Kasımda tüp yapıp Temmuzda anne olmayın hayal edenler :)

bakalım kistim kaybolursa şu an yasmin kullaniyorum başlicaz inşallah...benimde 2 denemem olacak...aslında garip bir şekilde çocuk istemem rağmen bu filmi tekrar yaşayasım yok,sıkıntılı bir süreç hem maddi hem manevi dipsiz bir kuyu gibi...endometriozis hastasıyım o kısırdöngünün içindeyim bende bu hastalıktan kurtulmak için tek çözüm bebek,ama bu hastalıkta hamileliği zorlaştıran birşey...Allah herkesin gönlüne göre versinn :)

Ben de endometriosiz hastasıyım bana laporaskopi yapalım dedi doktor kabul ettim gittim hastanede kan tahlilleri verdim ameliyata girdim masada hamile olduğum ortaya çıktı 2 günlük kimyasal gebelik bir daha da olmadı yumurta takibi aşılama falan yalan oldu. Dediğin gibi hem zorlaştırıyor ağrılar çekiyorsun hem de kurtulamıyorsun. Allah kolaylık versin ben artık tüp son çare diyorum ((

Aynen bende görüşme yaptım sadece inşallah 10 -12 kasım benim de :) İkimizin de İlk ve son olsun inşallah :) Benim doktor sulu ultrason diye tutturdu bakıcaz bu hafta bir kaç kan tahlil falan. Sen neler yapıcaksın bu ay benim de kafama takılan bin tane şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…