Merhaba, ilk kez bu platformda soru soruyorum. Şimdi anlatacağım size umarım okursunuz.

Bizim evin oradaki markete yeni bir kasiyer gelmişti. Tatlıydı ama ilgimi çekmemişti yine de. Baya zaman geçti üstünden. Bir gün sıradaydım. Önümde de hemen hemen yaşıtım 2-3 kız vardı. Onlar gittiğinde iyi günler dememişti. Sıra bana geldiğinde ürünlerimi poşetledikten sonra iyi günler demişti bana. Aslında hep diyordu ama sadece bana dediğini o gün fark etmiştim. Çok hoşuma gitmişti. Bir ara tuz bitmişti. Tuz almam gerekiyordu. Bozuk para da yoktu. 100 lira ile gitmiştim. Tuzu kasadan geçtikten sonra parayı uzatırken "biraz yüksek vereceğim ama..." dedim. güldü sorun değil dedi. o gülüşmemizden sonra cesaretlendi ise herhalde bir daha ki gidişimde gülümsedi bana. normalde gülümsemezdi. ayrıca bir diğer gün gidişimde ürünlerimi geçtikten sonra poşet istedim. kasadan geçmesini bekledim ama geçmedi. ben biraz bakındım. "poşet dahil hala fiyat bu mu?" dedim. olsun gerek yok dedi gülümsedi. benden poşet parası istemedi. gülüştük. "vardı ama parası" dedim. "olsun gerek yok" dedi. ve ayrıca kasada tek benim olduğum zamanlarda para üstümü verdikten sonra benim gitmemi falan beklerdi. ben giderken bana bakardı. fakat başka kasiyerler para üstünü kasaya yapıştırıp hemen giderler. Şimdi sizlere soruyorum değerli hanımlar

benden hoşlanıyor mudur bu kasiyer beyefendi yoksa ben paranoyaklık mı yapıyorum?