Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Kızlar benim dün adet olmam lazımdı olmadım ama erken genelik testise yaptım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi ya çünkü geleceğine dair ağrım sızım yok

Benim 22 kasımdı tahmini bat hala olmadı iki kere evde test yaptım negatif pko olduğu için bekliyorum bakalım kısmet

Canım benimde pko ve 23 Kasım dı olmadım hala kan verdim o da negatif çıkdı
3 gündür karnım ağrıyo zaten bişey yoksa bu hafta olmam lazım. önceden olamıyordum ama şimdi bi çayım var onu içiyorum Allahın izniyle her ay er yada geç olurum. bu haftada olmazsam bi dr giderim artık

Pko olanlar adet düzensizliği yapıyor değil mi..peki b iadeyi düzenlemek için her ay kullanılan bir ilaç Yok mu..mesala bende hem pko hem prolaktin var..ben ilaç kullanıyorum dostinex..bu adetimi de düzenledi aynı zamanda yumurtlama sorunu yaşamıyordum..

Kızlarr bugun çatlatma iğnesi sonrası altıncı gün sağ tarafta oluştu yumurtalar 4 tane 3ü çatlamış dün baktık ama benim hala ara ara ağrı ve batmalar oluyor sağ tarafımda sizinde iğne sonrası 6 cı günde oldumu böyle adet ağrısı gibi ağrımda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…