Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

@gri penguen batlarımız aynıydı ne guxel sen ogrendin ya ben daha evde test bıle yapamadım korkudan . Cumayı da beklicem galiba . Eger bende de bebis varsa benide ekleyin halaya

baldan_madam batlarımız aynıydı ne guxel sen ogrendin ya ben daha evde test bıle yapamadım korkudan . Cumayı da beklicem galiba . Eger bende de bebis varsa benide ekleyin halaya
Canım benimki biraz mucizevi oldu :) adet olcam die ağlarken şans eseri öğrendim :) inşallah inşallah hep beraber bekliycez bebişlerimizi dua ediyorum hepinize arkamdan siz de gelin inşallah :)

Kızlar benim adetim 3 gün geçti ilk önce ovulasyon testinde silik çizgi gördüm daha sonra gebelik testi yaptım negatifti ama uyumaya yakın baktığımda 2 cizgi kalmıştı tam çizgi değil sabah baktım silik 2 çizgi hamile miyim acaba

canım tekrar test al 5 dk dan sonra cıkan cizgi yanıltıyor.

Beklemedeyim hala adet olmadım ya klomen ovitrelle etkisi ya geç döllenme felan çünkü idrar testi yaptım tertemiz ngatif göğüs uçlarım fena acıyor ara ara ağrı giriyo bıçak saplanır tarzda bide geçen anım ıspanak çekti sürekli ıspanak yiyorum sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…