jinekolojik muayeneden korkuyorum kızımdayken yine jinekolojik muayene ile bakıldı kese öyle görüldü amam nebileyim bu biraz sancılı ya korkuyorum ya varsa varsa da düşerse diyeBitanem buyuk ihtimalle hamilesin idrar testi de pozitif cikmis ztn bazi hamilelerde lekenlenme olabiliyo bende de oldu progestan kullandim gecti bi doktora git canim insaallah bebegini saglikla kucgna alirsin
bişey olmaz canım Allahın ıznıyle ılk bebiş mi hepımız herşeyden korkuyoruz ama yıne olacağına varıyor Allahın ıznıyle hepımızın gebeliiği sorunsuz geelcek gönlümüze göre sağlıklı bebişlerimiz olacak İnşallahsonu hüsran olacak diye öyle korkuyorumki bebeğimi kaybettikten sonra kendimi zor toparladım doktora gitmekten korkuyorum.1 -2 ay daha olmazsa çocuğun rahim filmi çekizez demişti dr inşallah gerek kalmaz hamileyimdir ama bu ağrı neci bu lekelenme ne
7 yaşında kızım var canım 2 yıl öncede oğlumu 8 aylıkken karnımda kaybettim korkuyorum olmuycak diyebişey olmaz canım Allahın ıznıyle ılk bebiş mi hepımız herşeyden korkuyoruz ama yıne olacağına varıyor Allahın ıznıyle hepımızın gebeliiği sorunsuz geelcek gönlümüze göre sağlıklı bebişlerimiz olacak İnşallah
OLurmu oyle şey canım senın bebişlerinin oldugu kanıtlı 8 yaşındakı kızınddan olur merak etme.... hep ıyı yonde düşün sonuçta kızım var de ama rabbim nasıp eder ınşallah7 yaşında kızım var canım 2 yıl öncede oğlumu 8 aylıkken karnımda kaybettim korkuyorum olmuycak diye
inşallah canım çok şükür bir kızım var ona her zaman şükrediyorum zaten ben böyleyim diyorum ikinci çocuğum olmuyor diye ya hiç olmayanlar napıyo rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın .herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallahOLurmu oyle şey canım senın bebişlerinin oldugu kanıtlı 8 yaşındakı kızınddan olur merak etme.... hep ıyı yonde düşün sonuçta kızım var de ama rabbim nasıp eder ınşallah
valla canım hcg olçtrdunmu madem korkuosun değerlerın yukselmesini bekle karnından ultrasonla baktr kafan rahat etsındoktora gitsemmi arasammı acaba kararsızım jinekolojik muayene düşüncesi beni gitmemeye yönlendiriyor
Masallah canım ne guzel ınsallah bıdahakı sefer doktora gıttıgınızde bebgınde gorunuz.Sıkma canını ıcını ferah tut
mucizem_2012 tebrik ederim canım hosgeldın aramıza.İnşallah saglık bir sekılde bebegıne kucagına da alırsın
Hoşbuldum teşekkür ederim amin cümlemizinkini inşallah :)
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun
bayaı artmştr kuzum bnde snnle aynı dertten muzdarıbım az once dru aradım dun değer olçtrdm 620lerde dedım 2000 olunca gel keseye bakalım dedi dış gebelıkmı deılmı fılan dıe.... ay bıde dış gebelık cıktı ondanda kokrtm yoksa kafaya koyduydum kalp atışına kadar bekleıp ole doktora gtcektım ıkı hfat sonra fılan korktm şimdi napsak
evde iki kez test yaptım sadece canım doktor ısrar ederse jinekolojik muayeneye diye endişeliyim hani daha yeni ya karından görülmez dervalla canım hcg olçtrdunmu madem korkuosun değerlerın yukselmesini bekle karnından ultrasonla baktr kafan rahat etsın
canım hastaneye gıt kan tahlılı ver değerin 2000 ın ustunde cıkarsa karnından muayene edıolar bnde alttan muayene ıstemedım için değerin garantı olsun dıe 3000 e yaklaşmasını beklıcemevde iki kez test yaptım sadece canım doktor ısrar ederse jinekolojik muayeneye diye endişeliyim hani daha yeni ya karından görülmez der
tamam canım dediğini yapayımcanım hastaneye gıt kan tahlılı ver değerin 2000 ın ustunde cıkarsa karnından muayene edıolar bnde alttan muayene ıstemedım için değerin garantı olsun dıe 3000 e yaklaşmasını beklıcem
korkunun ecele faydası yok valla bnıde doktor korktuttu kan testının sonucunu yaz canım :)) ama her doktor bu lafı soluo genellemesıne dayanarak ıçımızı rahatlatalımOkadar dış gebelikten bahsetmişsinizki ben bile korkmaya başladım daha kan testi bile yaptırmadım Allah izin verirse akşama yaptırcam bakalım ne çıkcak benimde
kan sonucunu yaz merak ederıztamam canım dediğini yapayım
tamam canımkan sonucunu yaz merak ederız
Haklısın doktorlar herşeye karşı uyarmak zorundalar şimdi aradım doktorumu henüz kan testi yaptırmadım dedim kaç günün geçti diye sordu 6 gün dedim istersen bi 10 gün daha dayan kalp atışlarınıda duymuş olursun hem dedi ama dış gebelik falan varsa dedim oda bu haftaiçi bigün mutlaka uğra ozaman dedikorkunun ecele faydası yok valla bnıde doktor korktuttu kan testının sonucunu yaz canım :)) ama her doktor bu lafı soluo genellemesıne dayanarak ıçımızı rahatlatalım(diyene bak on kat telaşlı ben )
bak gordunmu ılla bı gorelım dıolar değerin 3000 olmadan gtme ama bnce anca kese gorunuomuşHaklısın doktorlar herşeye karşı uyarmak zorundalar şimdi aradım doktorumu henüz kan testi yaptırmadım dedim kaç günün geçti diye sordu 6 gün dedim istersen bi 10 gün daha dayan kalp atışlarınıda duymuş olursun hem dedi ama dış gebelik falan varsa dedim oda bu haftaiçi bigün mutlaka uğra ozaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?