• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

*senay79 - fsh yüksek,hashimoto tiroidi - 3. tüp bebek - izmir kent hastanesi
*idil76 - 2 aşılama negatif , 1 tüp bebek+ dondurulmuş istanbul cerrahi negatif 1 tüp bebek yeditepe negatif , 2 tüp bebek izmir smyrna negatif- kasımda tekrar yedi tepede
*su su - umut tüp bebek .ilk tedavisine giriyor
*talya83-erkek infer-1 mikroenjeksiyon negatif, kasimda 1ci dondurulmus embryo-yurtdisi
*aymilewya-iki tüpünde tıkalı-erkekte sorun yok-1. tüp bebek-acıbadem maslak hastanesi
*yaren58- pcolu- 2.tüp bebek denemesi-istanbul cerrahi hastanesi
*sevdakes-1. tüp bebek negatifff 2. tüp bebek denemesi ..almanya.
*Katremelek__ 1 tüp bebek+ 1 dondurulmuş Negatif __ Alman Hastanesi
*Neşemiistiyorum -2. tüp bebek tedavisine giriyor -pcos var
*Justing 76- ilk tedavisine giriyor
*Zaman- 24 yaşında ilk deneme yeditepe üniv hastanesinde oldu sonuç olarak olgun spermçıkmadı .tedavi görüldü 2 deneme için umut tüp bebekte başlıyor
*Mikah – 1 tüp bebek negatif kasında 2.ye başlayacak
*iipekk- 2 düşüğü var bir tüp bebek negatif .ikincisini düşünüyor
* Emney- kasımda ilk tüp bebek denemesi olacak .Çikolata kisti var eşinde morfoloji ve hareket sorunu var
* cannur82 – 3 aşılama negatif . medikal parkda ilk denemesine başlıyor

selam kızlar herkese merhaba

dün ilk defa doktorumla tanıştım çok güzel ilgilendi oldukça sakin ve pozitif bir insan..bana nasıl besleneceğimle ilgili hiç bişey söylemedi ama sigara yok dedi bir de antibiyotik verdi eşimle bana ayrıca kullanacağım ilaçlarımı da yazdı , bana orta dozda ilaçlar vermiş ortalama 1000 tl kadar tutyorlar, yarın öbür gün ilaç raporu çıkartmaya çalışacağım...bu arada benim tedavim kısa protokol olacakmış doktorlarınız size nasıl bir tedavi uyguluyor paylaşırsanız sevinirim
ya kızlar allak bullak hissediyorum kendimi kasım başında adet olucam ve tedaviye resmen başlamış olucam içimde heyecan-korku-endişe-sevinç-stres ne ararsan var hayatım boyunca hiç bu kadar karışık duygular yaşadığımı hatırlamıyorum. öyle hassaslaştım ki sokaktaki sevimli köpek yavruları bile gözlerimi dolu dolu yapmaya yetiyor...napçam ben kendimle yaaaa:((((

selam canım .Tedavin hayırlı olsun.güzel haberlerinide burada paylaşırsın inşallah . bu ilk tedavin mi ? içindeki heyecanı çok iyi anlıyorum ama benden san nacizane küçük bir tavsiye .tedavin sırsında ümidini kaybetme çok da ümitlenme çünkü eğer olmazsa hayal kırıklığı çok daha kötü oluyor.çok heyecan , çok stres getiriyor . stresde tedavimizin en büyük düşmanı canım . Hayırlı zamanda hayırlı olan bize de gelecektir canım

dün ilk defa doktorumla tanıştım çok güzel ilgilendi oldukça sakin ve pozitif bir insan..bana nasıl besleneceğimle ilgili hiç bişey söylemedi ama sigara yok dedi bir de antibiyotik verdi eşimle bana ayrıca kullanacağım ilaçlarımı da yazdı , bana orta dozda ilaçlar vermiş ortalama 1000 tl kadar tutyorlar, yarın öbür gün ilaç raporu çıkartmaya çalışacağım...bu arada benim tedavim kısa protokol olacakmış doktorlarınız size nasıl bir tedavi uyguluyor paylaşırsanız sevinirim
ya kızlar allak bullak hissediyorum kendimi kasım başında adet olucam ve tedaviye resmen başlamış olucam içimde heyecan-korku-endişe-sevinç-stres ne ararsan var hayatım boyunca hiç bu kadar karışık duygular yaşadığımı hatırlamıyorum. öyle hassaslaştım ki sokaktaki sevimli köpek yavruları bile gözlerimi dolu dolu yapmaya yetiyor...napçam ben kendimle yaaaa:((((

allh yardımcın olsun canım aynı duyguları bende yaşamıştım biraz korku biraz sevinç vardı ama tam olarak ne olduğunu bende bilmiyodum inşallh başından sonuna kadar her şey çok mükemmel geçer sevinçli haberlerle dönersin

