Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

evet iş hayatının götürüsü çok getirisi maddi...
çocuklar en temiz en saf şeyleeer...
Rabb im yardım etsin ..
insafsız müdürlere patronlara düşürmesin...
iş stresi çok yıpratıcı..

umursamıyorum artık canım zaten, bir sürü hakkım var sonuçta lakin benim çalışmam lazım bu ara olmazsa başka yer yapılacak bişey yk

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bir bilgi paylaşmak istiyorum özel hastanelerde doğum masraflarını muayeneleri tahlilleri doğumu karşılayan bir sigorta var kredi kartına taksitte yapıyorlar ben doğumumu bu şekilde yaptım sizlerede tavsiye ederim ben Ankaradayım ama diğer şehirlerdeki hastaneler içinde aynı şey geçerliymiş paylaşmak istedim reklam olmasını istemem ama adresinden burçak hanımı arayıp bilgi alın derim devlet hastaneleriyle uğraşmaya değmeyecek gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana azcık reklam için açılmış sayfa gibi geldi ama....?

2009 dan beri forumun takipçisiyim reklam değil böyle söyleyeceğinizi biliyordum bende hep öle düşünüyorum kim gerçek kim değil bilemiyoruz artık ama çok yer araştırdım bir sürü firma var burası benimle çok iyi ilgilendi bebek odamı bile ücretsiz süslediler :) paylaşmak istedim

Hayirli olsun canim bebisin ayni gun gorunuyoruz.. Ben gecen hafta ogrendim bebisi:) nasil gidiyo belirtin var mi?

canım sağol bende 24 ünde öğredim kasıklarımda batmalar var ara ara birde sürekli şişkinlik hissediyorum doktora gittinmi sen keseyi görmeye?[/QUOTE]
Hayir canim aslinda bgun randevum vardi ama gidemicez sehir disina cikmamiz gerekti carsambaya kaldi benim kese..
Bende de siskinlik gaz gogus acisi devam ama mide bulantisi kusma vs yok sanirim cok erken bilmiorum ki :)

Gününüz nasıl gecıyor kızlar Türkiye'de havalar bayag soğumuş dikkat edin kendinize :)

SELAMLAR KIZLAR,ben bugün doktora gittim ama kese görünmedi,kan değerlerim düzenli yükseliyor.Kese görünmediği içinde sat a göre haftayı hesaplıyorlar.Hayırlısı diyip birazdaha bekliyeceğiz.Hepinize sağlıklı günler
Bu arada hala kasık ve karın ağrım devam ediyor.Nezaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum.

Canim hemen hemen ayniyiz benim de gorunmemissti bir daha ne zman gidiceksin? Bulanti kusma vs var mi

kese gözükmedimi ?senin gözükmediyse benim hiç gözükmez ozaman .ben birazdahamı beklesem

Canim hemen hemen ayniyiz benim de gorunmemissti bir daha ne zman gidiceksin? Bulanti kusma vs var mi
Cokşükür bulantım kusmam yok,diğer çocuğumda da pek olmadı,sizde var mı.AMA BEN HERSABAH UFAK UFAK BULANAN MİDEM İÇİN OTURUP HESABAH İYİYİM DİYEREK KENDİMİ TELKİN EDİYORUM.Hamile olduğunu öğrendiği gün kusmaya başlayan arkadaşlarımız var.Ben çalışıyorum ve doğuma kadar da çalışmaya devam etme niyetindeyim.Hedeflerim var gayret göstermek zorundayım.İnşallah herkesin hamileliği iyi geçer.
Doktor kendi çağırmıştı bugün için beni,bugünde erken gelmişsin dedi anlamsızca.Güvenimi kaybetti aynı doktora gitmeyi pek düşünmüyorum.Çarşamba günü devlet hastanesinden randevu aldım.Orada bir baktırıp değerlerimi ve tahlillerimi yaptırırım heralde.Sonrası içinde bakacağız artık.Sizin kese göründü mü ? kaç haftalıkken ? haftanızı nasıl hesapladınız sat a göremi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…