kaşla gözle alay

Altta kalmayin lutfen ya. Sen ac da koca poponla dalga gec deyin. Kucuk seyinle dalga gec deyin. Bel alti vurun. Bi daha yapamaz iste neden kibar kibar konusuyosunuz ki

kızlar sağolun yorumlarınız biraz moral verdi.
ben aynısını yapmayı düşünmüyorum eğer bu iş daha fazla uzamazsa yani büyütmezsek başkalarının yanında ağzımı açmayacağım surat asıp oturacağım.
güleryüzlü davrandım aşlay etmeye kalktılar. saygı görmek için suratsız olmak lazım bazılarına

kızlar sağolun yorumlarınız biraz moral verdi.
ben aynısını yapmayı düşünmüyorum eğer bu iş daha fazla uzamazsa yani büyütmezsek başkalarının yanında ağzımı açmayacağım surat asıp oturacağım.
güleryüzlü davrandım aşlay etmeye kalktılar. saygı görmek için suratsız olmak lazım bazılarına
boyle davranman hic bir ise yaramaz yine arkandan alayci tavirlarini devam ettirirler
onlarin anladigi dilden cevap vericen o kas goz oynatmayi bi daha yapmiycaklar
ben burdan sinir oldum taviz verme onlara

ikisinin bir aradayken konuşmasına gerek yokj bakışarak anlaşıyorlar eşimde söylemişti kaç kere biz kardeşimle bakışarak anlaşırız diye

Ne insanlar var su dünya da gereksiz gereksiz ya harbi çok sinir olurum ve esinle görümce bozuntusuna tav oldum:KK12:.Aynini yapın bence de müstahak onlara surat asarsaniz daha çok üsteleyebilirler

esinle sizin yaslarin kucukmu esin ve sen kac yasindasiniz bu hareketler akil sagligi olan insanlarin yapacagi hareketler degil bi kere

sinir oldum ikisinede.:rolleyes:sende KOCANA aynisinI yap,dalga kecmek nasil oluyormus anlasin:p

eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
Bence yapacağın en iyi sey görmezden gelmek, umursamamak ,oralı olmamak.
Hatta onlarla beraber gül sen de.utanırlar bence.
Sen umursamadığını belli et onlara.
Bunu hissettikleri anda yapmazlar

Benim asalak kardeşimle kocası da aynı şeyi bana yapıyorlardı en son fena patladım bugün. Tepki göstermeyince devam ediyorlar cidden sinir bozucu. Ciddi bir tavır sergileyip arkasında durmalısınız. Ben gerekirse uzun süre konuşmamayı düşünüyorum.

Acaba sirf senin sinirlenmenmi hosuna gittigi icin seni sinirlendiryor?
Sacma sapan " sinirlenince cok tatli oluyosun" gerekcesiylemi acaba bu?

KUSURA BAKMAYIN AMA, AÇSINLAR DA Bİ YERLERİNE GÜLSÜNLER!!!

ACABA SİZ DE ONLARA ONLARIN ANLADIĞI DİLDEN Mİ CEVAP VERSENİZ? HANİ DİŞE DİŞ KANA KAN HESABI.

SİZ DE ONLARA GÜLÜN. ALAY EDİN ONLARLA

eve geldi kavga ettik boşanıcam dedi boşanırsan boşan dedim. bıktım ya bundan
birikti bazı şeyler canıma yetti

tezgaha çay damlatmışım. ondan sonra yere de damlatmışım onu silmiş peşinden de masaya otururken koltuğu çarpmışım onda o hareketi yapmış.
yapamazsın dedim
benim kusurumu arıyorsunuz gözleriniz üzerimde bir hata yapsa da alay etsek diye beni izliyorsunuz dedim.

Ne terbiyesizlik bu yaaa kocan tam bir odun insan karisina oyle mi yapar seninle ablasini gulduruyor acsin da bi taraflarina gülsunler tovbeeeeee

tezgaha çay damlatmışım. ondan sonra yere de damlatmışım onu silmiş peşinden de masaya otururken koltuğu çarpmışım onda o hareketi yapmış.
yapamazsın dedim
benim kusurumu arıyorsunuz gözleriniz üzerimde bir hata yapsa da alay etsek diye beni izliyorsunuz dedim.
Suna bak yaa damlar dokulur ne olmus olamaz mi

Seni eleştirmeye karar veren için varlığın yeterli mazerettir...
anlamadığım bu kadar dalga geçme boyutuna geldiği biriyle nasıl oldu da evlendi? mantık evliliği mi severek mi oldu acaba. yani görücü usulu mu tanıştınız yoksa kendiniz mi.
yaptığı hiç hoş değil. zaten siz gereken cevabı vermişsiniz. oradan ayrılıp eve gelmişsiniz.
daha ne yapacaksınız ki. umarım akıllanırlar.

Back
X