Merhaba canım iyi düşünmüşsünMerhaba kizlar ben cumartesi klomene basliyacagim eger bu ay klomen vevyumurta takibi yapankar varsa birbirimize burdan bilgi veririz diye dusundum
Merhaba canım . Ne zaman belli oluyor sonuç acaba . İnşallah hamilesindirben kullandım canım 30 ekımde ılaca basladım 7 kasımda catlama ıgnesı oldum bugun ıgnenın 6 gunu bakalım sonuc beklıyorum sen ne zaman basladın .
canım ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında oglum var 1.5 senedirde olmuyor doktor bana günde iki tane içmemi söyledi bugun bitiyor cuma randevum var hayırlısı bakalım.Merhaba canım iyi düşünmüşsünBen de Pazar günü ilk defa klomene başladım . Doktor sadece 5 gün günde bir tane içmemi söyledi. Bakalım çok heyecanlıyım nedense. Bu arada 19 Kasım’da yumurta takibi yapıcak inşallah. İnşallah bizimle beraber isteyen herkese Rabbim nasip eder bu duyguyu . Ne kadarlık evlisin canım sen?
canım igneyi kaç gün önce vuruldun evet belirtiler bazen pskolojik olabiliyor ama inşallah gebesindir.Merhaba hanımlar bende bu ay 2. Ignemi oldum adetime 6 gün var sık idrara çıkıyorum bazen midem bulanıyor ama psikolojik olabilirmi acaba umitlenmek istemiyorm
Canım benim inşallah hayırlısıyla hamilesindir. Psikolojik olabilir eğer kafana çok takıyorsan benim gibi. Ama düşünmemek elde değil maalesef . Bir hafta bekle bakalım sonuç ne olacak . Bizimle paylaşmayı unutma sonucuMerhaba hanımlar bende bu ay 2. Ignemi oldum adetime 6 gün var sık idrara çıkıyorum bazen midem bulanıyor ama psikolojik olabilirmi acaba umitlenmek istemiyorm
Maşallah canım Allah bağışlasın oğlunucanım ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında oglum var 1.5 senedirde olmuyor doktor bana günde iki tane içmemi söyledi bugun bitiyor cuma randevum var hayırlısı bakalım.
amin canim. hayirlisi canim cok saol senin ne zamandir olmuyor insallah seninde hayirli haberlerini alirizMaşallah canım Allah bağışlasın oğlunuİnşallah hayırlı haberlerini alırız
Amin canım inşallah Canım ben 16 aylık evliyim 30 yaşındayım . Doktor pco oluğunu söyledi anca klomene başladı işte. Yaştan dolayı çok korkularım var aslında.amin canim. hayirlisi canim cok saol senin ne zamandir olmuyor insallah seninde hayirli haberlerini aliriz
canim bende 30 yasindayim insallah bir sorunumz cikmaz canimda hayirlisiyla olurAmin canım inşallah Canım ben 16 aylık evliyim 30 yaşındayım . Doktor pco oluğunu söyledi anca klomene başladı işte. Yaştan dolayı çok korkularım var aslında.
Merhaba hanımlar bende bu ay 2. Ignemi oldum adetime 6 gün var sık idrara çıkıyorum bazen midem bulanıyor ama psikolojik olabilirmi acaba umitlenmek istemiyorm
İnşallah canımcanim bende 30 yasindayim insallah bir sorunumz cikmaz canimda hayirlisiyla olur
Hayırlısı olsun canım . Çatlama iğnesini ben de tam bilmiyorum neye göre veriyorlar . bakalım bana da verecek mikızlar sonuc 12-14 gun arası dıyolar ama bılmıyom genede . bızım sebebsız ınfertılıte 1 bucuk yıldır olmuyo . catlama ıgnesını doktor verdı canım neye gore verdı bılmıyorum benım pazartesı falan bellı olur sonuc .
Ignenin 12.günü bugün test yapmadım canmtest taptınızmı hıc..
Aynen paylaşırım canım sonucuCanım benim inşallah hayırlısıyla hamilesindir. Psikolojik olabilir eğer kafana çok takıyorsan benim gibi. Ama düşünmemek elde değil maalesef . Bir hafta bekle bakalım sonuç ne olacak . Bizimle paylaşmayı unutma sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?