- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
ayyy arkadasim benim de bat 22 kasim bende beklemedeyim.. kendimi zor tutuyorum test alip yapmamak icin .. seni gordum simdi negatif cikti demissin ama umidini kaybbetme daha bata var cunku belki de gec dollenme olmusturr ..C caninfistigi meraba canım yeni gördüm konuyu uzun zamandır uğramıyodum siteye benim umudum yok ama yinede ekleyiver bat 22 kasım bugün test yaptım evde negatif hayırlısı.
Bişmiyorum canım yoruldum artık her ay her ay bi süre dinlenmiştim ne güzel yine başladım. bakalım bekleyelim haberleşelim inş olur.ayyy arkadasim benim de bat 22 kasim bende beklemedeyim.. kendimi zor tutuyorum test alip yapmamak icin .. seni gordum simdi negatif cikti demissin ama umidini kaybbetme daha bata var cunku belki de gec dollenme olmusturr ..
regl olmadım. ama şu son zamanlarda öyle stres yaptım ki, sanırım regl süremde oynama oldu. geçen ay da 2 gün gecikmişti. bu akşam görürüm diye düşünüyorum kırmızıları.. olsak bir dert olmasak bir dert :)Gamzemdwf ...................15 Kasım
@nenzom......................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
@Merakkkk....................17 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
Var mı bir haber?
Haberleselim dedigin gibi . benim simdi 2 gun kaldii .. hatta bugunu de saymazsak 1 gun.. bilmiyorum iceride neler donuyorr insallah bebis olusuyodurr☺☺ belirti olarakk goguslerim bomba oldular, bide birkac gundur ara ara mide yanmasi oluyor o kadar.. hayirlisi artik,, rabbim ol derse olur.. rabbim ne eylerse güzel eylerr..Bişmiyorum canım yoruldum artık her ay her ay bi süre dinlenmiştim ne güzel yine başladım. bakalım bekleyelim haberleşelim inş olur.
Regl tarihimden 5 gun once geldi benimki de ilk deneme basarisiz. Hayirlisi olsun yeni bat 18 Aralik. C caninfistigiKızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kızlar benim kasımdan umudum kalmadı bazı sebeplerden dolayı. Ama elimden geldiğince konuyu güncel tutup herkesi eklemeye çalışıyorum. Arada kaçırdıklarım olursa beni tekrar dürterse çok sevinirim. Çok özür dilerim eğer ilk seferde ekleyemediysem. Kaçırmamaya çalışıyorum ama arada kaçabiliyor.
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@fatos55......................3 Ekim
@yesilbalon..................22 Ekim
@kuzum87.....................25 Ekim
@Mrvmdpl......................1 Kasım
@nazarnur.....................1 Kasım
@Nalan-06.....................1 Kasım
@hapsuu.......................1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_.........1 Kasım
@yenigelinim..................2 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
@sseevvggii...................4 Kasım
@Ay-n ilk Hali ...............4 Kasım
@eelliifFB....................4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@Pener........................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
@zyekici......................7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
@Mavisareg....................8 Kasım
deepandfury ..................8 Kasım
@Poncito......................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@TamBirAzize..................9 Kasım
@etoezgi......................9 Kasım
@haticenurrr..................9 Kasım
@medgic26....................10 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
@befer.......................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
@uydurukpirenses.............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@Minnosnur33.................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@depresifpollyanna...........14 Kasım
@Alsef.......................14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
Gamzemdwf ...................15 Kasım
@nenzom......................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
@Merakkkk....................17 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Beybi24.....................20 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
@tugsem_10...................21 Kasım
P pinkglove ...................21 Kasım
@Paramedik92.................21 Kasım
@nevergiveup33...............22 Kasım
basrolbenim .................22 Kasım
papatya8884 .................22 Kasım
okeanoss00 ..................23 Kasım
@Nurumcan94..................27 Kasım
@BaharKenan35................28 Kasım
@lale_cik....................30 Kasım
@fatmaelifnur................30 Kasım
P pinkglove ...................16 Aralık
Canım benim de hamilelikten önceki ay beş gün erken oldum. Ve batım 18 kasımdıRegl tarihimden 5 gun once geldi benimki de ilk deneme basarisiz. Hayirlisi olsun yeni bat 18 Aralik. C caninfistigi
Oyle mi dersin canım? Üzüldüm ben de neden böyle oldu diye umarim dedigin gibi olur ben de senin gibi güzel haber alırım önümüzdeki ay.Canım benim de hamilelikten önceki ay beş gün erken oldum. Ve batım 18 kasımdışimdi hamileyim. Burdan bir arkadaş rahmin bebişine hazırlık yapıyordur belki üzülme demişti ve aynen öyle oldu. Sonraki ay hamile kaldım. Ben yazdıklarını okuyunca senin adına mutlu oldum moralini bozma sakın
Benimde 23 Kasım dün ewde test yaptım bendede kocaman bi tek çizgi inşallah o güne kadar bi mucize olurC caninfistigi meraba canım yeni gördüm konuyu uzun zamandır uğramıyodum siteye benim umudum yok ama yinede ekleyiver bat 22 kasım bugün test yaptım evde negatif hayırlısı.
İnşallah canım. Çok stres yapmamaya çalış. Ben biraz akışına bırakmıştım seninle aynı hayal kırıklığını yaşayıncaOyle mi dersin canım? Üzüldüm ben de neden böyle oldu diye umarim dedigin gibi olur ben de senin gibi güzel haber alırım önümüzdeki ay.
Benimde aynı 22 kasımı bekliyorum iki gün önce test yaptım tabiki tek çizgi bende ilgilenmiyorum kendimle tek dikkatimi çeken göğüs uçlarım bazen bi bakıyorum afedersin dimdik sert noluyo diyorum bide ben bu ay ayaklarımı ısıtamadım sanki buzda geziyorum hayırlısıHaberleselim dedigin gibi . benim simdi 2 gun kaldii .. hatta bugunu de saymazsak 1 gun.. bilmiyorum iceride neler donuyorr insallah bebis olusuyodurr☺☺ belirti olarakk goguslerim bomba oldular, bide birkac gundur ara ara mide yanmasi oluyor o kadar.. hayirlisi artik,, rabbim ol derse olur.. rabbim ne eylerse güzel eylerr..
Benimde 23 Kasım dün ewde test yaptım bendede kocaman bi tek çizgi inşallah o güne kadar bi mucize olur
Benimde aynı 22 kasımı bekliyorum iki gün önce test yaptım tabiki tek çizgi bende ilgilenmiyorum kendimle tek dikkatimi çeken göğüs uçlarım bazen bi bakıyorum afedersin dimdik sert noluyo diyorum bide ben bu ay ayaklarımı ısıtamadım sanki buzda geziyorum hayırlısı
Hayır canım normal test yaptım benErken gebelik testlerinden mi yapıyorsunuz?
Bekle bakalım canım beklemekten başka care yok ne olduğu belli olırbasrolbenim bugun 30.gun ve bugun hafif akintiyla karisik kahverengi lekelenme oldu (afedersin acik yazdim azicik) acaba adet mi olmaya basliyorum ? bide bas agrim varr bir iki saatir orta siddette.. noluyo yaaaa....:))
Evet bekleyelim ve gorelim bakalim ama ben tahmin ediyorum.. bu ay gene kirmizi kart zannedersem.mBekle bakalım canım beklemekten başka care yok ne olduğu belli olır
Bende normal testlerden yaptımHayır canım normal test yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?