evet bu benim ilk tedavim olacak yani daha çömez sayılırım bu konuda:1rolleyes:
burada sizin paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim iyiki varsınız kızlar
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin

ipek kimdi doktorun canım cıkmam gerek mesacı görünce lütfen yaz merak ettim

canım mesajını yenı gordum kusura bakma
dr um handan hanımdı genel anlamda memnundum cok ıcten samımı bır dr benımkı tutmadı onun psıkolojısı varya ıcımde ondan baska hastane ıstedım. handan hanımada tevafuken gıttım arasstırmaadan yanı. erkek dr problemın yoksa serdar bey var orda hastalarıyla cok yakından ılgılı onuda tavsıye edebılırım.

cannurcum gecmıse baktımda sanırım sen bahcelıevlerde latıf beye yaptıracaksın
ben goztepedekıne gıtmıstım canım anadolu yakasındakıne.

aymi günaydın benimde ilk tedavim olacak tıpkı senin hissettikleini hissediyorum,benimde kısa protokol olacak yalnız ilaç raporunu nasıl çıkaracan biz uğraşıyoruz ama kasıma yetişmeyecek herşey gönlünce olsun

emney

merhaba canım sanırım sende benim gibi emekli sandığı mensubusun. ben burada bir özel hastaneye gittim durumumu anlattım doktordan rica ettim ama bildiğim kadarıyla devlet hastaneside çıkarıyor bu ilaç raporınu..buradaki özel hastane benim adıma kendisi çıkaracak raporu ve çıkması sadece bir gün sürüyor.bence hemen kurumundan sevk al ve sana bu raporu çıkaracak bir hastaneyle görüş, ilaçlara boşu boşuna o kadar para ödeme..rapor çıktıktan sonra raporumla eczaneye gidip ilaçları sipariş verecekmişiz ve az 200 tl kadar bi para maaşımdan kesilecekmiş başkada bi para ödemesi yapılmıyormuş...umarım yardımcı olabilmişimdir
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım..umarım buradaki herkese Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder
kasım ayının sonunda hep birlikte kutlarız hamileliklerimizi:))

ipek e...
evet canım ben latif beye gidiyorum daha doğrusu burdaki doktor onunla calışıyor ve sözleşmeli olarak beni ona yönlendiriyor ilk yaşayacağımız için nasıl olcak diye endişeliyiz tabi bende ön görüşmeye gittim ama takiplerimi beni yönlendiren doktor yapcak kücük kasabalarda imkanlar kısıtlı olunca doktorlar kendilerine değişik merkezler bulmuşlar...

selam kızlarrrrrr
dün nihayet ilaçlarımı alabildim (ne melun bişeymiş şu ilaçlar ya bulunmaz bursa kumaşı isteseydiler bu kadar yorulmazdım herhalde) ama kullanmaya kasım 2-3 gibi başlıyacağım şimdilik kuzu kuzu duruyorlar evde...haydi cümlemize hayırlı olsun, şifa olsun bu tedaviler

merhaba kızlar bende bugün doktorumla görüşeye gidiyorum inşallah bir sorun çıkmazsa tedavime start vericez..haftaya bende lucrinle başlarım herhalde benim uzun protokol oluyor çünkü..:))

kızlarrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz..
dünden beri kimseler girmemiş galiba..cuma günü hayırlısıyla başlıyorum.. lucrin vurulmaya.. kasım 9. veya 10. günü gibide adetimin 3.günü menegona başlıycam benimde tahmin ettiğin gibi uzun protokol olucak tedavim.. uzun protokol olup ilaçlara bu hafta başlayan yokmu kızlar herkes kasımımı bekliyor yoksa..

Bende başladım kızlar, şimdi lucrin artı gonal f devam ediyorum. Yarına kontrol var, çarşamba yada perşembe çatlatma ignesi günü, bu arada 19 tane yumurtam oluşmuş :) önümüzdeki cuma yada cumartesi toplanacaklar. Onlardan biri belkide bebişimiz olabilir ;) Çok heyecanlıyım ve merakda ediyorum. Kasım ayının ilk günleride transferim olacak diye konuşuldu.. Hayırlısı diyorum hep, olsa ne yaparım olmasa ne yaparım ikisininde planını yapıyorum şimdiden :)

Merhaba bende kasımda tüp bebek yaptırmak istiyorum. ilk denemem olacak. Doktor bir ay öncesinden sigarayı bırak dedi ama ben bir türlü bırakamıyorum. Sizce bu süreyi aralık ayınamı atıyım, yksa kasımda gideyimmi, 3-4 tane sigara içsem birsey olurmu. Kilonun bu durumda zararını göreniniz varmı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Back
X