Gebeliğe Hazırlık Kasımda "Hamilelik " başkadır.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merhaba :)

Benim Bat 30 Kasım'dı. şu an 5+2 haftalık hamileyim, beni de ekleyebilir misiniz?

merhaba :)

Benim Bat 30 Kasım'dı. şu an 5+2 haftalık hamileyim, beni de ekleyebilir misiniz?
Tebrik ederim canım sen zaten gebe kalmışsın artık bat tarihi yazmanın bir anlamı yok :) sağlıkla al kucağına inş

@nyks_42 beni de ekler misinizz bat 16 aralık :))

adet oldum yeni bat 14 ocak canım @nyks_42

Kızlar bebekleriniz hayırlı olsun mevlid leriniz için yardımcı olmamı istermisiniz

@nyks_42 kiz nasilsin napiosun

Unutulmamak ne güzel canımm :) nasıl olsun KPSS ye hazırlanıyorum bu aralar . Evde bol misafir ağırlama , bol domestoslu günler yaşıyorum anlayacağın . Sende ne var ne yok :)
Vala bende de ayni durumlar var ev cocuj gelen giden ayni telase bklm cok şükür :) arada yqz unutma seni baska topige etietleyim mi orasi aktif surekli dertlesioz unutmadm tabiki srni :)

Vala bende de ayni durumlar var ev cocuj gelen giden ayni telase bklm cok şükür :) arada yqz unutma seni baska topige etietleyim mi orasi aktif surekli dertlesioz unutmadm tabiki srni :)
Olur canım etiketle ben fazla girmiyorum burada daha çok moralim bozuluyor teşekkür ederim canım unutulmamak güzel ben de seni unutmadım canımm

Kizlar ben bu topikteydm biaralar. Neler oldu kimle.hamiş :)

Hakan hamile olamayanlardanım sizlerde ne var ne yok

`