• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

hayılı olsun bende kasımda başlıyorum allah hepimize bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsin

katılan var mı arkadaşlar ,
*senay79 - fsh yüksek,hashimoto tiroidi - 3. tüp bebek - izmir kent hastanesi
*idil76 - 2 aşılama negatif , 1 tüp bebek+ dondurulmuş istanbul cerrahi negatif 1 tüp bebek yeditepe negatif , 2 tüp bebek izmir smyrna negatif- kasımda tekrar yedi tepede
*su su - umut tüp bebek .ilk tedavisine giriyor
*talya83-erkek infer-1 mikroenjeksiyon negatif, kasimda 1ci dondurulmus embryo-yurtdisi
*aymilewya-iki tüpünde tıkalı-erkekte sorun yok-1. tüp bebek-acıbadem maslak hastanesi
*yaren58- pcolu- 2.tüp bebek denemesi-istanbul cerrahi hastanesi
*sevdakes-1. tüp bebek negatifff 2. tüp bebek denemesi ..almanya.
*Katremelek__ 1 tüp bebek+ 1 dondurulmuş Negatif __ Alman Hastanesi
*Neşemiistiyorum -2. tüp bebek tedavisine giriyor -pcos var
*Zaman
*Justing 76- ilk tedavisine giriyor

geçmiş olsun canım , acısını bilirim ben bu işlemi 5 yıl önce eski tipbir teknolojiyle yaptırdım ama bilmiyordum dr uma gösterdiğimde nerde ne zaman çektirdin bunu anestezisiz nasıl dayandın diyerek beni tebrik etmişti.çok dayanabildiğim söylenemez tansiyonum 3 lere kadar düşmüş ve acıdan bayılmıştım . İnşallah sonucun iyidir.

sonuçlar temiz herşey normal çok şükür bizde zaten sorun eşimde ama bendende rahim filmi istediler ilk tüpde istememişlerdi bunda istediler dün baya canım yanmıştı akşamda sürdü gece zaten çok rahat yatamadım ama bugün çok şükür daha iyiyim kadın olmak zor beee

bilgilerimi hemen veriyim ben 24 koçiş 26 yaşında ilk deneme yeditepe üniv hastanesinde oldu sonuç olarak olgun spermçıkmadı şimdi kaan aydost da 6 ay ilaç tedavis oldu tüp bebegi ise emre bakırcı oglunda umut tüpde yaptırcaz inşallah

arkadaşlar ben ilk denememi temmuzda yaptırdım sonuç malesef hüsran...
ikinci deneme için kasım ayını düşünüyorum ama toparlamışmıdır vücudum sizce hani birkaç ay ara verin diyorlarya...
birde sizde kullandığınız ilaçların ne gibi olumsuz etkileri oldu kilo vs yaptımı?

arkadaslar merhaba,
2 dusuk yaptım kendılıgınden kalmıstım
ama sonra hamıle kalamadım 15 ay sonra tup bebek dednedık temmuzda tutmadı
sımdı tekrra denemek ıstıyoruz merkez konusunda kafam kocaman bır kazan haline geldı karar veremıyoruz
ılkını medıcalprakta temmuzda denedım merkezden genel anlamda memnun kaldm tutmadıgındanmıdır nedır ıkıcıyıde orda denemek ıstemıyorum
memorıal ıstıyorum ama maddı anlamda sarsacak yınede katlanalım dıyoruz bıde tutmazsa borc odemek daha zor oluyor
umut tup bebek dusundum dr u erkek o yuzden gıdemem
raporumuzda yok 3 yılı doldurmadık henuz
yanı duurm karma karısık ben vakıt kaybetmeden kasımda deneyelım dıyorum
bılemıyorum
Allahım bu yollarda yormasın kımselerı

arkadaslar merhaba,
sımdı tekrra denemek ıstıyoruz merkez konusunda kafam kocaman bır kazan haline geldı karar veremıyoruz
ılkını medıcalprakta temmuzda denedım merkezden genel anlamda memnun kaldm tutmadıgındanmıdır nedır ıkıcıyıde orda denemek ıstemıyorum
memorıal ıstıyorum ama maddı anlamda sarsacak yınede katlanalım dıyoruz bıde tutmazsa borc odemek daha zor oluyor
bılemıyorum

merhaba bende kasımda ilk tüp bebek denememi yaptıracağım.Çikolata kistinden dolayı laparaskopi oldum eşimde morfoloji ve hareket sorunu var umarım herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç

merhaba cannur , yanlış hatırlamıyorsam 8 yıldır bebek istiyorsun ve bu ilk denemen olacak.biraz kendinden bahsedermisin kaç yaşındasın ? problem belli mi ve de neden bunca sene bekledin tedavi için

canım 28 yaşındayım problem yok ama gebelikte yok yani eşimin sınırda aşılamalarla bir sürü vakit kaybettim şimdi tüp deneyecez bakalın inşallah olur ...beklemedim aslında hep doktor doktor gezdim ve hep olcak sabırlı olun denildi sabır sabır ...
bende bi bebek istiyorum artık...
inşallah hepimizin kucakları dolar en kısa zamanda...
amin

arkadaslar merhaba,
bılemıyorum

hoşgeldin aramıza iipek medikal parkta kim yaptı tedavini şimdi ben oraya gidiyorum neden tekrar merkez değiştiriyosun ikinciyi neden orda denemiyosun kafama sorular takıldı şimdi

arkadaşlar acaba tüp bebek öncesinde neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz.doktorumuz eşimle bana incir,ceviz badem kuru üzüm ve çekirdek yememizi önerdi.neler yaptığınızı paylaşırsanız güzel olur

merhaba bende kasımda ilk tüp bebek denememi yaptıracağım.Çikolata kistinden dolayı laparaskopi oldum eşimde morfoloji ve hareket sorunu var umarım herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç

canım sende aramıza hoşgeldin inşalah canım herkesin yüzünü güldürür rabbim inşallah hayırlı olsun tedavin...

teşekkürler cannur.aynı dilekler hepimiz için. seninde ilk defa olacak sanırım.

arkadaşlar acaba tüp bebek öncesinde neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz.doktorumuz eşimle bana incir,ceviz badem kuru üzüm ve çekirdek yememizi önerdi.neler yaptığınızı paylaşırsanız güzel olur

hic bişey demediler vallah sigara yok antibiyotik ve folik asit verdi okadar

evet emney benimde ilk denemem olacak ama tedirgin oldum ipekte medikal parkta yaptırmış ilkini tutmamaış ama yazmıyo neden memnun kalmamış merak ettim

ya benim doktorum antibiyotik vermedi hatırlattığım halde gerek yokmuşş.Seçtiğin doktora tam anlamıyla güvenmen çok önemli ama kişiden kişiye değişebiliyo bazen.benim arkadaşım ankarada istanbulda en ünlü yerlere gitti ama en son gaziantepte tuttu dördüncü denemesinde biraz şans biraz kısmet.hassa bir dönemdeyiz herşeyden herkesten etkilenebiliriz önemli olan bizim gözlemlerimiz ve düşüncelerimiz kafana takma.rahat ol

Hoşgeldiniz.Umarım ilk ve son tedaviniz olur.Bu süreç gerçekten çok zor geçiyor.Her şeyin başı stres ve sigara diyorlar.Bende her ikiside var :(

Back
X