Bende fazlasıyla yoğunum,aşırı stresli ve tek kişiyim..bişey olsa yerime bakacak kişi yok..7.ayı beklemeden ayrılasım var çünkü ben rapordayken yerime gelen ayrılırsa işler yine üstüme kalır..korkuyorum resmen..İnsan halinden anlayan firma olsa yine idare edilir ama.. hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil..
Benim ilk bebeğim ve kendim büyütmek istiyorum..o yüzden çalışmayı düşünmüyorum.. ha çalışcak dahi olsam şu anki iş yerimde çalışmayacağım kesinyazık bosuna ağlamışsın..bu dönemler rahat olmamız gereken önemli zamanlar hiç üzmeyelim bence kendimizi
çok sevindim aramıza katıldığın için ilk mi?Masallah valla kan tahlılı yaptırdım kesede gozukuyoda hala ınanamıyorum uykum var ama uyuyamıyrm heycandan :)
dualarımız seninle hayırlı haberler alırsın inşallah.Hayırlı olsun @Matrakhatun :)))
Herkese Günaydınlaaarrr bugün 14.00 de kontrol um var dualarinizi eksik etmeyin
bana azcık reklam için açılmış sayfa gibi geldi ama....?Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bir bilgi paylaşmak istiyorum özel hastanelerde doğum masraflarını muayeneleri tahlilleri doğumu karşılayan bir sigorta var kredi kartına taksitte yapıyorlar ben doğumumu bu şekilde yaptım sizlerede tavsiye ederim ben Ankaradayım ama diğer şehirlerdeki hastaneler içinde aynı şey geçerliymiş paylaşmak istedim reklam olmasını istemem ama tamamlayicisagliksigortasi . net adresinden burçak hanımı arayıp bilgi alın derim devlet hastaneleriyle uğraşmaya değmeyecek gerçekten.
maalesef canım polislik pekte devlet memurluğu değil:) bir de işyeri şehrin dışında öyle olunca gidip gelmekte zor...özel sektör ,sen nasıl alamıyorsun devlet memurusun sonuçta?
bana azcık reklam için açılmış sayfa gibi geldi ama....?
bana azcık reklam için açılmış sayfa gibi geldi ama....?
kızlar gogus agrılarınız devam edıomu yoksa hafıfledıgıde oluyo mu ?
hhımmm anladm canm tskbende olmuyor canım sadece kasık agrılarım devam edıyor gecelerı bıle bazen zorluyor..
Hayirli olsun canim bebisin ayni gun gorunuyoruz.. Ben gecen hafta ogrendim bebisi:) nasil gidiyo belirtin var mi?
Gününüz nasıl gecıyor kızlar Türkiye'de havalar bayag soğumuş dikkat edin kendinize :)
Gününüz nasıl gecıyor kızlar Türkiye'de havalar bayag soğumuş dikkat edin kendinize :)
SELAMLAR KIZLAR,ben bugün doktora gittim ama kese görünmedi,kan değerlerim düzenli yükseliyor.Kese görünmediği içinde sat a göre haftayı hesaplıyorlar.Hayırlısı diyip birazdaha bekliyeceğiz.Hepinize sağlıklı günler
Bu arada hala kasık ve karın ağrım devam ediyor.Nezaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum.
Cokşükür bulantım kusmam yok,diğer çocuğumda da pek olmadı,sizde var mı.AMA BEN HERSABAH UFAK UFAK BULANAN MİDEM İÇİN OTURUP HESABAH İYİYİM DİYEREK KENDİMİ TELKİN EDİYORUM.Hamile olduğunu öğrendiği gün kusmaya başlayan arkadaşlarımız var.Ben çalışıyorum ve doğuma kadar da çalışmaya devam etme niyetindeyim.Hedeflerim var gayret göstermek zorundayım.İnşallah herkesin hamileliği iyi geçer.Canim hemen hemen ayniyiz benim de gorunmemissti bir daha ne zman gidiceksin? Bulanti kusma vs var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?