Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

canım sağol iyi dileklerin için sabah yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum ,çalışmak durumuna gelince maaslesef bende mecburum,ama doktorum beni geçen hafta çağırdı keseyi görelim diye ben gitmedim sende gözükmedi deyince şaşırdım

tarihini neye göre hesapladın ? SAT a göremi,burdaki tarih doktorun verdiği tarihmi hormona göre yoksa SAT a göremi

canım sağol bende 24 ünde öğredim kasıklarımda batmalar var ara ara birde sürekli şişkinlik hissediyorum doktora gittinmi sen keseyi görmeye?
Hayir canim aslinda bgun randevum vardi ama gidemicez sehir disina cikmamiz gerekti carsambaya kaldi benim kese..
Bende de siskinlik gaz gogus acisi devam ama mide bulantisi kusma vs yok sanirim cok erken bilmiorum ki :)[/QUOTE]
ŞİŞKİNLİK BENDEDE VAR ay utanıyorum midem kocaman.diceklerki daha 1 aylık sın 7-8 aylık göbeğin var :)

canım hayırlısı olsun İnslallah bi dahakı sefere keseyı de gorursunuz . Sana sadece kan tstımı yaptılar bu muayenende ?buarada senın sat'a gore kacıncı haftan canım?

Bende aynı sıkıntılar var mıde bulnatın senınde yok dımı sadece kasık agrıları bel agrısı cok gecmek bılmıyor....

Kızlar yarın 5. Haftamı dolduruyorum inşallah. Uzun süredir progrstan kullanıyorum ne zamandan beri böle pötürdü gelmiyordu bugün gelince kotktum açıkçası kendimide çok yormuyorum ama çok korkuyorum ben bişey olacak diye

AYNEN CANIM sadece kasık ağrısı,basımda ufak bir dönme var oda ekrana bakmaktan diye umuyorum :) buradaki haftam SAT a göre.kan 2 defa yaptırdım ilkinde 57 ikinicee 509 çıktı.normal gebelik dedi ama kese ufak görünmedi,geç döllenme olmuş olabilir dedi. ama bu şişlik neyin nesi bilemedim yahu...karnım kocaman

benimde karnım 6 aylık gibi birazdan patronumun yanına çıkacam nasıl çıkıcam bilemedim

Kızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)

gözün aydın cnm ne kadar mutlu olmuşsunki şuan sendeki hiissi aldım ya,ben 1 hafta daha bekleyim ozaman

:) evet bende öyle gezmiştim bir kaç gün. hatta kızımda hadi gözün aydın cnm

mide bulantılarım çok fazla.yemek yiyemiyorum doğru düzgün çubukla geçiştiryorum

Son düzenleme:

caıııım senı adına coook mutlu olduum. Ne güzel herseyı saglıklı maşallah allah senı ve bebegını nazarlardan korusun.
Buarada bırsey sorcam canım sana ılk muayenede doktor anlıyormu dıs gebelık yada kımyasal gebelık vs varmı dıe

Çok sağol kuzum :) evet anlıyordur çünkü bana kese oluşmuş olması gereken yerde rahimde yolk kesesi de oluşmuş gözün aydın dedi :)) çok şükür . Dış gebelikte kese olmuyor diye biliyorum yada olmasi gereken yerde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…