Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

İkinci fotoda daha net ben beğendim rengini hoş sadece kalınlığı sanırım göze batıyor. Ben cesaret edip yaptıramıyorum bu nedenle.

Tuhaf geldiği içindir kaşlarınız çok kalın duruyor çirkin değil ama tuhaf duruyor bu arada Pp nizdeki ünlü kim merak ettim :)

Bahsettiğiniz şey değil mi ya "Dalga geçtiğim belli olmadan dalga geçeyim, kimse birşey diyemesin, ay ne zekiyim".

Kendini kime begendirmeye çalışıyorsun. Başkalarının dediğini takma nasıl mutluysan öyle olsun ve başkalarına kendini begendireceksin diye günaha girme

Ben böyle seylere uğraşmıyorum o yuzden anlamada, ama bana cok kalın geldi belki de ondan göze carpıyor bukadar bide makyajsız kullanımdan da olabilir bilmiyorum cok kalın ama

Biraz kalın gibi farklı bir kuaför ya da güzellik merkezini deneyebilirsiniz

Yani böyle kaşı seven bayanları da anlamış değilim kütük gibi kaş modeli .. biraz daha doğal yapılsa daha iyi olur bence
İşte diyoruz ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye. Bana güzel gelen size çirkin gelebilir :)

Hiç işlem yaptırmadığım için merak edip nasıl yapılıyor diye de araştırmadım. Bu işlem yapılmadan önce nasıl görüneceğine dair size fikir edindirebilecek bir uygulama yapılmıyor mu? Öyle tak diye işleme mi geçiliyor?

Kaş insanının ifadesini en az burun kadar değiştiriyor. Bana kötü gelmedi ama sizi önceden tanıyanlar garipsiyorlardır. Bence biraz böyle kullanın bu arada hem çevrenizdekiler alışır hem rengi açılır. Lazer falan uğraşmayın, hem cildinize yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…