- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Sen kan sonucunu alana kadar nötr olmaya çalış bence canım. İkisi de ihtimal çünkü. Hayal kırıklığı da kötü. Stres ve beklenti adeti geciktirebiliyor. Ama yine de kan vermekte fayda var belki de hamilesindir hep beraber halaya dururuz dicem ama artık bize göre değil galiba
İnşallah vardır bebişlerimiz tatlım seni halay başı yaparız ☺baldan_madam batlarımız aynıydı ne guxel sen ogrendin ya ben daha evde test bıle yapamadım korkudan . Cumayı da beklicem galiba . Eger bende de bebis varsa benide ekleyin halaya
Canım benimki biraz mucizevi oldu :) adet olcam die ağlarken şans eseri öğrendim :) inşallah inşallah hep beraber bekliycez bebişlerimizi dua ediyorum hepinize arkamdan siz de gelin inşallah :)baldan_madam batlarımız aynıydı ne guxel sen ogrendin ya ben daha evde test bıle yapamadım korkudan . Cumayı da beklicem galiba . Eger bende de bebis varsa benide ekleyin halaya
canım tekrar test al 5 dk dan sonra cıkan cizgi yanıltıyor.Kızlar benim adetim 3 gün geçti ilk önce ovulasyon testinde silik çizgi gördüm daha sonra gebelik testi yaptım negatifti ama uyumaya yakın baktığımda 2 cizgi kalmıştı tam çizgi değil sabah baktım silik 2 çizgi hamile miyim acaba
Beklemedeyim hala adet olmadım ya klomen ovitrelle etkisi ya geç döllenme felan çünkü idrar testi yaptım tertemiz ngatif göğüs uçlarım fena acıyor ara ara ağrı giriyo bıçak saplanır tarzda bide geçen anım ıspanak çekti sürekli ıspanak yiyorum sabah akşamGamzemdwf ...................15 Kasım
N nenzom ......................15 Kasım
Yusra91 .....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
@Merakkkk....................17 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
aysesahra ...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
purki90 .....................19 Kasım
Var mı bir haber?
Hayırlı olsun canımCanım benimki biraz mucizevi oldu :) adet olcam die ağlarken şans eseri öğrendim :) inşallah inşallah hep beraber bekliycez bebişlerimizi dua ediyorum hepinize arkamdan siz de gelin inşallah :)
Kızlar ben kimyasal gebelik geçiriyorum ılac kulland belki tutunur diye ama düşük yapiyorum şu anda malesef@kuzum87
nazarnur
@Siyahsever_devrimci_
@fatmaelifnur
@sseevvggii
@aysegulll_hakan37
@darkgirl1906
@Pener
@psikokalp
@isaretkiz
@Hakanbetul
@etoezgi
Kızlar sizden haber alamamışız. Var mı haberler?
BEN VARIM 18 KASIMGamzemdwf ...................15 Kasım
Var mı bir haber?
Ben beklemedeyim 4 gün geçti adetim testlerde çıkmıyor dahaGamzemdwf ...................15 Kasım
Var mı bir haber?
Kullandın mı bu ay ilaç canımBen beklemedeyim 4 gün geçti adetim testlerde çıkmıyor daha
Hayır sadece folik asit kullanıyorumK
Kullandın mı bu ay ilaç canım
Kanda baktırdınmı hiçHayır sadece folik asit kullanıyorum
10 günün geçmesini bekliyorum inşallah olumlu sonuç alırımKanda baktırdınmı hiç
Canım ben de hamileyim. 14 kasımda öğrendimGamzemdwf ...................15 Kasım
Var mı bir haber?
Ben bat gelmeden 5 gün önce regl oldumCanım ben de hamileyim. 14 kasımda öğrendim
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ben de hamileyim. 14 kasımda öğrendim
Hayırlı uğurlu olsun mutlu sağlıklı bi bebeğiniz olsun inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bu cuma günü isteyen herkese versin Allah diye dua et içindede pınara deCanım ben de hamileyim. 14 kasımda öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?