Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

Daha bi koyu aslında gün ışığında böyle çıkmış
bnm kaşlarımın normal hali sizin resimdeki kaşlarınızın 5 katı koyu :) simsiyah kaşlarım var kuaför bile orjınal olduguna ınanmıyor boya yaptıgımı dusunuyor baskalarının dedıklerıne takılmayın kendınızı sevın , sız begendıysenız gerısı teferruat

Yüzünüz çok hoş duruyor ben begendım , fotograf ekledıgınız mesajınızı alıntılamadım sılersenız dıye .kafaya takacak bırsey yok dıyorum tekrardan

Çok kalın kaşınız rengi açılır zamanla

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Genel bakınca göze batmıyor bence gayet güzel duruyor. Zamanla rengi de açılınca tam oturur. Göz alışkanlığı olmadığı için tuhaf gelmiştir insanlara

Genel bakınca göze batmıyor bence gayet güzel duruyor. Zamanla rengi de açılınca tam oturur. Göz alışkanlığı olmadığı için tuhaf gelmiştir insanlara
Evet çok garip geldi normalde dağınık kalın kaşlıydım şimdi kalemle çizilmiş gibi aslında normalde daha doğal oluyor belkide benim gittiğim yer kötüydü

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Çok hoşsunuz maşallah ama kaşlarınız biraz daha ince olsa çok güzel olur rengi okadar kötü durmayor

Rengi gayet normal ama açılsa bile o kadar kalın ki çok manasız bir kalınlık yani. Full doldurulmuş kaşları hiç beğenmiyorum doğal olması derli toplu durması en iyisi. Mesela Barbara Palvin, pınar deniz falan o tip kaşlar çok hoş.

Kaşlarım kalındı zaten azıcık üstten çizdi ama tamamen heryeri full dolunca böyle gözüktü normal kaşlarım kalın dağınıktı

Ben öyle hiç sevmiyorum ya:/ gerçi buda biraz kalın evet

Ben beğendim kaslarınızı.gayet güzel duruyor neden dalga geçtiler anlamadım
Bu arada bu kaş tekniğini tavsiye eder mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…