kaşla gözle alay

kazık kadar evli barklı adam hareketlere bak ergen.
bunlar nezaketten anlamaz. anlasa zaten yapmaz. o kocanın kaşı gözü oynarken ağzının ortasına çakıcan tokadı yamultucan oynağı. git bir aynada kendine bak da neye benzediğini gör de.
sabah sabah sinir oldum.

Eşin dangalağın tekiymiş, böyle adamla anca onun anlayacağı dilden konuşabilirsin.
Sen de onu aşağıla!!!

Kisiliksiz insan. .. bi de bosanacagim diyor. Sen deseydin asıl ben bosanicam diye.
dedim kız demez miyim altta kalır mıyım
ama buradan özellikle yeni evlilere sesleniyorum basit olaylarda boşanacağım demeyin
bizim evliliğimizdeki en büyük hata bence her kavgada boşanacağım demek

eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.
Şimdi burda konuyu görümcen olarak mı ele alalım,eşinin davranış biçimi olarak mı?
Görümcen değil burda problem.Eşinle senin arandaki yüz göz olma kısmı problem.Böyle bir davranışı varsa,tartışmak yerine hiç tepki vermemeyi,hiç konuşmamayı hatta bir daha gitmememeyi düşünebilirsin.

Biraz çirkefleşmeni öneririm. bi dene bakalım yada hep gül. boz sınıırnı . ama sana bısey dedıgınde asla yuzunu dusurme hep gulerek konus bakalım nasılmıs o kezban

Hiç bir şey söyleme. Sadece mimiklerinle bakışınla anlat. Onlar gülerken.. Az gelişmiş bir karakterin densizliğine bakar gibi bak. Biraz müsamahakar.. Biraz yukarıdan.. Hay Allah'ım kimlerin arasına düştüm ben der gibi.

Eşin terbiyesizin teki hiç kusura bakma. Bi insan eşine böyle davranılmasına önayak oluyorsa herkes her seyi yapar. Bu rahatlığı eşin vermiş görümcene.

Demek ki size takılarak komiklik yapmak ,eğlenmek istemişler.Ama sizin duygularınızızın incineceğini hesaba katmamışlar.Tepkinizi gördükten sonra,devam etmezler sanırım.Belki gerçekten saygısızlık olarak değil de eğlenmek amaçlı yaptılar,görümceniz değil de sizin kardeşinizle yapsaydı bu hareketi,bu kadar rahatsız olmazdınız herhalde,belki siz bile gülebilirdiniz.Görümcenizin yanında yaptığı için kendinizi değersiz hissetmişsiniz.

dedim kız demez miyim altta kalır mıyım
ama buradan özellikle yeni evlilere sesleniyorum basit olaylarda boşanacağım demeyin
bizim evliliğimizdeki en büyük hata bence her kavgada boşanacağım demek

başta siz mi dediniz hep boşanıcam diye

ne var çayı döktüysem ne var otururken masaya çarptıysam
insanoğlu dalgın olabilir
bakışıp bana güldüler ve de ben bunda haklıyım çünkü eşim söyledi çay ve koltuk peşpeşe olunca elimi yüzüme koydum diye öteki de onun hareketine gülüyo mesele görümce değil eşimin başkasının yanında benim alınacağımı düşünmeden hareket etmesi. bugün tepki gösterdim ama bu ilk değildi içimde birikti eşime defalarca başkalarının yanında bana karşı olan hareketlerine dikkat etmesini söyledim. yüzde yüz eşimin suçu. hele o iki kardeş bir aradayken üzerimde kusur arandığını hissediyorum. bir kusur yapsa bir söz çıksa ağzında da garip garip birbirimize baksak diye bekliyorlar

Ben durduğum düz yerde yere düşüp patates çuvalı gibi yuvarlandığımı bilirim kaç kere. Eşinin yaptığı çok ayıp hani yaptıkların sakarlık değil herkesin yapabileceği şeyler ki sakar olsan nolucak.Dalga geçmek alay etmek çok çirkin.

Bence tepki göstermekte haklısın ve tepkinin arkasıda dur herkes kendine bir çeki düzen versin.

eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.

Eşinizin yaptigida terbiyesizlik gerçekten insanın zoruna gider abisi dalga geçer se napsin gorumcende güler tabi eşinin fırsat vermemesi lazım yapıp sonra şaka diye gecistirenden gicik olurum sizde aynı yapın bunu küçük düşürün kahkaha atin dalga geçin belli etmeden tabi sonra şaka yaptım deyin görsün bakalim aynı şey kendine yapılınca nasıl oluyor

siz olsanız ne yapardınız? ben suçluymuşum gibi bana küstü. bu ilk defa olan bir hareket değil kendisini defalarca uyarmıştım

Şuan ne durumdasın bilmiyorum ama eşinde beyin error !
Bunlar abi kardeş berbatlar !
Onlar seninle kafa yapıyor sende onları ti ye al çekinme !
Bu akıl fukarası kocaylada bi ömür geçermi düşün canım onlar açsınlar bi taraflarına gülsünler. !

Eşin evli bir adam olgunluğu taşımıyor, ergen yaşlarında takılıp kalmış belli ki.. Görümceni bırak herhangi birinin yanında dahi seni küçük düşürecek herhangi bir hareket yapmamalı.. Konuşmuşsun, sağlıklı bir sonuç da alamamışsın. Allah sabır versin ne diyim..

Milleti sana güldüren adamdan hayır gelmez. Benim eski erkek arkadaşım da böyleydi dediğim bir lafı onun arkadaşlarından duyar olmuştum. O zamandan beri ben de onun tüm gerzekliklerini anlatıyorum. Anlat anlat bitmiyor zaten dangalakliklari. Dilim yerine burnumu kullansam olur mu demişti bir defasında sevisirken insanlar en cok ona kopuyor mesela.

daha önceki konularınızda da bu meseleden yakınıyordunuz sanırım ve tüm kadınlar sana yapılanın aynısını yap sende eşine dediler.
yaptınız mı ?
yine yapmayacaksınız aynı konuyu açacaksınız.
insanların başka ne demesini bekliyorsunuz ?

daha önceki konularınızda da bu meseleden yakınıyordunuz sanırım ve tüm kadınlar sana yapılanın aynısını yap sende eşine dediler.
yaptınız mı ?
yine yapmayacaksınız aynı konuyu açacaksınız.
insanların başka ne demesini bekliyorsunuz ?
Daha önce böyle bi konu açmadım karıştırıyosun.

Back
X