- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi dilekkivrak
Altta kalmayin lutfen ya. Sen ac da koca poponla dalga gec deyin. Kucuk seyinle dalga gec deyin. Bel alti vurun. Bi daha yapamaz iste neden kibar kibar konusuyosunuz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyle davranman hic bir ise yaramaz yine arkandan alayci tavirlarini devam ettirirlerkızlar sağolun yorumlarınız biraz moral verdi.
ben aynısını yapmayı düşünmüyorum eğer bu iş daha fazla uzamazsa yani büyütmezsek başkalarının yanında ağzımı açmayacağım surat asıp oturacağım.
güleryüzlü davrandım aşlay etmeye kalktılar. saygı görmek için suratsız olmak lazım bazılarına
Bence yapacağın en iyi sey görmezden gelmek, umursamamak ,oralı olmamak.eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
Suna bak yaa damlar dokulur ne olmus olamaz mitezgaha çay damlatmışım. ondan sonra yere de damlatmışım onu silmiş peşinden de masaya otururken koltuğu çarpmışım onda o hareketi yapmış.
yapamazsın dedim
benim kusurumu arıyorsunuz gözleriniz üzerimde bir hata yapsa da alay etsek diye beni izliyorsunuz dedim.
anlamadığım bu kadar dalga geçme boyutuna geldiği biriyle nasıl oldu da evlendi? mantık evliliği mi severek mi oldu acaba. yani görücü usulu mu tanıştınız yoksa kendiniz mi.Seni eleştirmeye karar veren için varlığın yeterli mazerettir...