Kasiyer duskunu es

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
564
-5
28
38
Meraba arkadaşlar eşim her markete giitgmzde kasada kasiyer kızlarla gereksiz muhabbete girmeye calisiyo ,örneğin ne aldık da bu kadar tuttu diyo kasiyere bakarak veya kartla ilgili bişey oluyo gülerek söyler ,dün de a101 de bı saklama kabı vardı eşim almış yanlış alms gundiz ben işteyken ,akşam değiştirelim diye gittik kıza dedim yanlış almış karışıklık olmuş , kız kabul etmedi abiyle kaç sefer baktık karışma ihtimali yok dedi ,benim tepem attı ,eşim de ağzını açıp ben sana sormadım vs demedi ,eşime dedim ben sana resim attım sen algilayamiyon mu resimden de kıza kaç sefer soruyon dedim ,ben mi abartiyorum sizce

Fazla mı bunaltıcı bir kıskançlığınız var sanki? Riske atmak istememiştir ve emin bir şekilde almak için kasiyer kızla birlikte bakmıştır. Birde erkeklerin çoğu düz kafadır reyon reyon ürün/eşya aramaz direkt sorarlar. Bende bir mağazaya girdiğim zaman erkek olsa dahi fotoğrafı gösteriyorum onunla birlikte bakıyoruz bunun altında ne yattığını sanıyorsunuz? İnsanlardan izole bir hayat yaşamıyoruz sonuçta bi kendinize gelin bence...

Haklısın ben böyle şey görmedim, ne demek ya insanlarla konuşmak falan. Haklısın kız eve kapat sen bu kutsal adamı kimseyle konuşmasın.

Kocamla konuşmuş nasıl olur diyeceğinize baksaydınız altlarında sandalye var mı diye. Hiç mi gündem haber takip etmiyorsunuz, o kasiyerler ayakta durmaktan düşüp bayılıyor kafasını vuruyor. Kasiyer sizin kişisel alış veriş asistanınız mı? Kasaya ne gelirse onu geçiriyorlar. Keşke size kocanı da al git deseydi.

Benim zaten kasiyerlere sözüm yok tamam ayakatalar tamam yorucu sadece abla abiyle kaç sefer baktık karışmış olma ihtimali yok dedi değişim yapmamasınan tepkiliyim o degisim yapmadi 1mahalle ötemizde a101 ordan almadigim halde değişim yaptı anlayacağınız kasiyerler de gıcık olabikiyor

Günaydın.
Bence konu sahibesi haklı olabilir.

Ben de çevredeki esnafla çok sohbet ederim,ama eşimin hiç bir eleştirisini duymadım.

Demek ki arkadaşın hissettiği farklı bir elektrik var.

Oturup ciddi ciddi konuşun,hareketlerine dikkat etsin ergen ergen davranışlar çok itici.

Resim atmışsınız, kızla da bakmış. Buna rağmen yanlış almış. Sizce algılıyor mu?

Kasiyerlerin durumuna çok üzülüyorum ben de inşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…