Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi

bu arada çok duru bir güzelliğiniz var
dediğim gibi kaşlarınızda yine doğallıktan vazgeçmeyin ama inceltmelisiniz acil

Keşke kendi karşınıza yakın bir kaş yaptirsaydiniz ya da daha az kalinlastirsaydiniz. Rengi zamanla oturur ama kalınlığı biraz fazla geldi bana. Tabi sizin istediğiniz tam olarak kalın olmasiysa tek sorununuz rengiyse zamanla istediginizi elde etmek dersiniz

Kaşlarım kalındı zaten azıcık üstten çizdi ama tamamen heryeri full dolunca böyle gözüktü normal kaşlarım kalın dağınıktı
Dağınık olunca göze batmaz ama full dolgu olunca kalın duracağı için daha ince uygulanması gerekiyordu.

Konu sahibi ister poposunu yaptırır ister göğsünü memnun değilse kaş yaptırmayla sizin söylediğiniz arasında bağlantı kuramadım insan istediğini yaptırır. Diyanetten misiniz ? Allahım ya
Boşverin, mesaj yazmaya değmez. Herşeyi dine bağlıyorlar çıldırmışlar. Kimse kimsenin hayatına karışmamalı

İkinci resimde daha hoş duruyor rengi açılıcaktır sadece yüz şeklinize uygun tasarım yapılamamış ama öyle kötü durmuyor tabi. Yeniliceğiniz zaman çok daha iyi araştırın yüzünüze ifadenize uygun doğal kıl tekniği gibi yaptırın bunu yapan çok iyi kişiler var

Bence yüzünüz cok boş olduğu için göze bu kadar batıyor.. güzel bir göz makyajıyla daha hoş durabilir.. birde kaşlarınız çok kalın olmuş.. bir tık ince daha iy olabilizrdi..

Burnun estetik mi, dudağın dolgumu.. Ne kadar terbiyesiz troller var burda. Gerçi günün 20 saatini forum da geçiren bir hayatsız dan ne beklenir ki. Yıllardır girmiyordum, gelişi güzel bi konuya tıkladım yine o nick.. Hiçmi hayatın yok bir arkadaşın fln gerçekten yazık..

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Aa böyle tam resim daha güzel duruyor.. sıkma canını çok güzel görünüyorsun canım

Allahın verdiğini neden degistirmeye calisirsiniz ki bosver takma oyle cokta kötü durmuyor ama guzelde durmuyor

Allah bu dünyayı ilk yarattığına internet var mıydı yoo... Sonra hep değiştirdiler bilgisayar falan yaptılar. Çok kınıyorum hepsini

Eş ve arkadaş da böyle dalga geçiyorsa... hani iyi günde kötü günde berabersiniz ya nr bu davranışlar anlamıyorum.. biraz sabret açılır eğer rahatsız oluyorsAn açılana kadar üstüne ince bir kay fondöten sürüp renğini kırabilirsin

Yüzünüz çok güzel maşallah kaşlar bı tık açılırsa daha iyi olur biraz minnak kalın duruyor ama tabiki guzelliginize engel değil

Benim anladığım kadarıyla saçlarının rengi pek koyu değil kırık bir tonu var gibi , belki o yüzden saç kaş renk uyumundan dolayı koyu geliyor olabilir onlara yoksa pek koyu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…