- 1 Haziran 2018
- 5.336
- 16.375
- 248
Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Teşekkür ederimbu arada çok duru bir güzelliğiniz var
dediğim gibi kaşlarınızda yine doğallıktan vazgeçmeyin ama inceltmelisiniz acil
Biraz değil bildiğiniz dikdörtgen olmuş. Düz kaş seviyorsanız Hande Soral var mesela onunkiler iyi.Ben öyle hiç sevmiyorum ya:/ gerçi buda biraz kalın evet
Dağınık olunca göze batmaz ama full dolgu olunca kalın duracağı için daha ince uygulanması gerekiyordu.Kaşlarım kalındı zaten azıcık üstten çizdi ama tamamen heryeri full dolunca böyle gözüktü normal kaşlarım kalın dağınıktı
Konu sahibi ister poposunu yaptırır ister göğsünü memnun değilse kaş yaptırmayla sizin söylediğiniz arasında bağlantı kuramadım insan istediğini yaptırır. Diyanetten misiniz ? Allahım yaKonunun nesine odaklanicam pardonda?
Çok acılı bence. Bide bende tam sonucu bilmiyorum ondan sonra tavsiye edip etmediğimi yazarım size:)Ben beğendim kaslarınızı.gayet güzel duruyor neden dalga geçtiler anlamadım
Bu arada bu kaş tekniğini tavsiye eder mısınız?
Haklısınız:/Dağınık olunca göze batmaz ama full dolgu olunca kalın duracağı için daha ince uygulanması gerekiyordu.
Boşverin, mesaj yazmaya değmez. Herşeyi dine bağlıyorlar çıldırmışlar. Kimse kimsenin hayatına karışmamalıKonu sahibi ister poposunu yaptırır ister göğsünü memnun değilse kaş yaptırmayla sizin söylediğiniz arasında bağlantı kuramadım insan istediğini yaptırır. Diyanetten misiniz ? Allahım ya
Aa böyle tam resim daha güzel duruyor.. sıkma canını çok güzel görünüyorsun canımFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Allahın verdiğini neden degistirmeye calisirsiniz ki bosver takma oyle cokta kötü durmuyor ama guzelde durmuyor
Eş ve arkadaş da böyle dalga geçiyorsa... hani iyi günde kötü günde berabersiniz ya nr bu davranışlar anlamıyorum.. biraz sabret açılır eğer rahatsız oluyorsAn açılana kadar üstüne ince bir kay fondöten sürüp renğini kırabilirsin1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Benim anladığım kadarıyla saçlarının rengi pek koyu değil kırık bir tonu var gibi , belki o yüzden saç kaş renk uyumundan dolayı koyu geliyor olabilir onlara yoksa pek koyu değilFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?