Şimdi kızlar size bi soru... bnm şuan hcg 623... doktoru aradım bı hafta sonra gel değerler 2000 olunca kese goruruz uamrım dış gebelık fılanmı dıyede bakarız dedı... acaba napsam gtsemmı yoksa ıkı hafta fılan bekleyıp ayın 15in e doğru kalp atışı da bellı olurmu o şekıldemı gtsem... kafam çok karıştıbirde bi iki arkadaşımdan duydum vajınal usg ıle kesınlıkle baktrma dedıler cok zararlıymış duydunuz mu bole bişe
ozamn napıoruz değerler değerler katlansın hep değerler bebişleeeer gelsin gelisn bebişlerEvet onu bende duydum düşük riski olusabiliyormus
bak gordunmu ılla bı gorelım dıolar değerin 3000 olmadan gtme ama bnce anca kese gorunuomuş
ozamn napıoruz değerler değerler katlansın hep değerler bebişleeeer gelsin gelisn bebişler3000i beklıcezz karından muayene için
offf super değerler az banada yolla :dBekle bekle ben bu cuma gitmeye kararlıyım yetti gari :)) bu cuma benim deger 50 60 bin olur herhalde ins
Kızlar sızler ne ıs yapıyorsunuz
Ya farenjit işte dr geçmezse antibiyotik dedi ama su durumda kullanmak istemiyorum
offf super değerler az banada yolla :d
kızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldim.....bebeğim tutunmuş 6 haftalık olmuşuz değerlerim 200000 lerde şu anda...geçen hafta doktora gittim ama bebek görülmedi kese normal değerler normal...haftaya inş.bebek görülcek ama boş gebelikten korkuyorum...bide kahverengi lekelenmem oluyor 3 gündür sizde yaşadınız mı bu sıkıntıyı?
yok kullanma cnm. bak 20 gün mücadelenin sonunda onu yenmek üzereyim allahın izniyle. az kaldı öksrüyorum ama en azından sabaha kaşı uyumak zorunda değilim çok şükür
Merhaba, bende Kasım ayının son gününde hamile olduğumu öğrendim dün gece idrar testi yaptım pozitif çıktı
cnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba
bende aranıza katılırım inşallah dua edermisiniz bana kızlar
Yok canım kullanmamaya kararlıyım sana da tekrar geçmiş olsun
cnm ben 4+4 de 3206 yı gördükten sonra bi daha yaptırmadım. gerek yok dediler. battan bir gün önce 270 bir gün sonra 824 , 3 gün sonrada 3206 yı görünce bıraktımCanım sen 6 haftada gittiğinde betan kaçtı hatırlıyor musun benim 6 Hf. Cuma oluyor eğer beta düzenli artmış sa da c.tesi günü 107 bin fln olacak ins cuma da 70 80 bin olsa duyulur mu kalp atışı sence
teşekkür ederim cnm. sanada ..
bide benim ağzımın tadı kaçtı yaaağzımın içi ekşi ekşi dolaşıyorum su bile içemez oldum ama midem de bulanmıyor ne oldu anlamadım.
Sağol canımhayırlı olsun cnm
cnm ben 4+4 de 3206 yı gördükten sonra bi daha yaptırmadım. gerek yok dediler. battan bir gün önce 270 bir gün sonra 824 , 3 gün sonrada 3206 yı görünce bıraktım
Ya çok kotu oldu gerçekten bu dönemde bu hale gelmemiz ama sukut iştahim kapanmadi kilo bile aldım simdiden
Hmm seninle değerlerimiz baya yakın o zaman benimde battan 1 gün önce 300 çıkmıştı 4+4 te 3374 gibi bişey olmasi lazımdı bu cuma gideceğiz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?