bnm kaşlarımın normal hali sizin resimdeki kaşlarınızın 5 katı koyu :) simsiyah kaşlarım var kuaför bile orjınal olduguna ınanmıyor boya yaptıgımı dusunuyorDaha bi koyu aslında gün ışığında böyle çıkmış
Konunun nesine odaklanicam pardonda?pöffff konuya odaklanın konuya
Burnunuzdan estetik galibaFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Burun ucu estetiği var kapalı ameliyatBurnunuzdan estetik galiba
Çok kalın kaşınız rengi açılır zamanla1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Genel bakınca göze batmıyor bence gayet güzel duruyor. Zamanla rengi de açılınca tam oturur. Göz alışkanlığı olmadığı için tuhaf gelmiştir insanlaraFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Çok teşekkür ederim çok naziksinizYüzünüz çok hoş duruyor ben begendım , fotograf ekledıgınız mesajınızı alıntılamadım sılersenız dıye .kafaya takacak bırsey yok dıyorum tekrardan
Evet çok garip geldi normalde dağınık kalın kaşlıydım şimdi kalemle çizilmiş gibi aslında normalde daha doğal oluyor belkide benim gittiğim yer kötüydüGenel bakınca göze batmıyor bence gayet güzel duruyor. Zamanla rengi de açılınca tam oturur. Göz alışkanlığı olmadığı için tuhaf gelmiştir insanlara
Çok hoşsunuz maşallah ama kaşlarınız biraz daha ince olsa çok güzel olur rengi okadar kötü durmayorFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Çok teşekkür ederim size de yakışıcağından eminimYeşil ile pembe çok hoş durmuş bunu deneyeceğim ❤
Kaşlarım kalındı zaten azıcık üstten çizdi ama tamamen heryeri full dolunca böyle gözüktü normal kaşlarım kalın dağınıktıRengi koyu değil ki. Aslında uygulama çok güzel ama şekli çok yanlış. Yüzünüzü olduğundan daha uzun göstermiş. Bir de yanlardan kısa üstten alttan kalın olunca dikdörtgen olmuş. Şeklini siz mi talep ettiniz?
Ben öyle hiç sevmiyorum ya:/ gerçi buda biraz kalın evetRengi gayet normal ama açılsa bile o kadar kalın ki çok manasız bir kalınlık yani. Full doldurulmuş kaşları hiç beğenmiyorum doğal olması derli toplu durması en iyisi. Mesela Barbara Palvin, pınar deniz falan o tip kaşlar çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?