Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Selam arkadaşlar bende 6. haftamdayım ama henüz doktora gitmedim.Doğum tarihimiz kısmetse 10 Ağustos ama benimki sezeryan old. için 1 hafta önce olacak inşallah.Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Ayhh süper canımsenin kadar bende cok sevındım senın adına Darısı artık ınsallah bıze

Kızlar bu arada hamileliğin ilk 3 ayında fazla yeşillik tüketmenin zararlı olduğunu duydum, mide bulantım çok olduğu için sadece yeşillik tüketebiliyorum :\ bilgisi olan var mı?

Yani bolca salatalık, marul, roka tüketiyorum. Mesela ıspanak ve pırasayı canım çok çekiyor :)
Sevindim o zaman zaten bitki çayı vs içmeyi sevmiyorum ıhlamur dışında :)

kan testini yenimi yaptırmıştın sedefemir ?

aynen işte bende öyleyim herakşam şu işi yapcam bu işi yapcam diyorum yorgunluktan gözümü açamıyorum çocuk ilgi bekliyo oyun oynayalım diyo ama annenin gücü, kuvveti yok

Canim ressmen ayni segi yasioruz bende ozeldeki drum ilgisiz carsamba gunune devlete aldim ven sata gore hesapladim ama ogrenmeye gttgmde dha 18 gunluksun sat a gore hesaplandgnsa bakma vs demisti drum. Bende bulanti hicbisi yok ilk gebeligim cok endiseliyim acikcasi sanki bisi olmasi gerekio gbi dusunuoruz nedense ben calismiyorum cok sukr evdeyim ben esimin isi sebebiyle baska bi memlekete geldim bi sene once isimi brakmak zorunda kalmistim.

bebislerini goren ve hamile oldugunu ogrenen herkese hayirli olsun bir sey sormak istiyorum ara ara hafjf kasik agrilari devam eden varmi..7.haftadayim bazen hafif kasik agrisi oluyor..hafta basi cok az kanama olmustu progestan kullaniyorum..herseyden korkar oldum..

bende kahve akinti oluyor günde birkac damla 3 4 gündür açik bir renk iltihap olabilirde diyorum ama herseyde olabilir suanda hamilelik heyecani yasayamiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…