bend hastalığıma rağmen 1,5 kilo almışım :) ama dünden beri ağzımın tadı değişti ya bi süre alamam herhalde
Ayy aynen bende 1.5 kg almışım :) ya sencr bu normal mi ilk 3 ayda alınması gereken kiloyu ilk aydan almışız biz :)
300den sonra yaptırmadınmı bi daha battan bir gün sonra falan ?
cuma yı bekliycen mi :)
dün mü ölçtürdün sat kaç ki senin ?
<kızlar dıs gebelık nasıl anlasılıyor bana doktor 17 aralık verdı randevuyu oncesınde de gıdıp degerlerimin kac oldugunu ogrenemıyorum pofff
Canım bildiğim kadarıyla kese gorunmeyince anlaşılıyor dia gebelik olduğu
Canım dış gebelikte kan degeri düşüyor diye biliyorum..İnşallah öyle birşey yoktur. Doktorlar ilk haftalarda biraz temklinli davranıyor..İçin ferah tut umarım herşey yolundadır :)<kızlar dıs gebelık nasıl anlasılıyor bana doktor 17 aralık verdı randevuyu oncesınde de gıdıp degerlerimin kac oldugunu ogrenemıyorum pofff
Canım dış gebelikte kan degeri düşüyor diye biliyorum..İnşallah öyle birşey yoktur. Doktorlar ilh haftalarda biraz temklinli davranıyor..İçin ferah tut umarım herşey yolundadır :)
Kimyasal gebelikte değil miydi o ya
Canım dış gebelikte kan degeri düşüyor diye biliyorum..İnşallah öyle birşey yoktur. Doktorlar ilk haftalarda biraz temklinli davranıyor..İçin ferah tut umarım herşey yolundadır :)
Kimyasal gebelikte değil miydi o ya
selam kızlarr..bu sabah büyük bir korkuyla doktoruma gittim. Hafif bir kaç damla kanama oldu. Allaha şükür bebeğimde bir şey yok eğer başınızıa gelirse korkmayın yerleşme kanamasıda olabilirmiş. ama hemen doktorunuza başvurun tabii progestan verdi aranızda kullanan varmı bende biraz baş dönmesi uyku yaptı..cayı bende cok acık içiyorum ögrendiğimden beri belki 4 5 bardak içimişimdir çok çok acık içiyorum bide bugün ilk defa türk kahvesi içtim bir zararı olmaz umarım canım cok istedi..gerçi cayıda kahveyide içmemekte yarar var...
Gecmıs olsun camım. çok sevındım senınde bebegınınde saglıklı olmasınaBende gunde 1bardak cay ıcıyorum acık bırkac bardak cay ıcmenın herhangı bır zararı olmadıgını yazmıslar.Kahveyıde gunde bır bardak onerıyor uzmanlar ıcerısınde kafeın oldugu ıcın. İçin rahat olsun bır bardaktan bırsey olmaz :)
Canım Ben Stockholmdayım burda bıraz sıstem degısık gıdıp kan degerı olcumu hemen yapmıyorlar 17aralıga doktordan bıle gun zor aldım poff ozamana kadar nasıl beklıcem bılemıyorum
Sağol canım..Anladım yurtsışında sağlık kuralları biraz farklı olduğunu biliyorum..Belli bir süre bekliyorlar demekki bence dua et herşey güzel olur..Kan değerini bilmeden bir şey demek boşuna strese sokar seni Allah a dua et canım bizde sana dua ederizRabbim hepimizin yawrusunu sağlıklı sıhatli gelişmesini sağlar İnşallah Hayırlısıyla kucağımıza Almayı nasir etsin..
Sağol canım..Anladım yurtsışında sağlık kuralları biraz farklı olduğunu biliyorum..Belli bir süre bekliyorlar demekki bence dua et herşey güzel olur..Kan değerini bilmeden bir şey demek boşuna strese sokar seni Allah a dua et canım bizde sana dua ederizRabbim hepimizin yawrusunu sağlıklı sıhatli gelişmesini sağlar.. İnşallah Hayırlısıyla analı babalı yawrularımızı kucağımıza ulmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?