yaptrdın
şimdi bnm şuan 623 ya ayın 7 sınde kaç oluo değer kafam durdu ıkı katı hesaplasam bıle okadar cıkmıo
ozamn bı 400-500 goruruz hadı ınş ne zamn cıkcak kız sonuç ara hastaneyı tacız etİlki 193,76 iki gün sonra yaptır tekrar dedi dr bıgün yaptırdım merakla bekliom sonucu
hmmm kese ne zamn grunuo kalp atışı hangı değerde duyuluo Allahım matematık profesoru olcam bebiş yuzundenCanım 5 bin 6 bin arası bisry olxak ins o da yeter zaten
Hastaneye gitmedim ya aile hekimliğinde yaptırdım hastanedeki dr yokmuş bugünozamn bı 400-500 goruruz hadı ınş ne zamn cıkcak kız sonuç ara hastaneyı tacız et
ozamn en geç yarın ogrenırsın :)Hastaneye gitmedim ya aile hekimliğinde yaptırdım hastanedeki dr yokmuş bugün
Yarına kaldı benim sonuç :s meraktan çatlıyorumozamn en geç yarın ogrenırsın :)
hmmm kese ne zamn grunuo kalp atışı hangı değerde duyuluo Allahım matematık profesoru olcam bebiş yuzunden
Canım ya sen kaç hafta kax gunluktun gördüğünde ben de gitmedim daha geçen hafta p.tesi 1687ydi bidaha yaptırmadım test gitmedim de bu cuma gitsem duyabiliriz miyim sence
VAY HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BIR BEKLERKEN IKI OLMASI IKI KEZ MUTLULUK GOZUN AYDIN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN UMARIMMerhaba kizlar benim 5.5 haftalik bebegim kan tahlilim 18270 cikti dokt cok yuksek degerin dedi haftaya tekrar gidicem ikiZZ olabilir dedi
Canim cok sagol ama kesin bisey yok sadece degere gore konustu doktor 2 yasinda oglum var ikiz bana agir gelebilirtabikide herseyin hayırlısı saglikli olsunda
öhöm deneme bı kı takvım kontrolCanım masaAllah hayırlı olsun ya ne güzel :) sat kaçtı acaba
ııh bn bunu kabul edemem kocaman olmş bebekCanım masaAllah hayırlı olsun ya ne güzel :) sat kaçtı acaba
öhöm deneme bı kı takvım kontrol
varya ne hızlıyım goruonmu bu gidişle Allah Allah çifter çifterHey masaAllah buyutmuşsun bebeği
Benimde 4+3 te 5616 çıktı ve kese büyüktü bana da ikiz olabilir dediler bu perşembe kontrole gidicem 7+0 olacak yani 8. Haftanın ilk günü merakla bekliyorum. Ama 10. Haftaya kadar belli olmadığı da olabiliyormusMerhaba kizlar benim 5.5 haftalik bebegim kan tahlilim 18270 cikti dokt cok yuksek degerin dedi haftaya tekrar gidicem ikiZZ olabilir dedi
varya ne hızlıyım goruonmu bu gidişle Allah Allah çifter çifter
olmadığım adet tarıhıne endeksledım sırf 3 haftalık olsun dıe Allahın geç döllenmesı tatlı bebişi buyusun aklı ersın kızıdıgım zaman geç döllenme deılmısın hep ondan bu huysuzlukların dıcemKim tutar beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?