Kasiniyorum:/

Bendede var,ozellikle aksamlari sirtimda kasibti artiyor hatta kipkirmizi yara olmus ensem.

Biraz daha seyrek duş alın. Sonrasında Bebek yağı sürün. Kış mevsiminde cilt çabuk kuruyor.

Ben geceleri uykumdan uyanıyorum.
O derece.
Uyuz gibi kaşınıyorum.
Benimkisi alerjik.
İlacımı almazsam dünya zindan oluyor.:KK61::KK61:

Ah zamanında ne çektim bu illet gibi bir şey ... Aylarca dr dr gezdim. Gece terlemesiyle başladı çok uzun süre devam etti neticesinde de buğday alerjisi çıktı. Hala buğday türevlerini fazla tüketsem olur. Sakın aksatmayın bir dr görünün bir çok nedeni olabiliyormuş

Kanatana kadar kaşıyorsan herşey olabilir Cildiyeye git bendede bi kaşıntı oldu ilaçla atlattım bi haftada zor atlattım

kaşıntının sebebi çok duş alman olabilir, cildin kurumuştur
veya alerji olabilir
veya karaciğer yağlanması olabilir ki bu önemli

ben de de vardı bir ara
cildiyeye gittim, sende bir şey yok, psikolojik dedi
ısrarım üzerine alerji testi yaptırınca biraz da alerji çıktı
bu arada popo bölgesinde kaşıntısı olanlar ise bağırsak çatlağı ve hemoroid için doktora gitmeliler

Selam arkadaşlar. Ya benim derdim kasinti.temizlik konusunda bi sikintim yok surekli dus alrim nerdeyse hergun. Gunduz yok denecek kadr az ancak gece inanilmaz bi kasinti oluyo yirtiyorum resmen bacaklarim kollarim gogsum tirmalama izi oluyo kanattigim bile oldu böyle bişey yasayan varmi ?
Alerjik olabilir,gece yattığınız da giydiğiniz kıyafetten olabilir;eğer sürekli bir kaşıntı varsa yani hem gece hem de gündüz, mutlaka bir doktora gidin,karaciğerle ilgili bir sorun olabilir;sadece geceyse yatağınızda güve olabilirmi acaba,eşinizde kaşınıyormu?

Cildinizde kendiğinden, yani kaşımasanız bile varolan kabarcık, kızarıklık vs anormallik varsa doktora görünün de, sırf kuruluk ve kaşıntıysa bol su içip cildinizi nemlendiriciyle bol bol nemlendirin.

Arkadaslar bu sorun bendede var.. bazen asiri derecede bacaklarimda, sirtimda kasinmalar oluyo, geceleri uyuyamiyorum bu yuzden.. acaba kullanmis oldugum camasir deterjanlarinin bazilari alerjimi yapiyo diye dusunuyorum.. bacak epilasyonundan sonrada oluyor, killarim derinin altindan uzamaya baslayinca.. bazende hic kasinti yok.. bende anlam veremedim..

Gece uykuya damada önce başlayan kaşıntı alerji kaynaklı canım. İstanbuldaysaniz Süreyyapaşa göğüs hastalıkları hastanesinde alerji testi yapiyorlarmis. Neye alerjin oldugu ortaya cikiyor. Özelde her yerde yaparlar bu testi ama çok pahalı olabilir.

Bol su icin kuruluk icin birde distan nemlendirici ya da saf zeytin yagi cok hafif surun gecmezse bir iki gune cildiyeye gidersiniz ...

Karaciğer bozukluklarındada kaşıntı olabilir. Doktora danışın mutlaka. Kurdeşende olabilirsiniz,alerjide.. En iyisi doktora danışmak

başlığı görünce ana benim derdim diye atladım.

ama sizinki kadar rahatsız edici değil benim problemim.

ben de üşüyünce kaşınıyorum.

canım yaa önce dermatolojiye git bi test yaptır baktın yok bişeyyy doğruuu psikiyatrinin yolunu tut.geçen sene tam bu dönemler yırttım resmen bacaklarımı karnımı sırtımı. gittim bişey yok direk psikiyatriye 10 günde geçti.. tecübe konuşuyor canımmmm geçmiş olsun.

Ayy bendede varr:mad:Hele hele boğazla göğüs arasında olan yer deli gibi kaşınıyo..Bacaklarımda öyle oluo morartım resmen acaba jiletten mi die düşündüm e boğaza jilet mi vuruyom sankii:KK43:Bepanten sürmüştüm iyi gelmişti biraz.Nedenini bende merak ediyorum ama doktora gitmeye vakit bulamıyorum:110:

Back
X