kaşla gözle alay

tezgaha çay damlatmışım. ondan sonra yere de damlatmışım onu silmiş peşinden de masaya otururken koltuğu çarpmışım onda o hareketi yapmış.
yapamazsın dedim
benim kusurumu arıyorsunuz gözleriniz üzerimde bir hata yapsa da alay etsek diye beni izliyorsunuz dedim.
Cok merak ettim esin ve kardesi dort dortluk mudur :KK14: yok yani ota ...ka takilan dalga gecen rencide eden adamin kusursuz olmasi lazim ki anladigim kadariyla kendisi yuruyen kusur adeta:KK59:

Görümcenin telefonu ile bunun ne ilişkisi var

Dayım vefat etse Görümcemin annemi aramasını beklemem zira ben de aramam

Eşinin tavırlarından şikayetçisiniz madem laftan anlamıyor sen de aysını ona yap onunla dalga geç gerekirse

Sen görümceye sinir olmuşsun görüşmeyi azalt iyice

Çok saygısız eşiniz gerçekten. Ama görümcenizde hata yok eşiniz bu duruma getirmiş.

Sende onlar otururken telefonla birine onların hakkında konusuyomuş gibi yap onlara bak gülerek telefonda yazış :D

Eşinin sana saygısı yok senin de ona olmasın ailesinin yanında rezil et onu

ne var çayı döktüysem ne var otururken masaya çarptıysam
insanoğlu dalgın olabilir
bakışıp bana güldüler ve de ben bunda haklıyım çünkü eşim söyledi çay ve koltuk peşpeşe olunca elimi yüzüme koydum diye öteki de onun hareketine gülüyo mesele görümce değil eşimin başkasının yanında benim alınacağımı düşünmeden hareket etmesi. bugün tepki gösterdim ama bu ilk değildi içimde birikti eşime defalarca başkalarının yanında bana karşı olan hareketlerine dikkat etmesini söyledim. yüzde yüz eşimin suçu. hele o iki kardeş bir aradayken üzerimde kusur arandığını hissediyorum. bir kusur yapsa bir söz çıksa ağzında da garip garip birbirimize baksak diye bekliyorlar

Çok sinir bozucu geldi ya.. Bi de kas gözle dalga geçilmesi ayrı kötü ya sürekli şüpheye dusersiniz yine mi yapıyorlar diye..olgun İnsan davranışını değil tepkinizii belli edin bence

anlamadığım bu kadar dalga geçme boyutuna geldiği biriyle nasıl oldu da evlendi? mantık evliliği mi severek mi oldu acaba. yani görücü usulu mu tanıştınız yoksa kendiniz mi.
yaptığı hiç hoş değil. zaten siz gereken cevabı vermişsiniz. oradan ayrılıp eve gelmişsiniz.
daha ne yapacaksınız ki. umarım akıllanırlar.
evlenmeden önce bu durum yoktu ya da fark etmedim bilmiyorum. evlendikten sonra arttı ve gözüme batmaya başladı sanırım. severek ve kısa zamanda evlendik çok farklı ortamlarda beraber olmadık evlenmeden önce

ne var çayı döktüysem ne var otururken masaya çarptıysam
insanoğlu dalgın olabilir
bakışıp bana güldüler ve de ben bunda haklıyım çünkü eşim söyledi çay ve koltuk peşpeşe olunca elimi yüzüme koydum diye öteki de onun hareketine gülüyo mesele görümce değil eşimin başkasının yanında benim alınacağımı düşünmeden hareket etmesi. bugün tepki gösterdim ama bu ilk değildi içimde birikti eşime defalarca başkalarının yanında bana karşı olan hareketlerine dikkat etmesini söyledim. yüzde yüz eşimin suçu. hele o iki kardeş bir aradayken üzerimde kusur arandığını hissediyorum. bir kusur yapsa bir söz çıksa ağzında da garip garip birbirimize baksak diye bekliyorlar
Yüzünü niye kapatıyor ya suna bak..ne var sanki doktuyseniz sanki yine birsey yaptı der gibi..sonuna kadar haklısınız kizmakta

Ne terbiyesizlermiş, her bu hareketi yaptıklarında ortamı ger, kavga çıkar terbiyesizlik yaptıklarını söyle. Ki hakikaten yaptıkları bu!

eve geldi kavga ettik boşanıcam dedi boşanırsan boşan dedim. bıktım ya bundan
birikti bazı şeyler canıma yetti

Beyefendi bir de boşanacağım mı diyor ? Boşanırsa boşansın. Saygı çok önemli. Bana göre saygı olmazsa sevgi de olmaz aşk da olmaz ki eşin de de sana karşı saygı yok. Yapman gereken belli diye düşünüyorum.

Kisiliksiz insan. .. bi de bosanacagim diyor. Sen deseydin asıl ben bosanicam diye.

