Gebeliğe Hazırlık Kasimda klomene baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iste iğne etkisi devam ediyordur diye yapamıyorum 15.Gün iğne etkisi geçiyormuş

Yapmadım canım ama 12. Gün de iğne etkisinden dolayı 2 çizgi çıkıyormuş ya o yüzden bende yapmıyorm hâlâ iğne etkisi vardır diye
sen bilirsin canım ama elinde test varsa 2 gün üst üste yaparsan eğer koyulaşma olursa bebiştendir. İnşallah vardır bebiş:)

canım ben ıgne etkısı ne zaman gececek dıye test yaptım hergun ıgnenın etkısı 9 gun kayboldu hatta topık actım bakabılırsın 12 gun ıgne etkısı kalmamıstır .

canım ben ıgne etkısı ne zaman gececek dıye test yaptım hergun ıgnenın etkısı 9 gun kayboldu hatta topık actım bakabılırsın 12 gun ıgne etkısı kalmamıstır .
Bakarım canım ama internette çok araştırdım herkes 15.Gün tamamen geçmiş oluyor diyor o yüzden yapamadım test umutlanmamak için

kız ınternetı bosver sen ben hergun yaptım dıyom .
Doğru aslnda canım ama bende yapamıyorum test ya korkuyorum aslında adetime 5 gün kaldı gecen ay iğne vuruldugumda adetime 2 gün kala oldum bakalım şimdi bekleyip gorecez

Merhaba kizlar ben cumartesi klomene basliyacagim eger bu ay klomen vevyumurta takibi yapankar varsa birbirimize burdan bilgi veririz diye dusundum
Öncelikle hayırlı olsun inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz :)) de dün başladım canım. Çarşamba günü ilk ultrasona gideceğim sonrasında neler olacak hiç bilmiyorum umarım ilk ay tuttururuz da çok uğraştırmaz hayırlısıyla :))

amin insallah canim benim yarin randevum bana dediki yumurta ne zaman catlayacak onu soyleyecekmis. Bakalim neler olacak bu ay hayirlisiyla

Hanımlar test aldım da ilk idrarlami yapmak gerekiyor farkediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…