Eşimi yolladm aldı canim o zaman yarın ilk idrarla yaparım bndefarkeder canım ilk idrarda daha belirgin oluyyor derler. Canım eczaneden pahalıya alma internette 10 20 tanesi 20 tl falan.
öyle daha net sonuç alırsın canım paran boşuna gitmemiş olur hemde ignenin etkiside kalmamış olur inşallah hayırlı haberler verirsin:)Eşimi yolladm aldı canim o zaman yarın ilk idrarla yaparım bnde
Inşallah canımöyle daha net sonuç alırsın canım paran boşuna gitmemiş olur hemde ignenin etkiside kalmamış olur inşallah hayırlı haberler verirsin:)
canım ben kullandım bitti yarın randevum var ama igne vurmayacakmış benim doktorum senin ilk kullanısınmıKizlar igneyi vurdurdunuz mu hangi asamadasiniz takip edelim birbirimizi paylasir misiniz lutfen ?
Ben bugun gittim daha doktora yarin sabah baslayacagim ilaci kullanmaya
Yok canim bem gecen sene yine kullanmistim ilk seferde oldu benim hemen. Ama malesef 8. Ayimda dogum yaptim bebegimi kaybettim. simdi tekrar bu ay istedim catlatma ignesicanım ben kullandım bitti yarın randevum var ama igne vurmayacakmış benim doktorum senin ilk kullanısınmı
ne diyim canım başın sağolsun allah yardımcın olsun. Anladım canım benimde bu ilk kullanışım sen özelemi gidiyorsun burda bakıyorum bayanlar istediklerini yaptırabiliyor ben özele gittim aşılama için şimdi git 6 ay sonra gel dedi 1.5 senedir bebek olmamasına rağmen. Devletteki doktorda igne yapmam tek klomen iç dedi anlamadımYok canim bem gecen sene yine kullanmistim ilk seferde oldu benim hemen. Ama malesef 8. Ayimda dogum yaptim bebegimi kaybettim. simdi tekrar bu ay istedim catlatma ignesi
Canim benim 4 yasinda bir oglum var. Dugunden sonra hemen hamile kaldim bir doktora gittim cok sevdim o zaman devletteydi. 7 aylik hamileyken yari devlet yari ozel bir universite hastanesine gecti ben memnun oldugum icin ona gittim dogumu onda yaptim. Sonra oglum iki yasina gekince korunmayi biraktik kontrollrde brsey cikmamasina ragmen 1 yil bisey olmadi bende devlet hastanesinde doktora gittim oda iyidi sana bi hap vercem dedi sonra da igne ile iliskiye girceniz falan diye. Ilk defa o zaman denedim bu yontemi yani doktor kendi verdi bana. Sonra o hamilelik de olmayinca iste uzerinden 11 ay gecti iste beklemek istemedim hemen olsun diye gecen doktora gittim devlete yeni doktor gelmis. Oda detayli test yapmadan sana veremem ilac falan esine de sana da test yapmamiz lazim dedi. Benim kendi doktorumda ozele gecmis ben onu aradim olanlari anlattim oda adetinin 3. Gunu gel sen bana dedi bugun gittim konuştuk hic uzulme sen dedi ilaclari yazdi yarin baslamam icin iste.ne diyim canım başın sağolsun allah yardımcın olsun. Anladım canım benimde bu ilk kullanışım sen özelemi gidiyorsun burda bakıyorum bayanlar istediklerini yaptırabiliyor ben özele gittim aşılama için şimdi git 6 ay sonra gel dedi 1.5 senedir bebek olmamasına rağmen. Devletteki doktorda igne yapmam tek klomen iç dedi anlamadım
anladım canım doktor tamamen şanş işi canım bende 5 aydır gidiyorum her ay bir tahlil yaptılar ilk gittiğimde mayıstı daha yeni bu ay ilaç başladım hiç sıkıntıda çıkmadı ama bana öyle geliyrki benim yumurtalar kalitesizCanim benim 4 yasinda bir oglum var. Dugunden sonra hemen hamile kaldim bir doktora gittim cok sevdim o zaman devletteydi. 7 aylik hamileyken yari devlet yari ozel bir universite hastanesine gecti ben memnun oldugum icin ona gittim dogumu onda yaptim. Sonra oglum iki yasina gekince korunmayi biraktik kontrollrde brsey cikmamasina ragmen 1 yil bisey olmadi bende devlet hastanesinde doktora gittim oda iyidi sana bi hap vercem dedi sonra da igne ile iliskiye girceniz falan diye. Ilk defa o zaman denedim bu yontemi yani doktor kendi verdi bana. Sonra o hamilelik de olmayinca iste uzerinden 11 ay gecti iste beklemek istemedim hemen olsun diye gecen doktora gittim devlete yeni doktor gelmis. Oda detayli test yapmadan sana veremem ilac falan esine de sana da test yapmamiz lazim dedi. Benim kendi doktorumda ozele gecmis ben onu aradim olanlari anlattim oda adetinin 3. Gunu gel sen bana dedi bugun gittim konuştuk hic uzulme sen dedi ilaclari yazdi yarin baslamam icin iste.
