Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Evet onu bende duydum düşük riski olusabiliyormus

cnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba

cnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba

Canım sen 6 haftada gittiğinde betan kaçtı hatırlıyor musun benim 6 Hf. Cuma oluyor eğer beta düzenli artmış sa da c.tesi günü 107 bin fln olacak ins cuma da 70 80 bin olsa duyulur mu kalp atışı sence

Canım sen 6 haftada gittiğinde betan kaçtı hatırlıyor musun benim 6 Hf. Cuma oluyor eğer beta düzenli artmış sa da c.tesi günü 107 bin fln olacak ins cuma da 70 80 bin olsa duyulur mu kalp atışı sence
cnm ben 4+4 de 3206 yı gördükten sonra bi daha yaptırmadım. gerek yok dediler. battan bir gün önce 270 bir gün sonra 824 , 3 gün sonrada 3206 yı görünce bıraktım

teşekkür ederim cnm. sanada ..
bide benim ağzımın tadı kaçtı yaa ağzımın içi ekşi ekşi dolaşıyorum su bile içemez oldum ama midem de bulanmıyor ne oldu anlamadım.

Ya çok kotu oldu gerçekten bu dönemde bu hale gelmemiz ama sukut iştahim kapanmadi kilo bile aldım simdiden

cnm ben 4+4 de 3206 yı gördükten sonra bi daha yaptırmadım. gerek yok dediler. battan bir gün önce 270 bir gün sonra 824 , 3 gün sonrada 3206 yı görünce bıraktım

Hmm seninle değerlerimiz baya yakın o zaman benimde battan 1 gün önce 300 çıkmıştı 4+4 te 3374 gibi bişey olmasi lazımdı bu cuma gideceğiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…