Hem uyuz hem yavuz!
Bu tam da sizin kocaniza uygun bi deyim!
Yaptiklari cok büyük terbiyesizlik haddini bilsin bosanmak istiyorsa defolsun gitsin bence... ben bile sinir oldum gece gece

kaç defa uyardım bana başkalarının yanında düzgün davran diye içime ata ata patlıyorum. kendimi aptalmışım gibi hissettiriyorlar. neden başkalarının yanında böyle gerilmiyorum böyle rahatsız olmuyorum. ikisi biraraya gelince bakışlarıyla konuşuyorlar ben bu elektriği fark ediyorum.
Ah cnm ya aynı sorn bendede var ne kadar sinirlendiğini anlayabiliyorm üstelk bende 5 görmce üç kayın + kaynvlide var ve çoğu kez bunu eşim yapıyor ve hepsi gülüyor artk bnde dayanamıyorm ve hepsi kürtçe konuşuyr bn kürtçe anlamıyorm yanmda özelliklede küçük görmcemle konşp bnmle alay ediyolar dur bakalm sonumz ne olck nasıl düzlckler bnde bilmiyorm umarm düzelirler cnm

Ben de 4 senedir evliyim benimde esim kucuk kayinimla biraraya gelip guluyorlardi bana bende onunla dalga geciyodum tabi sonrada tavir yapardi vs derken simdi ikimizde birbirimizden sogumus durumdayiz saygi sifir canim keske evlenmeden gorebilseydin boyle oldugunu malesef saygi yok gibi boyle evlilik olur mu ya neden boyle erkekler bi benimki bunu yapiyo saniyodumm :(

Ay çocuk gibiler ya boşverin takilmayin yaptıklarına. İyi tepki vermişsiniz. En başta kocanız buna fırsat vermeyecekti tabiki sonra görümceniz eleştirilmeli. Tamam o da pek hoşlanmıyo belli de bu kadar yüz göz olmayı da eşiniz becerebilmiş

eşimi önce defalarca uyardım özellikle görümcemin yanında hareketlerine dikkat et diye yine yapacağını yaptı
görümcemle ikisi birarada olunca benimle alay ediyorlar kaşla gözle birnbrlerine bakıp gülüyorlar. en son görümcemin yanında kezban dedi ben de özür dilettirdim ve uyardım onnunn yanunda beni küçük düşürme diye.
bugün ikisi masada oturuyorlardı yanlarına otururken koltuğu çektim masaya çarptı eşimde elini yüzüne koydu beceriksiz sakar gibi bir hareket yaptı görümcem de güldü. kaç defa uyardım artık patladım. noldu rahatsız mı oldun dedim. sen hiç bir yere çarpmadın mı dedim. sen hareket yapıyorsun o da bana gülüyor ben aptalmışım gibi dalga geçiyorsunuz dedim. senin pis kafan sen kuruyosun dedi. ben de kör değilim dedim. siz birbirinize bakıp benle alay ediyorsunuz gülüyorsuuz sizin yanınızda rahatsız oluyorum geriliyorum dedim. çektim eve geldim.
bu yaştan sonra bakışı gülüşü ne niyetle yaptılar anlıyorum. hatta benim dayım öldü görümcem anneme telefon edip başsağlığı dilemedi. eşim söyledikten sonra 1 ay sonra aradı lütfetti.

aslında görümcelik bir durum pek yok, o abisiyle eyleniyor. kocan çanak tutuyor ne yazık ki, o da abisinin yüz ifadelerine falan gülüyordur.. dayının vefaatından görümcenin de araması gerekmez bence. eşin arar yeter.. senin kardeşin onların kaybında kvni arar mı? öyleyse de biraz yersiz geldi bu bana.. bir araya gelirlerse baş sağlığını diler olur, bunlara çok takılıp doldurma kendini derim..

başka sorunlar var mı ilişkinde.. kocan sana başka konularda da saygısız mı yoksa sadece şaka olayını mı abartıyor?

Ben kendimi yerine koyunca "tek sorunumuz bu olsa" oturur beraber gülerim onlarla.. içime oturursa yine de, sonra sakin bir zamanda belki mızmızlanırım, "ben çok mu sakarım?" diye dudak büze büze sorarım, o zaman zaten benimki, yok hiç olur mu, şakalaşıyorum, takılıyorum, falan der, morali yerinde bir zamansa bir de öper koklar... ters zamanıysa takılıyorum canım der geçer..

hani bu şekilde atlatılabilecek bir şeyse çok üstüne gitme derim. çünkü bazısı huydan böyle oluyor gerçekten. eşin tabi ki artık işi abartmış ama sen surat astıkça kavga ettikçe sen şakadan anlamaz olursun :KK51:

Sinir oluyorum bu tiplere, bizde de bunun, eşiyle beraber Kaş göz yapıp, laf dokundurup kendi ailesiyle dalga geçeni var. Bir bitmediler.. Biraz saygılı, biraz kadirşinas olmak bu kadar zor olmamalı. İşte insanın da kumaşı var.. Devamlı uyar, hassasiyetini bir müddet sonra anlayacaktır.

Ona fırsat vermeyeceksin.
Sen özellikle onun ailesinin yanında onu aşağıla, dalga geç.
Sonra da ayy canım şaka şaka ne kötü düşüncelisin ayol şakadan anlamaz mı insan de gül geç.
Sinirlerini bozmalarına izin verme.
Sinir bozucu ol.

Büyütecek sorun değil.
Çözümü gayet basit.

At şu hanımefendiliği üzerinden ve rahatla.

Son cumleniz günün sözü gibi olmuş benim.için :) Bayıldım. Gerçekten öyle,rahatlar galiba insan.

Ona fırsat vermeyeceksin.
Sen özellikle onun ailesinin yanında onu aşağıla, dalga geç.
Sonra da ayy canım şaka şaka ne kötü düşüncelisin ayol şakadan anlamaz mı insan de gül geç.
Sinirlerini bozmalarına izin verme.
Sinir bozucu ol.

Büyütecek sorun değil.
Çözümü gayet basit.

At şu hanımefendiliği üzerinden ve rahatla.
+1

Back
X