- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Cokşükür bulantım kusmam yok,diğer çocuğumda da pek olmadı,sizde var mı.AMA BEN HERSABAH UFAK UFAK BULANAN MİDEM İÇİN OTURUP HESABAH İYİYİM DİYEREK KENDİMİ TELKİN EDİYORUM.Hamile olduğunu öğrendiği gün kusmaya başlayan arkadaşlarımız var.Ben çalışıyorum ve doğuma kadar da çalışmaya devam etme niyetindeyim.Hedeflerim var gayret göstermek zorundayım.İnşallah herkesin hamileliği iyi geçer.
Doktor kendi çağırmıştı bugün için beni,bugünde erken gelmişsin dedi anlamsızca.Güvenimi kaybetti aynı doktora gitmeyi pek düşünmüyorum.Çarşamba günü devlet hastanesinden randevu aldım.Orada bir baktırıp değerlerimi ve tahlillerimi yaptırırım heralde.Sonrası içinde bakacağız artık.Sizin kese göründü mü ? kaç haftalıkken ? haftanızı nasıl hesapladınız sat a göremi ?
tarihini neye göre hesapladın ? SAT a göremi,burdaki tarih doktorun verdiği tarihmi hormona göre yoksa SAT a göremicanım sağol iyi dileklerin için sabah yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ,çalışmak durumuna gelince maaslesef bende mecburum,ama doktorum beni geçen hafta çağırdı keseyi görelim diye ben gitmedim sende gözükmedi deyince şaşırdım
Bende feci oluyorkızlar gogus agrılarınız devam edıomu yoksa hafıfledıgıde oluyo mu ?
bendede , bunlar böyle devam edecekmi büyüme yahu :/Bende feci oluyor
Hayir canim aslinda bgun randevum vardi ama gidemicez sehir disina cikmamiz gerekti carsambaya kaldi benim kese..canım sağol bende 24 ünde öğredim kasıklarımda batmalar var ara ara birde sürekli şişkinlik hissediyorum doktora gittinmi sen keseyi görmeye?
tarihini neye göre hesapladın ? SAT a göremi,burdaki tarih doktorun verdiği tarihmi hormona göre yoksa SAT a göremi
SELAMLAR KIZLAR,ben bugün doktora gittim ama kese görünmedi,kan değerlerim düzenli yükseliyor.Kese görünmediği içinde sat a göre haftayı hesaplıyorlar.Hayırlısı diyip birazdaha bekliyeceğiz.Hepinize sağlıklı günler
Bu arada hala kasık ve karın ağrım devam ediyor.Nezaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum.
AYNEN CANIM sadece kasık ağrısı,basımda ufak bir dönme var oda ekrana bakmaktan diye umuyorum :) buradaki haftam SAT a göre.kan 2 defa yaptırdım ilkinde 57 ikinicee 509 çıktı.normal gebelik dedi ama kese ufak görünmedi,geç döllenme olmuş olabilir dedi. ama bu şişlik neyin nesi bilemedim yahu...karnım kocamancanım hayırlısı olsun İnslallah bi dahakı sefere keseyı de gorursunuz . Sana sadece kan tstımı yaptılar bu muayenende ?buarada senın sat'a gore kacıncı haftan canım?
Bende aynı sıkıntılar var mıde bulnatın senınde yok dımı sadece kasık agrıları bel agrısı cok gecmek bılmıyor....
AYNEN CANIM sadece kasık ağrısı,basımda ufak bir dönme var oda ekrana bakmaktan diye umuyorum :) buradaki haftam SAT a göre.kan 2 defa yaptırdım ilkinde 57 ikinicee 509 çıktı.normal gebelik dedi ama kese ufak görünmedi,geç döllenme olmuş olabilir dedi. ama bu şişlik neyin nesi bilemedim yahu...karnım kocaman
merhaba
Kızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)
Kızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)
Çok sağolun kızlar bu da ilk fotografimiz:))
Eki Görüntüle 1707720
caıııım senı adına coook mutlu olduum. Ne güzel herseyı saglıklı maşallah allah senı ve bebegını nazarlardan korusun.
Buarada bırsey sorcam canım sana ılk muayenede doktor anlıyormu dıs gebelık yada kımyasal gebelık vs varmı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?