- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Evet bende sık sık oluyor ama stresli durumlar içindeyim çoğunlukla bazı şeyleri çok takıyorum ondan olabilir.Çok stresli zamanlarda ya da ertesi gün önemli bir programım varsa rahat uyuyamadığım için oluyor bende de. Ellerimin sıkmaktan uyuştuğunu bilirim.
Ama siz sanki sürekli bir durumdan bahsediyorsunuz. O da çok normal değil gibi.
Evet sıkıntılı bir süreç geçiriyorum düşünmemeye çalışıyorum ama uykumu bile kaçırdığı oluyor rahatlatıcı sesler dinlemeyi denicem.Psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemde misiniz? Stres olmanıza sebep olan şeyleri yok etmeye çalışın önce. Bir de gece uyumadan önce rahatlatıcı sesler dinleyebilirsiniz okyanus, orman vs. gibi. Hatta bunun uygulamaları da var ama benim pek bilgili olduğum bi konu değil, bilen bir arkadaş daha iyi önerilerde bulunabilir size bu konuda.
Anladım, günlük hayatımızdaki stres uyku kalitemizi düşürüyor. Düzgün bir uyku uyuyamayınca zaten stres meydana geliyor. Bir çeşit kısır döngü.Evet bende sık sık oluyor ama stresli durumlar içindeyim çoğunlukla bazı şeyleri çok takıyorum ondan olabilir.
Öyle olucak galiba en sonunda.Anladım, günlük hayatımızdaki stres uyku kalitemizi düşüyor. Düzgün bir uyku uyuyamayınca zaten stres meydana geliyor. Bir çeşit kısır döngü.
Uyumadan önce biraz fikirlerinizden uzaklaşmaya çalışın. O da işe yaramazsa sanırım bir uzmanla görüşmeniz gerekebilir.
Uyurken kendimi çok sıkıyorum normalde insanlar uyurken gevşer yayılarak, uyur bende tam tersi sıkıyorum kendimi kaskatı oluyorum omuzlarım ağrıyor bu yüzden tutuluyorum var mı benim gibi olan yoksa sadece ben mi böyleyim anlam veremiyorum bazen farkına varmadan nefesimide tutuyorum sanki nefes almayı unutuyorum tıkanıp öksürmeye başlayınca ben neden nefesimi tutuyorum ya diyorum derin derin nefes almaya başlıyorum.
Ben sen aynı şekilde uyandım bugün normalde de dayak yemiş gibi uyanırım da kalça agrısı kol boyun günlerdir geçmez hatta..Aynı durumdayım öyleki dişlerimden oldum sıka sıka bazen ağzım kan dolu uyanıyorum. Hep stresten başka açıklaması yok
Çok iyi anlıyorum boyundaki sınır sıkışmasındanda olabilir demişti doktor fizik tedavi önermişti hala şuan boyunluk kullanıyorumBen sen aynı şekilde uyandım bugün normalde de dayak yemiş gibi uyanırım da kalça agrısı kol boyun günlerdir geçmez hatta..
Neyse bugün uyandığımda dilimde birşeyler hissettim çit çit sesler falan azı dişimi Kırmışım arkada nasıl uyuduysam bilmiyorum :x
Cumartsi randevu aldım dr a anlatsam Gülecek sağlam dişi uykuda nasıl kırdın diyecek kesin.
trajikomik bir durumdayım ...
Çok geçmiş olsun,Benimde boyun agrım geçmiyor sağa dönmüyor zorlasam azıcık dönebiliyor...Çok iyi anlıyorum boyundaki sınır sıkışmasındanda olabilir demişti doktor fizik tedavi önermişti hala şuan boyunluk kullanıyorum
Nörolojiyede görünün mutlaka ❤Çok geçmiş olsun,Benimde boyun agrım geçmiyor sağa dönmüyor zorlasam azıcık dönebiliyor...
Çok teşekkür ederimNörolojiyede görünün mutlaka ❤
Boyun ağrısının altinda yatan sebepler affedememek ve kin mis. Gecen bir yerde denk geldim okudum.. Gecmis olsun bende de aynı illet var gencligim gitti ..Çok geçmiş olsun,Benimde boyun agrım geçmiyor sağa dönmüyor zorlasam azıcık dönebiliyor...
Doğru olabilir 2 yıldır affedemeyeceğim 2 kişi var... çok pis kinlendiğim de diyebilirim...Boyun ağrısının altinda yatan sebepler affedememek ve kin mis. Gecen bir yerde denk geldim okudum.. Gecmis olsun bende de aynı illet var gencligim gitti ..
Bu Arada sizede çok geçmiş olsun..//Boyun ağrısının altinda yatan sebepler affedememek ve kin mis. Gecen bir yerde denk geldim okudum.. Gecmis olsun bende de aynı illet var gencligim gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?