• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyer benden hoşlanıyor mudur?

Merhaba, ilk kez bu platformda soru soruyorum. Şimdi anlatacağım size umarım okursunuz.o_O
Bizim evin oradaki markete yeni bir kasiyer gelmişti. Tatlıydı ama ilgimi çekmemişti yine de. Baya zaman geçti üstünden. Bir gün sıradaydım. Önümde de hemen hemen yaşıtım 2-3 kız vardı. Onlar gittiğinde iyi günler dememişti. Sıra bana geldiğinde ürünlerimi poşetledikten sonra iyi günler demişti bana. Aslında hep diyordu ama sadece bana dediğini o gün fark etmiştim. Çok hoşuma gitmişti. Bir ara tuz bitmişti. Tuz almam gerekiyordu. Bozuk para da yoktu. 100 lira ile gitmiştim. Tuzu kasadan geçtikten sonra parayı uzatırken "biraz yüksek vereceğim ama..." dedim. güldü sorun değil dedi. o gülüşmemizden sonra cesaretlendi ise herhalde bir daha ki gidişimde gülümsedi bana. normalde gülümsemezdi. ayrıca bir diğer gün gidişimde ürünlerimi geçtikten sonra poşet istedim. kasadan geçmesini bekledim ama geçmedi. ben biraz bakındım. "poşet dahil hala fiyat bu mu?" dedim. olsun gerek yok dedi gülümsedi. benden poşet parası istemedi. gülüştük. "vardı ama parası" dedim. "olsun gerek yok" dedi. ve ayrıca kasada tek benim olduğum zamanlarda para üstümü verdikten sonra benim gitmemi falan beklerdi. ben giderken bana bakardı. fakat başka kasiyerler para üstünü kasaya yapıştırıp hemen giderler. Şimdi sizlere soruyorum değerli hanımlar:KK15:benden hoşlanıyor mudur bu kasiyer beyefendi yoksa ben paranoyaklık mı yapıyorum?:KK48:o_O
Eneee 😅 neyse bişey demicem de. Çok istiyosan sana ilgisi var mı diye öğrenmeyi fiş aldığında ismine bak ürünlerin fiyatlarının en altında kasiyerin adı soyadı yazar. Sosyal medyadan bulursun. Umudunu da kırmak istemedim şu karantina günlerinde. Kimi görüyor ki insan marketten başka bi yere gidildiği mi var :KK33:

peki nasıl yapabilirim ki :KK64:
Valla o kısmında pek birşey diyemem. Ben ilk sevgili oldum adamla evlendim yürüme işlerini bilmem.
Çok kalasım bu konuda. Şimdiki aklım daha başka
Çekinme hoşlandığını belli et. Aman git direk sende gözüm var bekar san benimsin de 🤨

hikaye değil gerçek. Şöyle ki kafe iş yerime çok yakındı swarm diye bi uygulama vardı kendimi etiketledim bulsun diye sonra yanımdaki ablayı bulmuş eklemiş beni bulmak içni bende ciddi kafasında olmadığım için amaan ne kaybederim ki diyerekten ekledim istek attım oda kabul etti mesaj attım oda karşılık verdi falan işte öyle sohbet muhabbet ben pek çekingen değilimdir beğendiysem adım atarım duygusal yaklaşmam çünkü
ah çok özür dilerim yazma stilim yanlış anlamanıza sebep olmuş hikaye derken o anlamda demek istememiştim özür dilerim. hoşmuş bi kere hoşuma giden birini üstün stalk yeteneğimle bulmuştum fakat sonuç hüsran oldu. engel yedim:KK70:

Eneee 😅 neyse bişey demicem de. Çok istiyosan sana ilgisi var mı diye öğrenmeyi fiş aldığında ismine bak ürünlerin fiyatlarının en altında kasiyerin adı soyadı yazar. Sosyal medyadan bulursun. Umudunu da kırmak istemedim şu karantina günlerinde. Kimi görüyor ki insan marketten başka bi yere gidildiği mi var :KK33:
valla abla umudumu kırmadın ya çok sağolasın :KK48: koronadan önce oldu bu anlattıklarım. verdiği fişte ad soyad yazmıyo ama bi ara kıyafetinde yazıyodu ordan aklımda kaldı. yine de sağol umutlarım senin bu cümlenle yıkılmadı ama ayakta da değil:KK70:

mazide olan ama eskimeyen taktik :KK48: teşekkür ederim ama bende numara vercek cesaret nerdeee sonra yollu gibi gözükmeyeyim ?:KK17:
O zihniyette olan kişinin teklif ettiğini varsaydığımda...Karşılık veren taraf olarak senin hakkında...başta o bana kuyruk sallamıştı ondan yüz buldum diye de düşünür ..içinden nasıl geliyorsa öyle davran ben olsam ilk adımı karşıdan beklerim tabi ..

valla abla umudumu kırmadın ya çok sağolasın :KK48: koronadan önce oldu bu anlattıklarım. verdiği fişte ad soyad yazmıyo ama bi ara kıyafetinde yazıyodu ordan aklımda kaldı. yine de sağol umutlarım senin bu cümlenle yıkılmadı ama ayakta da değil:KK70:
Sallanıyor mu yani sarhoş oldu umutlar 😃😃😃😅
Not: Abla kadar da taş düşmesin inşallah emi 🤣

O zihniyette olan kişinin teklif ettiğini varsaydığımda...Karşılık veren taraf olarak senin hakkında...başta o bana kuyruk sallamıştı ondan yüz buldum diye de düşünür ..içinden nasıl geliyorsa öyle davran ben olsam ilk adımı karşıdan beklerim tabi ..
aynen bende öyle düşünüyorum da şimdi eğer böyle bi durum da yoksa boşuna beklemeyelim

Sana ısmarladığı poşete biz para veriyoruz :) ben oraya takıldım :olamaz:

Şaka bir yana kasiyerler genelde kibar davranırlar müşterilere. Hele o malum büyük marketlerdeki kasiyerlerse daha bi kibar ve yardımsever oluyorlar. Ama diyorsan ki gerçekten bana özel ve ben kapıldım; orada olmayan bi ürünü bul ne zaman gelir yada gelmez mi muhabbetlerine gel. Değişim falan yap ürüne ne bileyim. Zaten sürekli karşılaşınca sohbette uzar :KK66:

Bunların normal olduğunu düşünüyorum belki böyle davranışlara denk gelmediğin için sen öyle yorumlamış olabilir misin acaba?

Back
X