Tuhaf geldiği içindir kaşlarınız çok kalın duruyor çirkin değil ama tuhaf duruyor bu arada Pp nizdeki ünlü kim merak ettim :)1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Burnun estetik mi, dudağın dolgumu.. Ne kadar terbiyesiz troller var burda. Gerçi günün 20 saatini forum da geçiren bir hayatsız dan ne beklenir ki. Yıllardır girmiyordum, gelişi güzel bi konuya tıkladım yine o nick.. Hiçmi hayatın yok bir arkadaşın fln gerçekten yazık..
Emilia clarke:)Tuhaf geldiği içindir kaşlarınız çok kalın duruyor çirkin değil ama tuhaf duruyor bu arada Pp nizdeki ünlü kim merak ettim :)
İşte diyoruz ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye. Bana güzel gelen size çirkin gelebilir :)Yani böyle kaşı seven bayanları da anlamış değilim kütük gibi kaş modeli .. biraz daha doğal yapılsa daha iyi olur bence
1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?