- 3 Aralık 2015
- 30
- 31
- 3
- 50
Çok sağol kuzum :) evet anlıyordur çünkü bana kese oluşmuş olması gereken yerde rahimde yolk kesesi de oluşmuş gözün aydın dedi :)) çok şükür . Dış gebelikte kese olmuyor diye biliyorum yada olmasi gereken yerde olmuyor
Sanirim edecek ama benim zaten büyük birazdaysa buyurse sokağa cıkamycambendede , bunlar böyle devam edecekmi büyüme yahu :/
Dünyanın en güzel fotoğrafı sanırım :))Çok sağolun kızlar bu da ilk fotografimiz:))
Eki Görüntüle 1707720
Sinemadil bende 2 gün önce öğrendim.Benim ilk değil ama heyecanım çok.
AYNEN CANIM sadece kasık ağrısı,basımda ufak bir dönme var oda ekrana bakmaktan diye umuyorum :) buradaki haftam SAT a göre.kan 2 defa yaptırdım ilkinde 57 ikinicee 509 çıktı.normal gebelik dedi ama kese ufak görünmedi,geç döllenme olmuş olabilir dedi. ama bu şişlik neyin nesi bilemedim yahu...karnım kocaman
he he ben dün akşam haberleri izlerken uyumuşumYa benim çok uykum var hep uykuya meyilliyim hiçbişey yapasım yok
Canim ressmen ayni segi yasioruz bende ozeldeki drum ilgisiz carsamba gunune devlete aldim ven sata gore hesapladim ama ogrenmeye gttgmde dha 18 gunluksun sat a gore hesaplandgnsa bakma vs demisti drum. Bende bulanti hicbisi yok ilk gebeligim cok endiseliyim acikcasi sanki bisi olmasi gerekio gbi dusunuoruz nedense ben calismiyorum cok sukr evdeyim ben esimin isi sebebiyle baska bi memlekete geldim bi sene once isimi brakmak zorunda kalmistim.Cokşükür bulantım kusmam yok,diğer çocuğumda da pek olmadı,sizde var mı.AMA BEN HERSABAH UFAK UFAK BULANAN MİDEM İÇİN OTURUP HESABAH İYİYİM DİYEREK KENDİMİ TELKİN EDİYORUM.Hamile olduğunu öğrendiği gün kusmaya başlayan arkadaşlarımız var.Ben çalışıyorum ve doğuma kadar da çalışmaya devam etme niyetindeyim.Hedeflerim var gayret göstermek zorundayım.İnşallah herkesin hamileliği iyi geçer.
Doktor kendi çağırmıştı bugün için beni,bugünde erken gelmişsin dedi anlamsızca.Güvenimi kaybetti aynı doktora gitmeyi pek düşünmüyorum.Çarşamba günü devlet hastanesinden randevu aldım.Orada bir baktırıp değerlerimi ve tahlillerimi yaptırırım heralde.Sonrası içinde bakacağız artık.Sizin kese göründü mü ? kaç haftalıkken ? haftanızı nasıl hesapladınız sat a göremi ?
Çok sağolun kızlar bu da ilk fotografimiz:))
Eki Görüntüle 1707720
Masallah canim ne mutlu sana bizlere de dua et insallah bzde saglkli sihhatli bi seklde goruruz miniklerimizi.. Aminnn :)Çok sağolun kızlar bu da ilk fotografimiz:))
Eki Görüntüle 1707720
Dünyanın en güzel fotoğrafı sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?