Bende yumurtlama gunumu bulamiyordum canim duzensiz adetim oldugu icin. Aslinda cok basit tedaviler ile yardimci olabilirler niye boyle yapiyorlar anlayamiyorum. Yani dusun bana bu hafta icinde biri tedavi edemem derken biri hemen yardimci oldu. Rabbim inşallah sanada onlara ihtiyacin olmadan versin insallahanladım canım doktor tamamen şanş işi canım bende 5 aydır gidiyorum her ay bir tahlil yaptılar ilk gittiğimde mayıstı daha yeni bu ay ilaç başladım hiç sıkıntıda çıkmadı ama bana öyle geliyrki benim yumurtalar kalitesiz
oda birşeymi canım biri bana kist var klomen veremem dedi biri kist yok dedi verdi. Ama özeldekinden şüphelendim hani tekrar gideyim diye öyle yapmış olabilir çünkü bazı doktorların tek düşündüğü para.Bende yumurtlama gunumu bulamiyordum canim duzensiz adetim oldugu icin. Aslinda cok basit tedaviler ile yardimci olabilirler niye boyle yapiyorlar anlayamiyorum. Yani dusun bana bu hafta icinde biri tedavi edemem derken biri hemen yardimci oldu. Rabbim inşallah sanada onlara ihtiyacin olmadan versin insallah
Ozeller de surekli almiyor ki para canim. Mesela ben bugun ucretli gittim haftaya tekrar gidecegim ucretsizoda birşeymi canım biri bana kist var klomen veremem dedi biri kist yok dedi verdi. Ama özeldekinden şüphelendim hani tekrar gideyim diye öyle yapmış olabilir çünkü bazı doktorların tek düşündüğü para.
canım onun söylediği tarih ücret ödeyeceğim tarihti. malesef canım küçük şehirdeyim pek fazla doktor alternatifim yok 3 doktor değiştim hiçbirinin dediği hiç birine uymadı artık bu doktorla devam edicem dediki 6 ay klomen deneriz olmazsa aşılama en azından aşılama için yol katederim.Ozeller de surekli almiyor ki para canim. Mesela ben bugun ucretli gittim haftaya tekrar gidecegim ucretsiz
Ama klomenden sonra catlatma ignesi kullanmiyorsa niye asilamaya geciyir ki ? Neredesin sen canim istersen yeni bir topik ac bulundugun yerde iyi bir doktor bilen varsa soylerler zatencanım onun söylediği tarih ücret ödeyeceğim tarihti. malesef canım küçük şehirdeyim pek fazla doktor alternatifim yok 3 doktor değiştim hiçbirinin dediği hiç birine uymadı artık bu doktorla devam edicem dediki 6 ay klomen deneriz olmazsa aşılama en azından aşılama için yol katederim.
Hayirlisi olsun insallah canimcanım bu ay igne yapmıyacak belki diğer aylar yapar 6 ay böyle ilaçla deniyecekmiş sonraki aylar aşılama deneyebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?