- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utanmasam yemek yemeyi unutucamB12 eksikliğinin en önemli belirtisi unutkanlık asiri yorgunluk depresif hal dur diye biliyorum
zeytinyagi ni az once surdum saçlarimaDemekki zeytinyağına alerjiniz varmış. Anlattığınız alerji kaşıntısi.
$imdi gidiyorum surmeye tesekkurlerElma üzüm farketmez sirke olsun yeter . Sürün rahatlatır. Dr a gitmeyi de ihmal etmeyin.
Kasidikcada sizlama acima olur tahristen dolayi. 2 sene ust ustte benimde alt bacak bolgesi ayni sizin dediginiz gibi olmustu. Ben alerji olmusum bir hap birde kortizonlu kremle gecmistivalla hava soguk diye sicak suyla yikandim ama ilik suyu da denerim, suda bile kasiyordum, oylede tatli tatli kasiniylrki
ama kasima bhittigi gibi acimaya absliyor sizliyor bu sefer
diz altlarim kabarik kabarik kuçuk noktalar var atopik dermatit deselm onda daha kuru bi cilt oluyordu bide on ve arka abcakda olmuyor o eklem yerlerinde oluyor daha çok
deme yaa urtiker duydum da aklima gelmemsitiÜrtiker:/
Adı bile korkunç
X y a z l
İsimli ilaç yatıştırır
Lakin asıl sebebi, enfeksiyon ya da mantar.
Çürük diş bile ürtiker ataklarına sebep olabiliyor
zeytinyagi ni az once surdum saçlarima
oncesinde basladim kasinmaya![]()
dogru harap oldu valla derim sabah ola hayrola su dirkeyi bi yapayimda bakalim nolacakKasidikcada sizlama acima olur tahristen dolayi. 2 sene ust ustte benimde alt bacak bolgesi ayni sizin dediginiz gibi olmustu. Ben alerji olmusum bir hap birde kortizonlu kremle gecmisti
sirkeyi az bi bolgeye surup deneyim o zaman birden heryere surmeyimMuhakkak bir şeye alerjiniz varmış. Daha önce kullanmadiginiz ya da yemediginiz bir şeyi bugün vücudunuza aldınız mı? Çünkü belli alerji olmussunuz. Sirke falan da sürmeyin yakarsiniz kendinizi. En iyisi bir sağlık kuruluşuna gitmek. Buz uygulayın bi de biraz rahatlatır belki.
bende eklem yerlerine ayda yilda bir olur az biraz kasirim nemlednirim fln geçierdi ama bu sefer geçmiyor isteCnm annemdede oluyorum yılda bir defa falan kesin olur cok fenadır kriz gibi gelir gecmez hastaneye kaldırırız bir igne yaparlar gecer ne oldugunu bilmiyorum ama igne yemeden düzelmez öle hastalıgı falanda yoktur
utanmasam yemek yemeyi unutucam
yiyeceklerden alamam mi ben bu b 12 yi , tableti sartmiki
test yaptirmadan alsam olurmuki dr suz
ya onun için kim gidecek simdi labaratuara :)))))))B12 sebzelerde yok.hayvansal gıdalarda var.
Et sut balik tavuk tuketirseniz iyi olur
Tabi test yaptırın once![]()
Evet,deme yaa urtiker duydum da aklima gelmemsiti
ay uyuz olmaya raziyim vallaaa
deri de bi dokuntu oluyirmu urtikerde ?
kol ve govdemde kaisnma yyokKüçükken evimiz iki kere pirelendi (kömürlüğü olan bir evde oturuyorduk)
İkisinde de çok iyi hatırlıyorum, sabah uyanırken göbeğimde pire bulurdum.
Orada napıyor bilmiyorum ama ben öyle fark ettim.
Görür görmez pire olduğunu anlarsınız zaten, görüyorsunuz bir böcek, bir amda zıplayıp kayboluyor. Sonra başka bir yerinizde görüyorsunuz
Zor ya, ilaçlatmakta fayda var. Emin olun ama pireden.